Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به وجود چالش‌هایی از قبیل تهدیدات زیست محیطی، خشک شدن دریاچه ارومیه و بحران‌های اجتماعی، تاکید کرد: دانشگاه بناب که در قطب اقتصادی و کشاورزی استان قرار گرفته باید در تاسیس رشته‌های مرتبط برای رفع معضلات پیش قدم باشد.

به گزارش ایسنا،  درآستانه سال تحصیلی جدید و در سومین روز مهرماه همزمان با ورود ۷۰۰ دانشجوی جدیدالورود آیین تکریم رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه بناب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رضا مجیدی در مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید دانشگاه بناب از زحمات کریم عباسیان در بین المللی کردن دانشگاه بناب قدردانی و اظهار کرد: هر حرکت دانشگاهی یک حرکت بین المللی است و آثار دانشگاهیان می‌تواند در دنیا اثرگذار باشند.  

رئیس دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه‌ها باید کارآفرین شوند تا بتوانند چالش‌ها و مشکلات را حل کنند.

مجیدی از رئیس دانشگاه بناب خواست خارج از گرایش‌های سیاسی از تمام ظرفیت و پتانسیل‌های سیاسی و فکری دانشگاه برای پیشرفت استفاده کند.

وی اظهار کرد: تغییرات یک امر طبیعی بوده و پروسه تغییرات روند طولانی دارد و بهتر است این تغییرات با آغاز سال تحصیلی همزمان نشود.

سرپرست سابق دانشگاه بناب نیز در این مراسم ضمن ارایه گزارش و تشریح برخی اقدامات صورت گرفته در طول تصدی مدیریت در این دانشگاه گفت: پای مردم، صاحبان صنایع، مخترعین، هنرمندان و فرهنگیان را به دانشگاه بناب باز کردیم و با جذب ۳۵ هیات علمی جدید به روند جذب هیات علمی شتاب دادیم.

کریم عباسیان افزود: برای اولین بار مناقصات دانشگاه را با حضور سازمان بازرسی برگزار کردیم و از صدور و پرداخت احکام کارگزینی غیر مصوب جلوگیری شد.  

وی مطرح کرد: فعال کردن مرکز رشد واحدهای فناور و ارج نهادن به ساحت دانشجو، قطع اخذ شهریه غیرقانونی از دانشجویان در سنوات مجاز تحصیلی در سال ۹۶ و ۹۷، بهبود رنکینگ دانشگاه و برقراری روابط بین الملل فعال با ۱۰ دانشگاه بین المللی از مهمترین دستاوردهای ۱۸ ماه اخیر بوده است.

در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ۱۸ ماهه دکتر کریم عباسیان در دانشگاه بناب، دکتر حسین پیری با دریافت حکمی از طرف وزیرعلوم، به عنوان سرپرست جدید دانشگاه بناب منصوب شد.  

حسین پیری، دکتری آنالیز ریاضی از دانشگاه تبریز است و دانشیار گروه ریاضی دانشگاه بناب و تاکنون راهنمایی ۱۵ پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری را عهده داشته است و بیش از ۶۰ مقاله علمی پژوهشی از وی در مجلات معتبر از جمله مجلات نمایه شده در Isi به چاپ رسیده و یا در همایش های علمی ارائه شده است.  

وی در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۴ به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه بناب انتخاب شده و از سوابق اجرایی وی می‌توان به مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه بناب، معاونت اداری و مالی و ریاست دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی این دانشگاه اشاره کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه منطقه آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۸۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد

حسن هاشمی پور عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان در سال ۱۴۰۳ به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسن هاشمی پور متولد ۱۳۵۰ در رفسنجان است که مقطع کارشناسی در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گذرانده است.

وی استاد تمام رشته مهندسی شیمی بوده که دارای سابقه تدریس ۲۳ سال در دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان و، ولی عصر (عج) رفسنجان است.

حوزه تخصص وی سینتیک شیمیایی و جداسازی مواد در قالب پژوهش‌های تجربی و ریاضی با تاکید بر فناوری نانو است که نتایج این تحقیقات چاپ حدود ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی، یک ثبت اختراع بین‌المللی، یک کتاب با ناشر بین‌المللی و دو کتاب با ناشر ملی است.

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم