Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نشست مديران معاونت امور هنري با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، عصر سه‌شنبه سوم مهرماه برگزار شد.
«سيدعباس صالحي» در اين نشست ضمن قدرداني از تلاش‌هاي همکاران به اين مساله اشاره داشت که به منظور هماهنگي در افق و رويکرد و روابط درون‌سازماني و برون‌سازماني، برگزاري اين جلسات ضروري و مؤثر است تا اقدامات تأسيسي يا اصلاحي انجام شده، اقدامات آينده و پيش رو و همچنين مسايل و مشکلات بيان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«سيد مجتبي حسيني» - معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي- نيز در اين ديدار با قدرداني از حمايت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از فرايندها و برنامه‌هاي هنري، گزارشي از فعاليت‌هاي معاونت امور هنري و برنامه‌هاي آينده ارائه کرد و گفت: «در حوزه امور جاري رويکردي دنبال شد تا حسابرسي و انضباط اداري و مالي در معاونت تقويت شود، اساسنامه‌ها و ساختارها در صورت ضرورت اصلاح شوند و شوراهاي مورد نياز در اين مجموعه تجديد و يا ساماندهي شوند.»
حسيني همچنين ادامه داد: «طرح‌هاي عمراني با توجه به نياز و ضرورت مجموعه‌هاي هنري ازجمله در بنياد رودکي انجام شده و در موزه هنرهاي معاصر تهران نيز در حال انجام است و فرهنگسراي نياوران و تئاتر شهر نيز ضرورت‌هايي براي مرمت و تجهيز دارند که به زودي انجام خواهد شد. مطالعه، بازبيني و تنظيم قوانين و مقررات و تدوين دستورالعمل‌ها و اصلاح آيين‌نامه‌ها با توجه به اقتضاي امروز در هنر، معرفي جغرافياي هنر و شناخت ظرفيت‌هاي بومي استان‌ها و معرفي آن‌ها، رصدخانه هنر ايران و اجراي آمايش سرزميني هنر و گفت‌و‌گوي ديروز و امروز هنر از جمله رويکردهاي معاونت امور هنري است. طراحي و توسعه هنر ظرفيت‌هايي را که مي‌توانند به هنر کمک کنند، شناسايي کرده و به کار مي‌گيرد و در اين زمينه توسعه هنر در مناطق آزاد در تعامل و همکاري با مناطق آزاد کشور دنبال مي‌شود. همچنين طرح شهر خلاق هنر به منظور معرفي ظرفيت‌هاي هنري و پويايي هنر در شهرها انجام خواهد شد.»
در ادامه اين جلسه مديران کل هنرهاي نمايشي، دفتر موسيقي، هنرهاي تجسمي، مديرکل دفتر آموزش و توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري، دبير کارگروه ساماندهي مد و لباس، مديرعامل بنياد رودکي، مديرعامل بنياد آفرينش‌هاي هنري نياوران، مديرعامل مؤسسه توسعه هنرهاي معاصر و مشاوران معاونت امور هنري برنامه ها و اقدامات انجام شده و برنامه‌هاي آينده و چالش‌ها را بيان کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۳۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار داشت همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاورد‌های کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه‌های مرتبط با انسداد بی سوادی هر چه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کار‌های انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار میرود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزار‌ها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکار‌های جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری