Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، در میانه وضعیت متشنج روابط روسیه با رژیم صهیونیستی، این بار مسکو به یک هیأت اسرائیلی اجازه ورود و صحبت درباره واقعه سقوط هواپیمای ایلوشین را نداد.

پیش از بیانیه روسیه درباره تحویل دادن سامانه‌های پدافند موشکی S-300 به ارتش سوریه و تماس تلفنی پر تنش سران تل‌آویو و مسکو، رژیم صهیونیستی هیأتی شامل وزیر جنگ و مشاور امنیت داخلی خود را برای اعزام به روسیه آماده کرده بود، اما مسکو اجازه چنین سفری را نداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه «هاآرتص» تل‌آویو قصد داشته با اعزام این هیأت، اقدام خلبان جنگنده اسرائیلی در مخفی‌شدن پشت هواپیمای روسی در جریان حمله به لاذقیه را رفع‌ و رجوع کند، اما مسکو با نپذیرفتن این هیأت، از تل‌آویو خواست اگر توضیحی دارند، غیرحضوری ارائه کنند.

هفته گذشته یک فروند هواپیمای «IL-20» متعلق به نیروی هوایی روسیه هنگام گشت‌زنی با 15 خدمه بر فراز لاذقیه به خاطر اقدام فریبکارانه خلبان جنگنده صهیونیست، مقابل آتش سامانه‌های پدافند موشکی سوریه قرار گرفته و منهدم شد.


بُرد سامانه‌های S-300 در حالت استقرار در دمشق

 

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز دوشنبه در بیانیه‌ای ویدئویی اعلام کرد که به خاطر اقدامات بی‌پروایانه برخی بازیگران منطقه‌ای، مسکو تصمیم گرفته طی 2 هفته آینده سامانه‌های پدافند موشکی S-300 را در اختیار سوریه بگذارد.

شویگو به دنبال این حادثه با «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تماس تلفنی گرفته و تأکید کرد که اسرائیل مقصر اصلی سرنگونی هواپیمای روس در سوریه بوده و مسکو این حق را دارد تا به این اقدام رژیم صهیونیستی پاسخ دهد.

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه به منظور ارائه گزارشی درباره سرنگونی هواپیمای روس حین این حمله، به مسکو رفته و با فرمانده نیروی هوایی روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد، اما مسکو پس از دریافت این گزارش، ضمن رد آن، خواستار برگزاری تحقیقاتی جدید درباره این حادثه شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار نظامیان کشته شده اسرائیل در جنگ غزه به 606 نفر رسید

به گزارش جماران به نقل از العالم، ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه اعتراف کرد که یک افسر با درجه «سرگرد ذخیره» در جریان درگیری‌ها در شمال باریکه غزه بر اثر اصابت گلوله‌های مقاومت فلسطین کشته شد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: سرگرد ذخیره «سالم الخریشات» ۴۲ ساله، یکی از فرماندهان تیپ شمالی لشکر غزه در جریان نبردهای زمینی در شمال باریکه غزه کشته شد.

رسانه‌های عبری نظامی کشته شده را یکی از با تجربه ترین نظامیان در ارتش اشغالگر توصیف کردند.

به نقل از خبرگزاری شهاب، بر اساس اعترافات اشغالگر، تعداد نظامیان صهیونیستی کشته شده از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون به ۶۰۶ نفر افزایش یافته است که ۲۶۱ تن از آنها در حملات زمینی به داخل غزه کشته شده‌اند.

روز دوشنبه ارتش اشغالگر اعتراف کرد که طی ۲۴ ساعت اخیر، در جریان نبرد با مقاومت فلسطین در باریکه غزه، ۸ تن از نظامیانش مجروح شده‌اند.

رژیم صهیونیستی تایید کرد که ۳ هزار و ۲۹۴ سرباز از ۷ اکتبر تاکنون مجروح شده‌اند که هزار و ۵۸۳ تن در جریان نبردهای زمینی زخمی شده‌اند.

رژیم صهیونیستی اعلام کرد از آغاز جنگ غزه تاکنون ۵۱۲ افسر و سرباز به شدت مجروح شده‌اند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی شمار تلفات خود را کمتر از آمار واقعی اعلام می‌کند.

 

 

مقام حماس از اسارت ۳۰ ژنرال و افسر بلندپایه اسرائیلی در نزد این جنبش خبر داد

یک عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گفت: جنبش حماس به تنهایی ۳۰ ژنرال و افسر بلندپایه اسرائیلی را در اختیار دارد.

این مقام مسئول که نامش فاش نشده است در گفت وگو با «العربی الجدید» خاطرنشان کرد: نمی‌توانیم شمار اسیران زنده اسرائیلی را اعلام کنیم ولی تعداد آنها بسیار بیشتر از آماری است که در رسانه‌های اسرائیلی اعلام می‌شود.

وی اضافه کرد: جنبش حماس به تنهایی حدود ۳۰ ژنرال و افسر عالیرتبه اسرائیلی را در اختیار دارد که روز هفتم اکتبر (پانزدهم مهر ماه) از مقرهای نظامی و برخی مقرهای امنیتی حساس به اسارت گرفته شده‌اند.

این عضو ارشد حماس تصریح کرد: این اسیران در مکان‌هایی با حفاظت شدید و به دور از دسترس نظامیان اشغالگر نگهداری می‌شوند و دسترسی به آنها در هر شرایطی غیر ممکن است.

وی اظهار کرد: بنیامین نتانیاهو و وزیران کابینه‌اش از ترس واکنش صهیونیست‌ها و برافروخته شدن آتش خشم نظامیان، اطلاعات اسیران خود را اعلام نمی‌کنند.

این مقام برجسته حماس، گفت: تنها راه آزادسازی اسیران اسرائیلی، مذاکرات جدی است که به آتش بس کامل و بازسازی نوار غزه منجر شود.

وی افزود: عملیات مجدد رژیم صهیونیستی در شمال و مرکز باریکه غزه پس از آنکه این مناطق را پاکسازی شده اعلام کرده بود، نشانه شکست این رژیم است.

عضو برجسته حماس تصریح کرد: یحیی السنوار رهبر جنبش حماس در باریکه غزه و نه در تونل‌ها بلکه در میدان به فرماندهی خود ادامه می دهد و ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره حضور وی در مخفیگاه‌های زیر زمینی دروغ و برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود در دستیابی به اهداف حملات تجاوزکارانه به باریکه غزه است.

وی افزود: السنوار به مناطق درگیری سرکشی و با رزمندگان دیدار می‌کند و اوضاع مقاومت در باریکه غزه را به اطلاع سران جنبش در داخل و خارج نوار غزه می‌رساند.


 

دیگر خبرها

  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • (ویدیو) واکنش تند نتانیاهو به اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان
  • واکنش تند نتانیاهو به اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان در آمریکا
  • مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه ادامه دارد
  • حماس: تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
  • قاهره بررسی طرح‌هایی برای یورش به رفح همراه با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد
  • صدای کارشناس اسرائیلی نیز از جنایات صهیونیست‌ها در غزه در آمد
  • اسرائیل بعد از ۲۰۰ روز جنگ به هیچ چیز نرسید
  • رسانه صهیونیستی: اسرائیل بعد از ۲۰۰ روز جنگ به هیچ چیز نرسید
  • شمار نظامیان کشته شده اسرائیل در جنگ غزه به 606 نفر رسید