Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@15:45:10 GMT

سوالاتی که طرز تفکر توریست‌ ها را شکل می‌دهد

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۰۲۸۰۶

سوالاتی که طرز تفکر توریست‌ ها را شکل می‌دهد

پول‌نیوز - اگر اهل سفر هستید، ممکن است همیشه سوالاتی را در ذهن خود داشته باشید که می‌توانند طرز تفکر شما را در مسیری درست هدایت کنند.
سفر تنها سفر از نقطه‌ای به نقطه دیگر نیست و نگرش‌های متفاوتی در مورد آن‌ وجود دارد که برخی از آن‌ها واقعا بر اساس اصلی‌ترین اهداف سفر ایجاد شده‌اند. اغلب افرادی که بیشتر وقت خود را به سفر می‌گذرانند سوالاتی در ذهن خود دارند که اساس آن‌ها، نگرش این افراد نسبت به سفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به بیان و بررسی ۱۹ نمونه از این سوالات می‌پردازیم که می‌توانند طرز تفکر شما را در راستای رسیدن به درست‌ترین طرز تفکر در مورد سفر تغییر دهند. اگر شما نیز به عنوان یک توریست این سوالات را در ذهن دارید، تا میزان زیادی به بهترین نگرش نسبت به سفر دست یافته‌اید.

۱. چه زمانی برای اولین بار عاشق جهان شدید؟
آیا وقتی برای اولین بار منظره‌ای منحصر‌به‌فرد و نادر در مکانی کاملا طبیعی مشاهده کردید، چنین احساسی پیدا کردید یا زمانی که پس از یک پیاده‌روی طولانی در طبیعت، مهمان یک زوج محلی شدید و در منزل آن‌ها استراحت کردید، عاشق دنیا شدید. چه چیز باعث شد نخستین بار چنین رابطه عمیقی با جهان پیرامون خود برقرار کنید.

۲. آیا می‌شود مکانی را ببینید و معتقد باشید که تنها یک بار دیدن آن کافی است؟
شاید گاهی اوقاتی به مکانی سفر کنید و معتقد باشید که سفر به همان مکان برای بار دوم جذابیت چندانی ندارد؛ اما اگر فرد کنجکاوی باشید، مطمئن باشید اگر باز هم به همان مکان سفر کنید، شناخت بیشتری نسبت به آن مکان پیدا می‌کنید و چیزهای جدیدی پیدا می‌کنید.

۳. اگر این فرصت را داشتید که کار و زندگی را کاملا رها کنید و به دنبال ماجراجویی رویایی خود بروید، این کار را می‌کردید؟
به عبارت دیگر آیا می‌خواهید زندگی آرام و بی دغدغه‌ای داشته باشید یا می‌خواهید دل به دریا بزنید و از ماجراجویی در مکان‌های رویایی لذت ببرید؟

۴. آیا یک استراحت کوتاه هم می‌توانند مثل خود سفر لذت‌بخش و خاطره‌انگیز باشد؟
گاهی اوقات در یک استراحت کوتاه اتفاقاتی را تجربه می‌کنید که ممکن است اصلا انتظار آن‌ها را نداشته باشید و حتی به بهترین و خاطره‌انگیز‌ترین اتفاقات سفر شما تبدیل شوند.

۵. آیا احساس می‌‌کنید که سفر کردن برای شما واجب است؟
وقتی که به مکان جدیدی سفر می‌کنید (چه به شهری در نزدیکی محل زندگی خود سفر کنید و چه به کشور دیگری سفر کنید)ِ، ممکن است مردم آن مکان، نگرش یا طرز فکر شما را کاملا تغییر دهند؛ بنابراین بهتر است رابطه بین همه مردم را با تمام وجود درک کنید؛ چرا که همه ما یک خانواده هستیم و این موضوع می‌تواند به فهم بهتر جهان پیرامونی ما کمک زیادی کند.

۶. وقتی که مکان جدیدی را کشف می‌کنید، چیزی از جهان هستی کم می‌شود یا به آن اضافه می‌شود؟
این سوال را می‌توان به شکل دیگری هم مطرح کرد. آیا سفر باعث نمی‌شود مفاهیمی از جهان هستی حذف شود و مفاهیم جدیدی به آن اضافه شود؟ مثلا با سفر کردن مرزها کمرنگ‌تر می‌شوند و سوء تفاهم‌های فرهنگی برطرف شوند و از سویی دیگر جهان هستی فرصت‌های تازه‌ای را برای ما فراهم می‌کند.

۷. کدام یک از تجربیات سفر می‌تواند خاطره‌ای فراموش‌نشدنی در ذهن شما رقم بزند؟
سعی کنید در سفر به دنبال تجربه اتفاقات و تفریحاتی باشید که تا سال‌ها از ذهن شما پاک نشود و در هیچ کجای دیگر نتوانید آن‌ها را تجربه کنید؛ به عنوان مثال دیدن شفق‌های قطبی یا جشن و شادی در زیر ستاره‌های پر نور در پاتاگونیا یا اسکی کردن رو تپه ماسه‌های نارنجی رنگ در کشور نامبیا می‌توانند چنین حسی را در شما ایجاد کند.

۸. می‌توانیم در زادگاه خود نیز لذت گردشگری را تجربه کنیم؟
گردشگری و سفر به سادگی به معنای تجربه کردن است و ما به جهانی تعلق داریم که بتوانیم ناشناخته‌های آن را کشف کنیم و مهم نیست که در چه جایی باشیم. شاید امتحان کردن غذایی جدید در یک رستوران که برای مدت زیادی تنها یک نوع غذا در آن سفارش داده‌اید و یا رفتن به خانه از این مسیر جدید هم باعث شود چیز جدیدی را کشف کنید.

۹. اگر توانایی انتخاب یک قدرت ماورایی و فراتصور در حین سفر را داشتید، ترجیح می‌دادید چه توانایی خاصی داشته باشید؟
آیا می‌خواهید در یک لحظه به جای دیگری سفر کنید؟ یا قدرت پرواز داشته باشید؟ یا چمدان شما فضای نامحدودی داشته باشد.

۱۰. چگونه باید تشخیص دهیم که در مکانی مناسب و درست در زمان مناسب قرار داریم؟
اگر در جایی حضور دارید و در آن واحد احساس‌های مختلفی مانند هیجان، لذت، استرس، عصبانیت، دل‌تنگی برای وطن و کنجکاوی دارید، احتمالا در مکان کاملا مناسبی هستید.
قطعا آینده دست خود شما است و در آینده از اینکه از فرصت‌های فراهم‌شده استفاده نکرده‌اید، قطعا پشیمان خواهید شد.

۱۲. سفر چه حسی دارد؟
معمولا از خواب بلند می‌شوید و یک لحظه نمی‌دانید کجا هستید، بوی خاص شهری را که ممکن است داخل یا خارج از کشور باشد، احساس می‌کنید و از محل اقامت خود خارج می‌شوید و با مردم محلی گفت‌وگو می‌کنید. آیا احساسات شما هم در حین سفر به همین صورت است یا نه؟

۱۳. وقتی مکان جدیدی را می‌بینید، شخصیت جدیدی پیدا می‌کنید؟
سفر شما را تشویق می‌کند خود را با شرایط جدید مطابقت دهید؛ مثلا وقتی از یک مکان مذهبی بازدید می‌کنید، حس آرامش پیدا می‌‌‌کنید یا وقتی وارد مکان جدید و مرموزی می‌شوید، می‌‌خواهید ماجراجویی کنید یا زمانی که با یکی از مشاهیر مکانی که به آن سفر کرده‌اید، ملاقات می‌کنید، از اینکه چنین تجربه خوبی داشته‌اید، احساس خوبی می‌کنید.

۱۴. چگونه می‌توانیم بدون اینکه در طبیعت اثری از خود به جای بگذاریم، طبیعت‌گردی کنیم؟
ما تقریبا به راحتی می‌توانیم مکان‌های نسبتا بکر طبیعی را به راحتی پیدا کنیم؛ اما وقتی از گردش در طبیعت لذت می‌بربم باید سعی کنیم کمترین تاثیر و تخریب را در آن ایجاد کنیم یا حتی آن مکان را بهتر از قبل کنیم.

