Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@17:25:18 GMT

چند هزار معلول در تهران زندگی می‌کنند؟

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۹۵۰۳۴

چند هزار معلول در تهران زندگی می‌کنند؟

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، داریوش بیات نژاد در مراسم تقدیر از فعالان حوزه ناشنوایان و کم شنوایان استان تهران گفت: ۵۰ درصد عامل ناشنوایی افراد مربوط به مسائل ژنتیکی و ۵۰ درصد دیگر نیز اکتسابی است.

وی افزود: سال گذشته قانون اجباری شدن غربالگری شنوایی در کشور به تصویب رسید و بر این اساس توانستیم از شیوع گسترده این معلولیت تا حدودی جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی برنامه ها و طرح های مختلفی در جهت ارائه خدمات به معلولان دارد، گفت: یکی از این برنامه ها افزایش خدمات در مناطق محروم و کم برخوردار است تا جایی که بتوانیم از افزایش معلولیت در این مناطق جلوگیری و شاهد کاهش معلولیت ناشنوایی و کم شنوایی باشیم.

وی با اشاره به اینکه باید از آسیب های ناشی از معلولیت ها نیز جلوگیری کنیم، گفت: در این راستا نیز برنامه ها و طرح هایی در دستور کار داریم به طوری که امیدواریم تا پایان سال جاری بتوانیم شاهد اجرای این برنامه ها با تخصیص اعتبارات به موقع باشیم.
بیات نژاد گفت: ۱۳۴ هزار معلول در استان تهران هستند که ۱۷ درصد آنها معلولیت ناشنوایی و کم شنوایی دارند.

وی ادامه داد: همچنین در استان تهران ۳هزار و۲۰۰ معلول خفیف، ۶هزار و ۹۸ نفر با معلولیت متوسط، ۷هزار و ۶۶۴ نفر معلولیت شدید و همچنین ۵هزار و ۵۷۰ نفر با معلولیت شدید داریم که به تمامی این افراد خدمات ارائه می شود که با اجرایی شدن قانون جامع حمایت از حقوق معلولان، بخش اعظمی از مشکلات این افراد برطرف می شود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، اسکندر پاسالار در گفتگو با خبرنگاران با بیان این‌که از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ آمار ولادت در استان بوشهر کاهشی بود، از صعودی شدن روند ولادت پس‌از ۷ سال خبر داد و افزود: در مجموع ولادت‌های ثبت شده در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ در استان بوشهر، رشد ۸ دهم درصدی داشته است.

وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۳هزار و ۶۳۶ واقعه ولادت در استان بوشهر ثبت شد و جمعیت این استان به بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار و نهصد نفر رسید.

به گفته مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر بیشترین ولادت ثبت شده در سال ۱۴۰۲ در شهرستان بوشهر با ۲۶.۴ درصد و کمترین ولادت در شهرستان دیلم با ۲.۷ درصد بوده است.

وی اضافه کرد: نسبت جنسی حاصل از ولادت‌های ثبت‌شده در سال ۱۴۰۲، ۱۰۶.٩ بوده، یعنی به ازاء هر ۱۰۰ نوزاد دختر متولد شده، نزدیک‌به ۱۰۷ پسر به دنیا آمده که این رقم در سال پیش‌از آن ۱۰۸.۹ بوده است.

پاسالار گفت: میانگین سن مادران بوشهری در تولد اولین فرزند در سال گذشته ۲۷.۱ سال بود در حالی که این میانگین در کشور ۲۷.۳ سال بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین ولادت‌ها با ۳۸.۱ درصد در ۵ سال اول زندگی زوج‌ها به وقوع پیوسته است، افزود: فاصله ۶ تا ۱۰ سال پس از زندگی مشترک زوج‌ها ۲۹.۸ درصد و بقیه ولادت‌ها پس ۱۰ سال زندگی مشترک زوج‌ها ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر به گروه سنی مادران اشاره کرد و گفت: بیشترین ولادت‌های ثبت شده در استان بوشهر مربوط به گروه سنی مادران ۳۰ تا ۳۴ سال است و گروه‌های سنی ۲۵ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۳۵ تا ۳۹ سال به ترتیب در رده‌های بعدی قرار دارند.

دیگر خبرها

  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • مادری پسر معلول خود را خوراک تمساح کرد
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • گزارش گاردین از سربازان فراری اوکراین؛ «نمی‌خواهیم بمیریم»
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!