Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نفیسه شاه» عضو ارشد حزب مردم در مجلس ملی، وعده عمران‌خان برای دادن تابعیت به مهاجران افغانستانی را غیر قابل اجرا دانست.

وی افزود: عمران‌خان بدون توجه به احساسات مردم پاکستان و به ویژه مردم کراچی با اعلام تابعیت برای اتباع افغانستانی به آنان توهین کرده است.

نفیسه شاه تأکید کرد: عمران‌خان باید به نظر مردم کراچی احترام می‌گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نخست وزیر پاکستان از برپایی نظام اسلامی مانند مدینه در زمان پیامبر صحبت می‌کند اما توجهی ندارد که هزاران پاکستانی که سال‌ها است در عربستان سکونت دارند هنوز موفق به دریافت تابعیت این کشور نشده‌اند.

عضو ارشد حزب مردم اظهار داشت: دولت پاکستان قبل از چنین اقدامی باید آمار دقیق اتباع افغانستانی و بنگلادشی را مشخص کند.

«حنا ربانی» عضو دیگر حزب مردم با غیر مسئولانه دانستن سخنان عمران‌خان تأکید کرد: وی باید توجه کند که رهبر یک حزب نیست بلکه نخست وزیر پاکستان می‌باشد.

«اختر مینگل» رئیس حزب ملی بلوچستان با اعتراض به تصمیم عمران‌خان اظهار داشت: وی می‌خواهد پاکستان را تبدیل به یک یتیم‌خانه جهانی کند.

مینگل تأکید کرد: مردم بلوچستان از حقوق اولیه خود محروم هستند و دولت پاکستان نباید با دادن تابعیت به اتباع بیگانه به مشکلات کشور اضافه کند.

«شیرین مزاری» وزیر حقوق بشر و عضو حزب تحریک انصاف در پاسخ به اعضای اپوزیسیون گفت: دولت قبل از اجرای هر تصمیمی با مخالفان مشورت خواهد کرد.

عمران‌خان در سفر به کراچی اعلام کرده بود که به فرزندان مهاجران افغانستان و بنگلادشی که در پاکستان به دنیا می آیند تابعیت پاکستانی داده می شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پاکستان نظام اسلامی عربستان دولت حقوق مشکلات حقوق بشر افغانستان پاکستان حقوق حقوق بشر دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۲۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان منافع اقتصادی پاکستان را هدف گرفته است

برخی از فرماندهان ارشد نظامی پاکستان می‌گویند که گروه‌های مخالف دولت این کشور مستقر در افغانستان، منافع اقتصادی اسلام‌آباد را هدف قرار می‌دهند.

فرماندهان نظامی پاکستان این اظهارات را طی نشستی که به ریاست جنرال سید عاصم منیر، رییس ارتش این کشور در مرکز فرماندهی ارتش پاکستان در شهر راولپندی برگزار شده است، بیان کرده‌اند.

ارتش پاکستان در بیانیه‌ای نگاشت این نشست به‌منظور رسیدگی به تهدیدات احتمالی «گروه‌های تروریستی» از خاک افغانستان برگزار شده است.

مقام‌های نظامی پاکستان بدون نام گرفتن از گروه مشخصی گفته‌اند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان، امنیت منطقه و جهان را با خطر روبه‌رو می‌کنند.

از دید اسلام‌آباد تحریک طالبان پاکستانی (تی‌تی‌پی)، ارتش آزادی‌بخش بلوچستان و داعش گروه‌ تروریستی هستند.

براساس گزارش پاکستان‌تودی، آنان با محکوم کردن حمله اخیر شبه‌نظامیان بر ماشین حامل مهندسان چینی در ایالت خیبر پختون‌خواه و حمله بر یک ماشین حامل غیرنظامیان در ایالت بلوچستان پاکستان گفته‌اند که شبه‌نظامیان به‌عنوان نیروهای نیابتی منافع اقتصادی این کشور، به‌ویژه کریدور اقتصادی چین و پاکستان را هدف قرار می‌دهند.

این در حالی است که پیش از این نیز دولت پاکستان از فعالیت شبه‌نظامیان مخالفش در خاک افغانستان ابراز نگرانی کرده بود.

طالبان تا کنون در مورد این اظهارات واکنشی نشان نداده‌اند، اما پیش از این، مقام‌های این گروه حضور شبه‌نظامیان مخالف دولت پاکستان در افغانستان را رد کرده و گفته بودند که خاک افغانستان بر ضد هیچ کشوری استفاده نخواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی اولویت مدیران عمرانی کشور باشد
  • اخراج ۲۷۷ نفر با آغاز مرحله دوم اخراج پناهجویان از پاکستان
  • شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان منافع اقتصادی پاکستان را هدف گرفته است
  • اعطای ۲۴ هزار و ۹۴۱ فقره تسهیلات مسکن روستایی به مبلغ ۴ هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲
  • توسعه اردوگاه پناهجویان اخراجی از پاکستان در گذرگاه «تورخم»
  • لزوم بررسی فنی پل «فرجام» توسط معاونت فنی و عمران شهرداری تهران
  • موج جدید اخراج مهاجران افغان از پاکستان
  • افزایش احتمال اخراج همکاران افغان نظامیان انگلیسی از پاکستان
  • آغاز مرحله دوم اخراج اجباری پناهجویان افغان از پاکستان
  • اخراج بیش از ۸ هزار پناهجوی افغانستانی از پاکستان