Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل از یورونیوز، گزارشی رسمی به تازگی در بلژیک منتشر شد که نشان می‌دهد از هر چهار مهاجر ساکن این کشور یکی قربانی خشونت پلیس بوده است.

 

گزارش اخیر به همت سازمان‌ «پزشکان جهان» و به یاری اسنادِ «اداره فدرال مهاجرت»، گزارش «رؤسای پلیس‌ استان‌های مختلف» و مدارک «کمیته پ» تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آزارها و خشونت‌های پلیس به گفته سازمان پزشکان جهان شامل مواردی می‌شود که عبارتند از: خشونت روانی و جسمی، کتک زدن با باتوم یا مشت و لگد، بازرسی‌های غیرضروری، برهنه کردن افراد برای بازرسی بدنی آنها در شرایط تحقیرآمیز، زندانی کردن به صورت عریان در سرما به منظور واداشتن فرد به انگشت‌نگاری و اهانت‌ نژادپرستانه.

 

دفتر دادستانی بروکسل اعلام کرده است در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ ده‌ها مورد شکایت از افسران پلیس ثبت شده است. شماری از این شکایت‌ها که درباره خشونت فیزیکی یا سرقت بوده به خاطر نبود شاهد پیگیری نشده‌‌اند درحالی که حدود نیمی از این پرونده‌ها همچنان در حال‌ رسیدگی است.

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: مهاجرین یورونیوز پلیس بلژیک خشونت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۳۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌های فضای مجازی از عدم دسترسی به تعدادی از داروها با اشاره به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اعلام کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد، گفت: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بنابراین گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو از چهره‌های مطرح فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 6095520 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • سیل در افغانستان قربانی گرفت
  • جنایت در خیابان بی‌سیم/ پسر جوان با ضربه چاقو قربانی شد
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • آجر شدن کار پزشکان قلابی در رشت
  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا