Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جامعه‌الزهرا(س) از تحصیل ۱۵۰۰ طلبه غیرایرانی از ۳۳ کشور جهان در جامعه‌الزهرا(س) خبر داد. ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید‌محمود مدنی ظهر امروز در آئین آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه جامعه‌الزهرا(س) که در سالن جلسات بیداری اسلامی این موسسه علمی و حوزوی برگزار شد، اظهار داشت: جامعه‌الزهرا(س) سال تحصیلی جدید را با حضور بیش از 12 هزار طلبه ایرانی و 1500 طلبه غیرایرانی از بیش از 33 کشور جهان آغاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جامعه‌الزهرا(س) با اشاره به اینکه جامعه‌الزهرا(س) تاکنون بیش از 50 هزار نفر محصل داشته است، ابراز کرد: در طول این سال‌ها طلابی از بیش از 80 کشور جهان در جامعه‌الزهرا(س) تحصیل کردند که امروزه در نقاط مختلف کشور و جهان مشغول فعالیت‌های دینی هستند.

وی با بیان اینکه امسال آغاز یک تحول مثبت و چشمگیر برای جامعه‌الزهرا(س) است که نتایج و فواید کثیر آن در آینده قابل‌مشاهده خواهد بود، ادامه داد: 14 شورای تخصصی با حضور کارشناسان برای بررسی درست طرح‌ها، دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها ایجاد کردیم تا برنامه‌ها از قالب تصمیمات فردی خارج‌شده و با پشتوانه کارشناسی جمعی اجرا شوند.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) عنوان کرد: اجرای طرح آموزش پژوهش محور نکته بعدی است که امسال به آن توجه داشتیم و با گنجاندن 30 خرده موارد پژوهشی در قالب دروس مختلف جامعه‌الزهرا(س) به برنامه آموزشی دوره عمومی سعی کردیم طلاب در این دوره مهارت‌های کافی را برای پژوهش و تحقیق کسب کنند.

وی ابراز کرد: با گنجاندن واحد‌هایی برای مهارت‌های تبلیغی در دوره عمومی طلاب جامعه‌الزهرا(س) همه طلاب ما با 6 مهارت تبلیغی در دوره عمومی آشنا شده و به مبلغان توانمندی در عرصه‌های مختلف علوم دینی تبدیل می‌شوند.

مدنی بیان کرد: فراهم‌سازی امکان تحصیل خواهران طلبه تا رده‌های بالای علمی تخصصی از مسائلی است که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری و بزرگان حوزه بوده و ما در این راستا توانستیم یک دوره 5 ساله فقه عالی را برای کسانی که سطح 4 را گذراندند طراحی کنیم و امیدواریم که نتیجه این دوره طولانی اما عمیق و ارزشمند، پرورش بانوان صاحب‌نظر در زمینهٔ احکام مرتبط با بانوان باشد.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) خاطرنشان کرد: جامعه‌الزهرا(س) و دیگر حوزه‌های علمیه خواهران نیاز زیادی به استادانی توانمند داشتند و برای تأمین این نیاز دوره تربیت مدرس با تلاش فراوان مسئولان جامعه‌الزهرا(س) طراحی شد و امیدواریم که استادان ما با گذراندن این دوره بتوانند در امر تدریس در جامعه‌الزهرا(س) و سایر مراکز آموزشی عملکرد موفقی داشته باشند.

مدنی افزود: ما امروز با مخاطبان داخلی و بین‌المللی مواجه هستیم که امکان حضور آن‌ها در دوره‌های طولانی‌مدت جامعه‌الزهرا(س) وجود ندارد اما علاقه‌مند به حضور در دوره‌های فشرده هستند و در همین راستا جامعه‌الزهرا(س) آماده بر‌گزاری دوره‌های کوتاه‌مدت در عرصه‌های قرآن و حدیث، فلسفه و کلام و همچنین علوم تربیتی و خانواده است که برخی از این دوره‌ها نیز برگزارشده است.

وی با بیان اینکه جامعه‌الزهرا(س) آماده ورود به همه عرصه‌های آموزشی و علمی است، ادامه داد: با انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه‌هایی که با مراکز علمی داشتیم در حدود 20 سمینار و جشنواره حضور پیدا کردیم و طلاب جامعه‌الزهرا(س) در این جشنواره‌ها موفقیت‌های زیادی کسب کردند.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) عنوان کرد: از دیگر فعالیت‌هایی که صورت گرفت ایجاد دانشکده هدی با 12 رشته تحصیلی با حضور طلاب ایرانی و غیر ایرانی و همچنین احداث مهدکودک هدی به‌عنوان بزرگ‌ترین مهدکودک خاورمیانه در مجموعه جامعه‌الزهرا(س) بود.

وی ابراز کرد: طلاب خواهر باید بدانند که ما در یک مسابقه نفس‌گیر علمی در جهان معاصر هستیم که هیچ‌کس یار ما در این مسابقه نخواهد بود و ما باید سطح علمی خود را به رخ بزرگ‌ترین دانشگاه‌های جهان بکشیم.

مدنی بیان کرد: نکته دیگری که طلاب باید به آن توجه داشته باشند تلاش در جهت تزکیه و تهذیب نفس است، زیرا اگر تمام مراحل علمی را بگذرانیم اما در تهذیبت نفس عملکردی موفقی نداشته باشیم در واقع مسیر درستی را طی نکردیم.

انتهای پیام/ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۰۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برخلاف دهه‌های گذشته در یک دهه اخیر شاهد ریزش تعداد دانش‌آموزان علاقه‌مند به رشته ریاضی در دبیرستان‌های کشور هستیم آن طور که آمارها نشان می دهد فقط بین 15 تا 18 درصد دانش آموزان رشته ریاضی را برای ادامه تحصیل خود در مقطع دبیرستان انتخاب می‌کنند، محمدرضا نیک نژاد با اشاره به اینکه در یک روند تقریبا یک دهه اخیر تعداد افراد علاقه‌مند به ریاضی کمتر شده است، اظهار کرد: در این مدت زمان شاهد علاقه‌مندی و حضور بیشتر دانش آموزان به رشته تجربی و در نهایت پزشکی و زیرشاخه این رشته هستیم.

وی با بیان اینکه فرهنگ آموزشی غالب بر روی دانش آموزان تاثیرگذار است، یادآور شد: قبل از این دهه دانش آموزان و حتی والدین آنها به رشته های فنی و مهندسی علاقه‌مند بودند و در برهه ای از زمان شاهد بودیم که حتی کشور و جهان علاقه‌مند به جذب نیروهای فنی و مهندسی بودند. 

این کارشناس آموزش و پرورش تاکید کرد: در سال‌های اخیر عواملی مانند افزایش بیکاری فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی و دیگر زیرشاخه‌های رشته ریاضی همچنین تغییر رویکرد از تولید و کارهای خدماتی به فعالیت‌هایی مانند دلالی که عمدتا نیاز به مدرک تحصیلی خاصی ندارد متاسفانه باعث شد تا نگرش جامعه نسبت به تحصیل در رشته ریاضی تغییر کند. 

به گفته نیک نژاد، در حال حاضر رشته پزشکی به دلیل درآمد بالا، نیاز جامعه و جذب در کشورهای خارجی بیشتر از سایر رشته‌ها به ویژه ریاضی مد نظر انتخاب دانش آموزان پس از انتخاب و تحصیل در رشته تجربی است.  

وی با بیان اینکه مردم ارزیابی خود را از شرایط جامعه دارند، اضافه کرد: در حال حاضر شاهد افزایش تعداد و ظرفیت دانشگاه‌ها در رشته ‌های مختلف پزشکی هستیم و شاید جامعه نیاز به رشته های فنی و مهندسی به دلیل نداشتن بازار کار مناسب ندارد، در حالی که والدین باید بدانند همان اندازه که جامعه نیاز به رشته هایی همچون پزشکی دارد به رشته های فنی و مهندسی نیز نیاز دارد. 

این کارشناس آموزش و پرورش متذکر شد: متاسفانه اقتصاد کشور براساس اقتصاد دلالی می چرخد که نیاز به مدرک تحصیلی فنی و مهندسی ندارد، این در حالی است که بسیاری از داشن آموزان می خواهند پس از دریافت مدرک تحصیلی مناسب برای ادامه تحصیل یا کسب شغل مناسب به کشورهای خارجی بروند. 

وی پیشنهاد کرد: برای رفع مشکل کاهش تعداد دانش آموزان در رشته ریاضی لازم است دولت بازار کار و اقتصاد کشور را ساماندهی کند و از طریق فراهم کردن شرایط مناسب برای بازار کار، رویکرد جامعه را نسبت به تحصیل در رشته ریاضی تغییر دهد، البته در این عرصه نیاز به یک آموزش فراسازمانی نیز است تا هم تعادل در تحصیل در رشته‌های نظری ایجاد شود و هم والدین بدانند که جامعه نیاز به همه رشته‌های تحصیلی دارد.  

گفت‌وگو از مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا (س) از طرح نور
  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی