Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر غلامحسین حقدادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در انجام اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی در روستاها باید تفکر سنتی مبنی بر بسته بودن فضای روستاها را کنار گذاشت زیرا آسیب های اجتماعی و مشکلاتی از این دست به فراخور افزایش وسایل ارتباطی و اینترنت در روستاها نیز همانند شهرها مشاهده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه معضلاتی از قبیل خشکسالی و کم آبی موجب مهاجرت مردان روستاها به شهرها شده است اظهار داشت: در عین حال زنان و دختران در روستاها باقی مانده و به ادامه تحصیل در کنار فعالیت های معمول مشغول می شوند و همین امر ازدواج در روستاها را تحت تاثیر قرار داده و فاصله تحصیلات دختران و پسران روستا را افزایش می دهد.
وی گفت: با هدف توسعه خدمات اورژانس اجتماعی در شهرهای کم جمعیت، پایگاه های اورژانس اجتماعی از 9 پایگاه در شهرهای بیش از 200 هزار نفر در ابتدای سال گذشته به 20 پایگاه در شهرهای بیش از 50 هزار نفر در پایان همان سال افزایش یافت.
حقدادی افزود: در اغلب شهرهای 50 تا 100 هزار نفری بافت روستایی غالب است و بافت شهری کمتر به چشم می خورد.
وی با بیان اینکه احصای تماس و مراجعه به اورژانس اجتماعی به تفکیک شهری و روستایی انجام نشده است، اظهار داشت: اورژانس اجتماعی بهزیستی در این استان پارسال چهار هزار و 200 ماموریت در حوزه آسیبهای اجتماعی، ارائه خدمات سیار در زمینه مشاوره و دیگر موارد مشابه داشته است.
وی گفت: در این مدت آسیب هایی مانند کودک آزاری، همسرآزاری، خودکشی، خشونت خانگی و روابط فرازناشویی در روستاها به پایگاه های اورژانس اجتماعی گزارش شده است.
حقدادی افزود: این امر به معنای افزایش این آسیب ها در روستاها نیست بلکه به این معناست که روستاها نیز از آسیب های اجتماعی گریزی ندارند.
وی اظهار داشت: توسعه شبکه های اجتماعی، گسترش اینترنت و تسهیل در انتقال اطلاعات دوره جدیدی را در زمینه همگامی و نزدیکی روستاها با شهرها در زمینه شیوع برخی آسیب های اجتماعی ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه دستگاه های مختلف اقدامات فرهنگی و آموزشی در روستاها در دست انجام دارند گفت: از مهمترین اقداماتی که هم اکنون توسط بهزیستی در روستاها انجام می شود، توسعه آموزشهای کودکان در قالب روستا مهدها و نیز اجرای طرح یک وعده غذای گرم با هدف ارتقای شاخص های سلامتی و تغذیه ای کودکان است.
حقدادی افزود: علت تاکید بر حضور کودکان روستایی در مهدها استفاده آنان از یک مجموعه آموزشی - رشدی همه جانبه و آماده سازی آنان برای حضور در مدرسه و دور شدن آنان از فضای کوچه و خیابان است.
وی اظهار داشت: با توجه به ضعف معیشتی در روستاها نسبت به شهرها، کودکان روستایی از نظر تغذیه مشکلات بیشتری دارند و به همین سبب هر کودک روستایی در مهد از یک وعده غذای گرم استفاده می کند.
وی ادامه داد: هم اکنون 590 مهد روستایی در استان فعال است که به 26 هزار کودک خدمات آموزشی ارائه می کند و همه آنان از یک وعده غذای گرم در روز بهره مند می شوند.
معاون بهزیستی خراسان رضوی افزود: پرداخت کمک هزینه شهریه به خانواده های محروم و پرداخت یارانه تجهیز مهدهای روستایی از دیگر اقداماتی است که در راستای ترغیب خانواده های روستایی به ثبت نام کودکانشان در مهدها انجام می شود.
7496 / 6053
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز دربی 88 خشونت شبکه های اجتماعی شهری و روستایی کودکان همسرآزاری اهواز دربی 88 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید از فضای مشارکتی در سطح شهر استفاده بهینه‌ شود و رویکرد مشارکتی، هم‌افزایی و مردمی افزایش پیدا کند و برنامه‌های رویدادی با حضور و مشارکت مردم و مجموعه‌های فرهنگی مردمی مؤثرتر برگزار شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام منوچهر مهروی‌پور امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در سومین جلسه از سلسله‌نشست‌های مدیران شهری با نخبگان فرهنگی، اجتماعی منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان تحت عنوان «به احترام مردم اصفهان» اظهار کرد: در طرح چشمه‌های نورانی اگر مسجدی از طریق اداره فرهنگی اجتماعی منطقه ۱۲ اعلام شود و زمین آن به‌صورت وقفی توسط مردم باشد، شهرداری برای احداث مسجد در آن منطقه اقدام خواهد کرد.

وی افزود: از فضای مشارکتی در سطح شهر باید استفاده بهینه‌ای شود و رویکرد مشارکتی، هم‌افزایی و مردمی افزایش پیدا کند و برنامه‌های رویدادی با حضور و مشارکت مردم و مجموعه‌های فرهنگی مردمی مؤثرتر برگزار شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه بودجه فرهنگی شهرداری نسبت به سال گذشته شش درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: در این راستا تلاش شد بودجه فرهنگی به دوهزار و صد میلیارد تومان افزایش پیدا کند.

وی با تاکید بر توسعه زمین‌های روباز ورزشی و ارتقای مباحث عمرانی در منطقه ۱۲، توضیحاتی در خصوص مصوبات کمیسیون فرهنگی در رابطه با چشمه‌های نورانی ارائه کرد.

پیشرفت ۲۰ درصدی پروژه احداث فرهنگ‌سرای مهدی‌آباد

علی‌اکبر رسالت، مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان نیز در این نشست اظهار کرد: برنامه‌های فرهنگی، مناسبتی و برنامه شهید کوچه ما روشنایی شهر است که برای تجلیل از خانواده شهدا در این منطقه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به احداث فرهنگ‌سرای مهدی آباد منطقه ۱۲ شهرداری گفت: احداث این فرهنگ‌سرا آغاز شده است و حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم تا پایان سال تکمیل شود.

وی با بیان اینکه احداث مسجد قدس در محله عاشق آباد آغاز شده است، در خصوص کمک‌های غیر نقدی و مناسبتی به کانون‌های فرهنگی نیز توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایمنا، در این جلسه فرماندهان حوزه مقاومت بسیج منطقه ۱۲، فرماندهان پایگاه‌های بسیج، مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد منطقه ۱۲ و حجت‌الاسلام محمدی به عنوان نماینده دبیرخانه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور حضور داشتند که توضیحاتی در خصوص نحوه ثبت نام در سامانه بچه‌های مسجد، صدور مجوز کانون‌ها و مسائل مربوط با آن‌ها مطرح شد.

در حاشیه این مراسم نیز توسط فعالان فرهنگی منطقه ۱۲ از مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان به دلیل کمک به کانون‌های فرهنگی تجلیل به‌عمل آمد.

کد خبر 750189

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برای دهه کرامت چه برنامه‌هایی دارد؟
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان