Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر حزب اسلامی پس از حمایت‌های آشکارا از داعش این بار نیز در نشست علمای افغانستان در راستای تفرقه بین مذاهب و اقوام این کشور بار دیگر به شیعیان و فارسی زبانان در حالی توهین کرد که وحدت بین مذاهب در این کشور مثال زدنی است. ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۸ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، امروز در نشست علمای افغانستان که تحت عنوان «منار وحدت» برگزار شده بود بار دیگر گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی به اختلافات مذهبی و قومی در این کشور دامن زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکمتیار با موضع گیری آشکارا در برابر شیعیان در نشست علمای این کشور گفت: آنها مذهب غلط، زبان و فرهنگ خودشان را بر ما تحمیل می‌کنند.

رهبر حزب اسلامی همچنین از استفاده کلمات دری-فارسی توسط رسانه‌های این کشور انتقاد کرد و رسانه‌ها را متهم کرد که کلمات فارسی-دری را بر مردم این کشور تحمیل می‌کند.

وی با تلاش بر ایجاد تفرقه بین اقوام افغانستان گفت: در حالی که مردم بامیان و دایکندی در پارلمان نماینده دارند اما چندین شهرستان پشتون نشین این کشور نماینده ندارد و چنین دموکراسی را باید به آتش کشید.

کارشناسان بر این باورند که دامن زدن به اختلافات قومی و مذهبی در وضعیت کنونی افغانستان، می‌تواند بحران آفرین باشد بنابراین دولت افغانستان باید مانع فعالیت عناصر مخربی مانند حکمتیار شوند.

از سوی دیگر، علمای دینی اعم از شیعه و سنی در افغانستان نیز بر این باورند که غربی‌ها از طریق عوامل نفوذی خود تلاش می‌کنند میان شیعه و سنی در افغانستان اختلاف ایجاد کنند.

این در حالی است که وحدت شیعه و سنی در افغانستان مثال زدنی است.

رهبر حزب اسلامی در حالی به شیعه ستیزی و ایجاد اختلافات مذهبی تلاش می‌کند که علما و مراجع شیعه، نسبت به اتحاد و اخوت میان پیروان مذاهب چندگانه اسلامی فتوا داده‌اند.

مولوی «قیام الدین کشاف» رئیس شورای علمای افغانستان نیز بارها در نشست‌های مختلفی در این کشور اتحاد مذاهب شیعه و سنی در افغانستان را در جهان اسلام بی مثال عنوان کرده است.

شورای علمای افغانستان بر این باور است که دشمنان افغانستان به هیچ دین و آئین پایبند نیستند و می‎خواهند در افغانستان میان شیعه و سنی تفرقه ایجاد کنند.

شورای علمای افغانستان پیش از این در پاسخ به ایجاد اختلافات بین مذاهب اسلامی در این کشور اعلام کرده بود که ما برای ملت عزیز خود اطمینان می‎دهیم که اختلافی بین شیعه و سنی وجود ندارد.

آنها تصریح کردند، افغانستان الگوی اتحاد میان سنی و شیعه است و دشمن در این هدف خود (اختلاف میان شیعه و سنی) پیروز نخواهد شد.

کارشناسان بر این باورند که رهبر حزب اسلامی ماموریت دارد تا از طریق دامن زدن به اختلافات مذهبی و نفرت پراکنی برای گروه تروریستی داعش و سایر جریان‌های تکفیری در این کشور پایگاه فکری ایجاد کند.

ژنرال «عبدالرازق» از منتقدان دولت و فرمانده قدرتمند پلیس در جنوب افغانستان نیز حکمتیار را مامور سازمان‌های اطلاعاتی برای ایجاد نفاق در این کشور دانسته بود.

وی به روزنامه «سرخط » گفته بود که پاکستان برای ایجاد نفاق و آزادی تروریست‌ها از زندان، گلبدین حکمتیار را به این کشور اعزام کرده است.

به نظر می‌رسد که رهبر حزب اسلامی از هر موقعیتی برای ایجاد تنش و اختلاف در بین مردم افغانستان استفاده می‌کند زیرا وی پیش از این نیز اظهارات ضدو نقیضی را درباره اقوام تاجیک این کشور عنوان کرده بود.

با این حال، وحدت و همدلی مذاهب اسلامی در افغانستان بر کسی پوشیده نیست و پیروان مذاهب شیعه و سنی همواره به صورت مسالمت آمیز در کنار یکدیگر در این کشور زندگی کردند.

انتهای پیام/.

R36461/P36446/S8,87,1413/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۶۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، یک هواپیمای شخصی اسرائیلی که اخیرا تعدادی از مقامات اسرائیلی را به قطر و مصر برده بود، بعدازظهر امروز (شنبه)، در ریاض فرود آمد.

تلویزیون اسرائیل «کان» گزارش داد این هواپیما از فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو برخاسته و بعد از توقف کوتاهی در عمان به عربستان سعودی رفته و آنجا فرود آمده است.

کان مدعی شد که احتمالا چند مقام اسرائیلی به منظور گفت‌وگو درباره عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی با این هواپیما به ریاض رفته باشند.

این شبکه اسرائیلی در ادامه با اشاره به سفر قریب‌الوقوع «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به منطقه، خاطرنشان کرد مقامات موساد و شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم اسرائیل) چند روز پیش از همین هواپیما برای انجام سفرهایی در منطقه استفاده کرده‌اند.

در این گزارش اشاره شده است که از این هواپیما برای انتقال مقامات اسرائیلی در چارچوب مذاکرات تبادل اسرا در قطر و مصر استفاده شده است.

کد خبر 847561 منبع: فارس برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه عربستان فلسطین

دیگر خبرها

  • مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور