Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@18:41:40 GMT

تغییر زمان برگزاری جشنواره دانشجویی ابن سینا

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۹۶۷۷۵

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تغییر زمان برگزاری پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا خبرداد و گفت: این جشنواره به جای روال متعارف آذرماه، امسال در 7 اسفند 97 و مصادف با سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمةالزهرا (س) برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر فرزین حلب‌چی با اشاره به اینکه جشنواره دانشجویی ابن‌سینا در سال‌های گذشته 16 آذرماه مصادف با روز دانشجو برگزار می‌شد، اظهار کرد: با توجه به بازخوردهایی که از دانشجویان و مسؤولین دانشگاه پس از برگزاری دوره قبلی در آذر 96 گرفته شد، ضرورت بازنگری در جشنواره احساس شد در این راستا کمیته‌ای با حضور دانشجویان و کادر اجرایی حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه تشکیل شد که پس از جمع‌بندی نظرات مقرر شد با تغییراتی در فرآیندهای داوری و اجرا، این جشنواره در دهه اول اسفند هر سال برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: محورهای جشنواره دانشجویی ابن سینا آموزشی، پژوهشی، خدمات سلامت و تعهد حرفه‌ای، قرآن و عترت، هنری_ادبی، اجتماعی و ورزشی خواهد بود.

دکتر حلب‌چی شناسایی و معرفی فعالیت‌های برتر دانشجویی در حیطه‌های آموزشی و پژوهشی را یکی از مهمترین اهداف پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا عنوان کرد و افزود: شناسایی، قدردانی و اهمیت دادن به فعالیت‌های دانشجویی که در حین فرآیند آموزش دانشجویان در جهت ارائه خدمات با کیفیت مطلوب، کاهش خطا، آموزش بیماران، بهبود رعایت حقوق بیمار، ارتقای کار تیمی، بهبود جو تعهد حرفه‌ای، مراقبت‌های جامعه‌محور و پیشگیرانه از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ایجاد یک سالن چند منظوره ورزشی در کوی دانشگاه خبر داد و گفت: در حوزه تربیت بدنی نیز بدلیل کمبود فضای ورزشی در کوی علوم پزشکی تهران و نبود امکانات کافی برای استفاده دانشجویان دختر و پسر، قرار شده در کوی دانشگاه یک سالن چندمنظوره و همچنین یک آشپزخانه صنعتی با ظرفیت بالا ساخته شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۶۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • حضور ۱۷ تیم باشگاهی اردبیل در جشنواره مینی والیبال