Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@03:55:56 GMT

بدون ارتباطات ثابت به فناوری‌های جدید نمی‌رسیم

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۸۹۴۵۴

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: بدون توسعه ارتباطات ثابت در دسترسی به فناوری‌های جدید مانند اینترنت اشیاء و 5G موفق نخواهیم شد.

نسترن محسنی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در زمان شروع نظم‌دهی به همه فعالیت‌های حوزه ارتباطات ثابت سیمی در قالب دو پروانه شبکه محور و خدمت‌محور در قالب صدور پروانه‌های FCP و SERVCO، دارندگان پروانه‌های تلفن همراه به واسطه پروانه ارتقای دریافتی از رگولاتوری، بسیار چابک و با سرمایه‌گذاری وسیع به توسعه و ارتقای گسترده شبکه‌های خود از 2G  به 3G و 4G پرداختند و اقبال مردم به استفاده از دیتای موبایل افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: رویکرد در پیش گرفته شده به سمت ارتباطات موبایل، باتوجه به محدودیت موجود در ارتباطات موبایل و بطور خاص محدودیت منابع محدود در اختیار و فرکانس، نمی‌تواند در سال‌های آتی پاسخگوی تمام و کمال نیاز کشور و خواست مردم باشد و باید هرچه سریع‌تر و با تمام قوا برای بخش ثابت به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین مولفه‌های حوزه ارتباطات گام برداشت.

محسنی با اشاره به اینکه این موارد بدون درنظرگیری فناوری‌های نسل جدیدتر مانند IoT و 5G است، گفت: اگر این فناوری‌ها را نیز اضافه کنیم، بدون توسعه ارتباطات ثابت توفیقی در دسترسی به فناوری‌های جدید نخواهیم داشت.

او افزود: بر همین اساس در این مقطع زمانی باید توسعه و ارتقای فناوری‌های حوزه ثابت و بطور خاص حوزه ثابت مبتنی بر کابل مورد توجه قرار گیرد و از ابزارهای ممکن برای ارتقای آن بهره گرفت.

معاون رگولاتوری با اشاره به اینکه در نمونه‌های موفق دنیا نسبت مصرف داده بر بستر ارتباطات ثابت به مصرف داده بر بستر ارتباطات بی سیم و موبایل، نسبت چند 10 برابری است، اعلام کرد: چنانچه وضعیت بسترهای ارتباطی ثابت کابلی کشور بهبود یابند، ضمن اثربخشی بر توسعه محتوای داخلی، منجر به تعادل و بالانس بهره‌برداری از شبکه‌های موبایل و ثابت خواهد شد.

به گفته محسنی، افزایش محتوا در گذر زمان، اجتناب‌ناپذیر و ظرفیت‌ها در شبکه موبایل محدود است و از سوی دیگر جایگاه محتواهای حجیم نظیر ویدئو، ارتباطات ثابت است.

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: راه تسریع در دستیابی به شبکه ثابت مبتنی بر فناوری‌های روز، استفاده از تمامی بسترهای ممکن برای توانمدسازی و تقویت حوزه ارتباطات ثابت کابلی است. برای این موضوع، راه‌های متفاوت امتحان شده‌ای در دنیا وجود دارد که هر کشوری بسته به شرایط و اهداف خود، یک یا دو راهکار را مد نظر قرار داده و به تقویت حوزه ارتباطات ثابت کمک کرده است.

به گفته او از جمله این راهکارها می‌توان به یارانه‌دهی مستقیم و غیرمستقیم، استفاده از زیرساخت‌های نهادهای عمومی نظیر فیبر و داکت شهرداری یا فیبر و دکل‌های شبکه‌های توزیع، استفاده حداکثری از ظرفیت بالفعل اپراتور غالب از طریق جداسازی ساختاری بخش‌های خرده‌فروشی از عمده‌فروشی این اپراتورها و ایجاد یک شرکت از فعالان حوزه ارتباطات ثابت و Netco مشترک اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام رگولاتوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرعت اینترنت ایران علیرغم کاهش رتبه

به گزارش خبرنگار مهر، اسپید تست جدیدترین گزارش خود از میانه سرعت اینترنت جهان و ایران در ماه مارس ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد. طبق این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل جهان در ماه گذشت میلادی ۵۲.۹۸ و میانه سرعت اینترنت ثابت ۹۳.۲۸مگابیت برثانیه بوده است.

این در حالی است که میانه سرعت اینترنت موبایل جهان در ماه فوریه ۲۰۲۴ میلادی ۵۱.۱۶ ومیانه سرعت اینترنت ثابت ۹۲.۲۶ مگابیت برثانیه بوده است.

سقوط ۲پله ای جایگاه ایران در اینترنت موبایل

در مارس ۲۰۲۴ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۶.۱۶مگابیت برثانیه و میانه سرعت اینترنت ثابت کشور ۱۳.۷۸ مگابیت برثانیه بوده است. جایگاه ایران در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل ۲ پله سقوط کرده و اکنون در رده ۷۵ قرار دارد، در بخش اینترنت ثابت جایگاه ایران بدون تغییر رده ۱۵۶ باقی مانده است.

در ژانویه ۲۰۲۴ میلادی، میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۲.۷۷ و میانه سرعت اینترنت ثابت کشور ۱۳.۵۸ مگابیت برثانیه بود. از این رو در جدیدترین گزارش اسپیدتست علیرغم افزایش سرعت اینترنت در ایران شاهد کاهش رتبه آن در مقایسه با سایر کشورها هستیم.

در فوریه سال جاری میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل کشور ۳۴.۷۱مگابیت برثانیه و جایگاه آن بدون تغییر نسبت به ماه فوریه رده ۷۳ بوده است. اما سرعت اینترنت ثابت کشور در ماه گذشته ۱۳.۵۱ مگابیت برثانیه بوده و جایگاه آن با ۴ پله سقوط نسبت به ژانویه(ماه قبل) رده ۱۵۶ فهرست بوده است.

امارات،قطر و کویت پر سرعت ترین های موبایل

در رده بندی اسپید تست از سرعت اینترنت موبایل کشورهای جهان در رده های اول تاسوم به ترتیب قطر(۳۱۳.۳۰مگابیت برثانیه)، امارات متحده عربی(۲۹۶مگابیت برثانیه ) و کویت (۲۲۸.۶۴مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه آنها نسبت به ماه قبل(فوریه) هیچ تغییری نکرده است.

در رده چهارم فهرست ایسلند با میانه سرعت ۱۵۸.۳۲ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به دومین ماه ۲۰۲۴ میلادی ۴ پله صعود کرده است. در رده های پنجم، ششم و هفتم به ترتیب کره جنوبی(۱۵۶.۲۳مگابیت برثانیه)، دانمارک(۱۴۵.۷۵مگابیت برثانیه) و چین(۱۴۳.۷۳مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه هرکدام آنها در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت موبایل جهان نسبت به ماه قبل یک پله سقوط کرده است.

در رده های هشتم ونهم نیز به ترتیب هلند با میانه سرعت ۱۳۵.۵۲مگابیت برثانیه و آمریکا با سرعت ۱۲۹.۲۶مگابیت برثانیه قرار دارند. جایگاه هلند دررده بندی یک پله و آمریکا دوپله نسبت به رده بندی فوریه ۲۰۲۴ میلادی صعود کرده است.

در رده دهم این فهرست نیز ماکائو با میانه سرعت ۱۲۷.۳۹مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه گذشته ۴ پله صعود کرده است.

سنگاپور ارائه دهنده پر سرعت اینترنت ثابت جهان

در بخش رده بندی اسپید تست از کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت جایگاه نخست مانند ماه گذشته به سنگاپور با سرعت ۲۸۴.۱۳مگابیت برثانیه قرار دارد. در رده دوم و سوم این فهرست به ترتیب امارات متحده عربی(۲۷۶.۰۲مگابیت برثانیه) و هنگ کنگ(۲۷۴.۲۶ مگابیت برثانیه) قرار دارند. هرچند جایگاه امارات متحده عربی در این رده بندی نسبت به ماه قبل ۳ پله رشد کرده اما جایگاه هنگ کنگ تغییری نکرده است.

در رده های چهارم و پنچم نیز به ترتیب شیلی با میانه سرعت ۲۶۵.۱۲ مگابیت برثانیه و آمریکا با ۲۵۴.۰۱ مگابیت برثانیه در رده پنجم قرار دارند. این درحالی است که جایگاه شیلی نسبت به فوریه ۲پله سقوط کرده اما جایگاه آمریکا نسبت به ماه گذشته یک پله رشد کرده است.

در رده ششم فهرست نیز ایسلند با ۲ پله سقوط نسبت به جایگاه خود در ماه گذشته و میانه سرعت اینترنت ثابت ۲۴۲.۹۴مگابیت برثانیه قرار دارد.

در رده های بعدی یعنی هفتم، هشتم ، نهم و دهم این فهرست که جایگاه آنها نسبت به ماه قبل هیچ تغییری نداشته به ترتیب فرانسه( ۲۴۲.۴۵مگابیت برثانیه)، چین(۲۴۱.۶۹مگابیت برثانیه)، موناکو(۲۳۸.۰۷مگابیت برثانیه) و تایلند(۲۳۱.۲۵مگابیت برثانیه) قرار دارند.

کد خبر 6079412 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟
  • بررسی مشکلات حوزه ارتباطات شهرستان سیاهکل با حضور معاون وزیر
  • تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی
  • آغاز خرید حضوری با موبایل و بدون کارت بانکی | جزئیات نحوه استفاده از کهربا | ببینید
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌ فعال شد
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی فعال شد
  • ۱۶۶ خانوار روستایی و محروم در شهرستان سرخس طعم شیرین فناوری را چشیدند
  • کارگروه بین‌الملل حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات تشکیل می شود
  • افزایش سرعت اینترنت ثابت و همراه نسبت به ماه گذشته
  • افزایش سرعت اینترنت ایران علیرغم کاهش رتبه