۱۵. چقدر برای بهترین لحظات سفر خود برنامه‌ریزی کرده‌اید؟
سفر کاملا قابل کنترل نیست و در بیشتر موارد اتفاقات پیش‌بینی نشده‌ای برای شما رخ می‌دهد که اصلا انتظار آن را از قبل ندارید؛ بنابراین زیاد خود را درگیر برنامه‌ریزی‌های خود نکنید و تنها برای بهتر شدن سفر خود، به برنامه‌ریزی پایبند باشید.

۱۶ چه موقع کلمه «خارجی» بی‌معنی می‌شود؟
اگر به دفعات به کشورهای خارجی سفر کنید، به تدریج به این نگرش می‌رسید که تنها چیزی که در آن مکان بیگانه و خارجی است، خود شما هستید و آن کشور یا شهر جایی نیست جزء زادگاه و وطن مردمش.

۱۷. چگونه می‌توانید عاشق مکانی شوید که هرگز به آنجا سفر نکرده‌اید
با وب‌گردی در شبکه‌های اجتماعی مخصوصا اینستاگرام می توانید به چنین احساسی دست پیدا کنید.

۱۸. واقعا می‌توانید وطن خود را بدون ترک کردن آن بشناسید؟
سفر به کشورهای خارجی موجب می‌شود هنگام سفر در وطن خود، دید متفاوتی نسبت به اطراف خود داشته باشید. این موقعیت شبیه به زمانی است که افکار و تصورات کاذب از ذهن شما پاک شده‌اند و بهتر می‌توانید فرهنگ بومی خود را درک کنید.

۱۹. اگر زندگی یک سوال باشد، چگونه به آن پاسخ مثبت می‌دهید؟
پاسخ این سوال کاملا ساده است. فقط کافی است علاقه‌مند به شناخت و فهم بهتر دنیای پیرامون خود باشید.



منبع:کجارو

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: گردشگری پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۲۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد

شهردار شیرار گفت: دروازه قرآن از مکان هایی است که باید توجه بیشتری به آن شود و رویکرد فرهنگی در این مکان باید تغییر پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمد حسن اسدی امروز_ شنبه پانزدهم اردیبهشت_ همزمان با روز شیراز و شهادت پیشوای شیعیان حضرت امام جعفر صادق (ع) در آئین معنوی جایگزینی قرآن کریم در دروازه قرآن، با اشاره به اینکه این مراسم برای اولین بار در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: بازدید گردشگران از این مجموعه فرصت کم نظیری است که نصیب شهر شیراز شده است.

وی افزود: اجرای برنامه‌های هفته شیراز از دو روز گذشته با غبارروبی و زیارت حرم مطهر شاهچراغ (ع) آغاز شد و پس از آن مراسمی در قالب دیدار و گفت و گو با هنرمندان و مراسم پیاده روی خانوادگی با حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از شهروندان شیراز برگزار شد.

شهردار شیراز ادامه داد: در شهر شیراز امروز علاوه بر حرم‌های مطهر که در صدر آن حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) قرار دارد، اماکن گردشگری همچون حافظیه، سعدیه، باغات و محلات بسیاری وجود دارد و یکی از نشانه‌های اصلی این شهر دروازه قرآن است.

اسدی با اشاره به حادثه سیل ۹۸ خاطر نشان کرد: با اعلام وقوع این اتفاق در کشور، این مکان محلی نام آشنا برای همگان بود. این در حالی است مسئولینی که وارد شهر می‌شوند علاقه بسیاری به بازدید از دروازه قرآن دارند.

وی تاکید کرد: دروازه قرآن از مکان‌هایی است که باید توجه بیشتری به آن شود و بایستی رویکرد فرهنگی در این مکان تغییر پیدا کند.

شهردار شیراز تصریح کرد: مقرر شده است این مکان که قدمت هزار ساله دارد و در زمانی مسیر ورودی به شهر شیراز بوده است، با آزاد راهی که از سمت شمال غرب احداث می‌شود بنا است تا در ورودی شهر شیراز یک المان ایجاد شود و طی هشت ماه آینده که زیر گذر گویم افتتاح می‌شود یک المان مشابه دروازه قرآن نیز در این محور نصب شود تا نشان و نماد فاخری در خور شهر شیراز باشد.

رونمایی از سند جامع ارتقا جایگاه شهر مقدس شیراز به تراز سومین حرم اهل بیت (ع) در ۲۶ اردیبهشت

سید ابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این مراسم تصریح کرد: خدا را شاکریم که امروز شیراز و شیرازی‌ها موجب افتخار اهل بیت هستند.

وی افزود: شانزده سال پیش مقام معظم رهبری همزمان با روز شیراز فرمودند؛ شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) است و این توفیق نصیب ما شد که در این شهر نفس بکشیم و میراث دار شیراز و شیرازی‌ها و خدمت گذار مردم شیراز باشیم و باید قدر این نعمت را بدانیم و بیش از پیش خود را وقف خدمت به مردم کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: شهر شیراز مجموعه‌ای خوبی‌ها است و این مطلب که شیراز یکی یک دانه‌ای است که تمام خوبی‌ها را در خود دارد، از یک سو موجب افتخار است و از سوی دیگر برای ما وظیفه ایجاد می‌کند با همه آنچه که در توان داریم یگانه بودن شهر شیراز را بیش از پیش حفظ کنیم.

حسینی همچنین در ادامه این آئین خبر داد: طی چند سال گذشته فعالیتی آغاز شد تا سند جامع ای نوشته شود که این سند با عنوان سند جامع ارتقا جایگاه شهر مقدس شیراز به تراز سومین حرم اهل بیت (ع) است که در روز ۲۶ اردیبهشت همزمان با روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی (ع) رونمایی می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با تدوین این سند جامع، شهر شیراز یگانه شهر کشور و یگانه جهان اسلام و یگانه تمام کره زمین باشد و این موضوع با حضور مردم رقم خواهد خورد.

امروز شهر شیراز، به نماد و المان دروازه قرآن شناخته می‌شود

در ادامه این مراسم همچنین محمد علی چوبینی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز اظهار کرد: برگزاری این آئین معنوی سنتی برای ما خواهد شد تا هر ساله به مناسبت گرامیداشت روز شیراز بتوانیم قرآن کریم را در دروازه قرآن تعویض کنیم.

وی ضمن قدردانی از مجموعه مدیریت شهری و به ویژه شهردار منطقه سه شیراز در آماده سازی و اجرای این برنامه، افزود: این اقدام کار مشارکتی از سوی سازمان فرهنگی شهرداری و شهرداری منطقه سه بوده است.

معاون فرهنگی شهردار شیراز تاکید کرد: دروازه قرآن بنای باشکوه است و امید است بتوانیم از این ظرفیت بیش از پیش استفاده کنیم.

چوبینی اضافه کرد: امروز شهر شیراز، به نماد و المان دروازه قرآن شناخته می‌شود و شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) نماد و المان آن دروازه قرآن است که نشان می‌دهد مردم این شهر سده‌ها متدین و مسلمان هستند و زیر سایه قرآن قرار دارند.

به گزارش ایمنا، قرآن جایگزین شده در محل دروازه قرآن شیراز توسط آستان قدس رضوی منتشر شده است که در حجره اصلی دروازه قرآن قرار گرفت.

کد خبر 750473

دیگر خبرها

  • با ۲۱ میلیون نفر بی سواد دمکراسی حاکم می شود؟
  • ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • شیرجه در سرسبزی طبیعت با سفر به این مکان‌ها
  • (ویدئو) پاسخ‌های عجیب احمدرضا عابدزاده به سوالاتی درباره غذا
  • خسارت بارش‌های شدید به زیر ساخت‌های شهری جنت مکان گتوند
  • رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد