Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست‌و‌سومین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» عملکرد 10 بانک بزرگ ایران را مورد  نقد و بررسی قرار داده است.

به گزارش تابناک، در شماره اخیر این ماهنامه مطالبی در 6 بخش شامل دنیای سرمایه، پرونده ویژه با موضوع «بانکداری اسلامی»، دنیای انرژی، دنیای صنعت، اقتصاد کلان و خواندنی‌ها به همراه خلاصه‌ای از بخش‌ها به زبان انگلیسی به چاپ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش دنیای سرمایه، مصاحبه‌ با شاپور محمدی، رییس سازمان بورس به همراه چند گزارش با عناوین «نتیجه تصمیمات آنی؛ نابسامانی و سوداگری در بازار»، «دلالان ارز و سکه همچنان بر مدار افزایش سود»، «نفت؛ نعمت یا نقمت؟!»، «افزایش نرخ سود بانکی؛ فرصت یا تهدید؟» منتشر شده است.

پرونده این شماره از «دنیای سرمایه‌گذاری» به بانکداری اسلامی اختصاص یافته است. در این بخش مصاحبه‌هایی با غلامرضا سلیمانی، رییس کل بانک مرکزی ایران، محمدکاظم چقازری، مدیرعامل بانک سپه، رضا دولت‌آبادی، مدیرعامل بانک تجارت، حجت الله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، روح‌الله خدا رحمی، مدیرعامل بانک کشاورزی، محمدرضا قربانی، مدیرعامل بانک دی، آیت‌الله ابراهیمی، مدیرعامل بانک انصار و ابوالقاسم رحیمی انارکی، مدیرعامل بانک مسکن به همراه گزارش‌هایی با عناوین «نقش سازمان تأمین اجتماعی در بهبود وضع اقتصاد ایران»، «عملکرد بانک توسعه صادرات ایران در جهت حمایت از صادرکنندگان»، «تلاش مؤثر بانک سینا در توان‌افزایی مناطق محروم کشور»، «تشریح عملکرد و دستاوردهای بانک ملی ایران در دولت دوازدهم» و «تحول مالیات ستانی در عصر دیجیتال» ارایه گردیده است.

در بخش انرژی نیز مصاحبه‌هایی با سید رضا نوروز زاده، مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی، اردشیر دادرس، رییس هیات مدیره انجمن صنفی جایگاه‌های سی ان جی، داود امیر احمدی، دبیرکل فدراسیون نفت، اکبر افشار، دبیرانجمن شرکت‌های مهندسی و ساخت صنایع نفت و نیرو به همراه گزارشی با عنوان «بررسی اثرات زیست‌محیطی مالچ پاشی نفتی در جنوب غرب کشور» به چاپ رسیده است.

در بخش صنعت نیز مطالبی از محمدابراهیم انصاری لاری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، عباس خان تویسرکانی، رییس هیات مدیره شرکت زگال شمال، محمدحسین متولی، مدیرعامل مجموعه هوپا، منصور تیرگر، رییس مرکز پژوهش‌های راهبردی اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران به همراه دو گزارش با عناوین «ماهان، الگویی موفق در صنعت هوایی ایران» و «دعوت از سرمایه‌گذاران برای حضور در پروژه‌های برون‌شهری» چاپ شده است.

در بخش اقتصاد کلان نیز یادداشتی از مرتضی فغانی، عضو اتاق بازرگانی تهران با عنوان «مدیریت نقدینگی و عدم بنگاهداری بانک‌ها» و خبرنگار نشریه دنیای سرمایه‌گذاری در شهر برلین آلمان با موضوع «ایجاد خانه امن اروپا و آلمان برای نجات برجام» به همراه مصاحبه با ماریو بارکرو، سفیرنیکاراگوئه در تهران و محمود جامساز، تحلیل‌گر اقتصادی به همراه گزارش‌هایی با عناوین «عملکرد یکساله سازمان خصوصی‌سازی»، «عزم ملی برای تقویت تیم اقتصادی دولت» منتشر شده است.

«اسرار موفقیت ثروتمندان بزرگ دنیا»، «ایده‌های نوین برای یک استارت آپ موفق»، «آشنایی با پولداران کم سن و سال جهان»، «پیشنهاد ایجاد یک کسب‌وکار اینترنتی جدید»، «معرفی بانوان کارآفرین برتر ایرانی» و «اهتزاز پرچم بانک‌های بزرگ بر فراز قله ثروت دنیا» از مطالب خواندنی این شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» است.

از امروز بیست‌وسومین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» در 116 صفحه با قیمت 10 هزار تومان بر روی پیشخوان کیوسک‌های مطبوعاتی در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماهنامه دنیای سرمایه گ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۴۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، رایزن تجاری سفارت ایران در روسیه در گفتگو با روزنامه ایزوستیا اعلام کرد که احتمالاً ظرف چند ماه آینده ایران به شبکه کارت‌های اعتباری و نقدی میر روسیه متصل خواهد شد.

به گفته محسن رحیمی، هم اکنون کار برای آماده سازی زیرساخت های فنی لازم در حال انجام است، البته پیاده سازی این سامانه زمان بر است.

رحیمی تاکید کرد که این اقدام در حالی صورت می گیرد که روسیه و ایران به تلاش خود برای تقویت روابط اقتصادی ادامه می‌دهند.

مسکو و تهران روابط خود را در مواجهه با تحریم‌های غرب تقویت کرده‌اند. به گفته میخائیل خاچاتوریان، استاد دانشگاه "فایننشال" در مسکو، گردش تجاری بین دو کشور در سال گذشته بالغ بر ۴ میلیارد دلار بود و پتانسیل رشد بیشتر به ویژه در بخش تولید، مهندسی مکانیک و حمل و نقل وجود دارد.

سفر معاون نخست وزیر روسیه به تهران برای امضای یک توافقنامه مهم

به گفته وی، آزمایش سیستم پرداخت میر که جایگزین روسی ویزا و مسترکارت محسوب می‌شود، ممکن است از اواخر تابستان یا اوایل پاییز در ایران آغاز شود.

مسکو در سال ۲۰۲۲ به علت عملیات نظامی خود در اوکراین، تحت تاثیر موجی از تحریم‌های غرب قرار گرفت و دسترسی بسیاری از بانک‌های روسی به سوئیفت، ویزا و مسترکارت، قطع شد.

در واکنش به این تحریم‌ها، دولت روسیه شروع به ترویج سیستم داخلی میر به عنوان یک جایگزین قابل اعتماد کرد.

بر اساس این گزارش، کارشناسان تأکید می‌کنند که اقتصاد ایران علیرغم ده‌ها سال فشار ناشی از تحریم‌های گسترده بین‌المللی، با این موضوع سازگار شده است و روسیه می‌تواند از تجربه جمهوری اسلامی در مقاومت در برابر فشارهای خارجی استفاده کند.

کد خبر 846531 برچسب‌ها خبر مهم بانک مرکزی روسیه تهران اوکراین ایران بانک - کارت اعتباری

دیگر خبرها

  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • قرمز پوشی یک دست بانک‌ها پس از خرید سهام باشگاه پرسپولیس!
  • وال استریت ژورنال: آمریکا طرح تحریم برخی بانک‌های چینی را در دستور کار قرار داد
  • میزبانی فرابورس ایران از چهارمین صندوق املاک و مستغلات کشور ​
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه
  • همایون اسعدیان نماوا را تحریم کرد / بیانیه نماوا
  • اشتباه در راهبرد بانک مرکزی؛ رئیس کل بازار آزاد را به رسمیت نمی‌شناسد | رابطه زایش تورم و نرخ دلار چگونه است؟
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار