Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-03@20:38:36 GMT

راهکارهای عبور از بحران آب در کرمان

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۰۴۲۹۸

راهکارهای عبور از بحران آب در کرمان


خرداد: سرپرست استانداری کرمان با اشاره به مشکل آب استان کرمان گفت: سه کار تجهیز چاه‌ها به کنتور حجمی، بستن چاه‌های غیرمجاز و تغییر سیستم‌های آبیاری به سیستم‌های دارای راندمان بالا باید صورت بگیرد.

به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، "محمدجواد فدایی" امروز پنجم مهرماه در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: براساس اعلام سازمان مدیریت و برنامه ریزی، استان کرمان حداقل در 25 شاخص توسعه‌ای وضعیتی پایین تر از متوسط کشوری دارد و در سرجمع وضعیت خوبی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به عنوان نمونه در گازرسانی، جمعیت روستایی تحت پوشش در استان کرمان 38 درصد است که متوسط کشور 75 درصد است.

فدایی در ادامه با اشاره به این‌که کار پژوهشی قابل تامل است و باید بازنگری شود، تصریح کرد: براساس اعلام سازمان برنامه، استان کرمان در 22 شاخص نیز بالاتر از متوسط کشوری قرار دارد.

سرپرست استانداری کرمان با اشاره به موارد مطرح شده درباره شاخص‌های توسعه گفت: برای این بحث می‌کنیم که تلاش را بیشتر و مسیر را اصلاح کنیم، زیرا ممکن است در انجام کارها کوتاهی و اشتباهاتی صورت گرفته باشد که باید بررسی و آن را اصلاح کرد و امیدواریم با تلاش و اصلاح حرکت‌ها، شاخص ها را بهبود داده و عدم تعادل بین شمال و جنوب استان را نیز رفع کنیم.

وی در ادامه با اشاره به مشکل آب استان کرمان گفت: سه کار تجهیز چاه‌ها به کنتور حجمی، بستن چاه‌های غیرمجاز و تغییر سیستم‌های آبیاری به سیستم های دارای راندمان بالا باید صورت بگیرد.

فدایی تصریح کرد: باید برنامه‌های عملیاتی ارائه کرده و به آن عمل نماییم و در زمینه بستن چاه‌ های غیرمجاز پیشنهاد فرمانداران خوب است و باید مثلا از 50 چاه 40 مورد مسدود و به 10 مورد دیگر پروانه داده شود.

به گزارش ایسنا، در این جلسه بر ضرورت تدوین سند بهره‌وری جنوب استان کرمان و بازنگری در وضعیت موجود با توجه به بحران خشکسالی تاکید شد.

هم‌چنین در این جلسه درباره چالش‌های تولید بذر و ارائه راهکارهای مربوطه، ضرورت توسعه گلخانه‌ها و ... بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه اعلام شد: تامین بخشی از بذر هیبرید مورد نیاز استان کرمان براساس برنامه الگوی کشت توسط محققین استان کرمان در مدت سه سال انجام می‌شود.

نماینده کرمان: خروجی برنامه‌های استان باید براساس سند جامع بهره‌وری باشد

نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: با توجه به مصوبات و مسائل ستاد اقتصاد مقاومتی، سند جامع بهره وری در بخش‌های مختلف در استان داریم که این سند مبنای عمل ماست و خروجی برنامه باید براین اساس باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر"محمدرضا پورابراهیمی" در این جلسه اظهار کرد: یکی از احکام برنامه ششم توسعه، بهره‌وری است که 2.8 درصد از نرخ رشد اقتصادی مربوط به این حوزه است که تقریبا عدد بالایی است.

وی افزود: اگر به این حوزه نپردازیم آن انتظاراتی که در کشور و استان داریم به عمل نمی‌آید و نرخ رشد اقتصادی باید سالانه هشت درصد محقق شود که یک سوم از این نرخ رشد متعلق به بهره‌وری است که شاخص مهم و اثرگذاری است.

پورابراهیمی تصریح کرد: سازمان برنامه‌ریزی استان کرمان در موضوع بهره وری سند تدوین کرده که سند جامعی است و موضوعات مربوط به راهبردها، سیاست‌ها و اقدامات را مطرح کرده که باید این سند مورد توجه بوده و دست اندرکاران در بخش‌های مختلف، موضوع را با تعامل با سازمان برنامه به پیش ببرند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس بیان کرد: مصوبات جلسات باید در راستای سند بهره‌وری باشد و اگر نیاز به تغییراتی است، با نظر سازمان برنامه اعمال شود و اقدامات عملیاتی اتاق بازرگانی همخوانی داشته باشد و دو اقدام متفاوت و متناقض انجام ندهیم.

وی افزود: موضوع بهره وری اگر تنها ناظر به بخش کشاورزی است، باید گزارش‌های عملیاتی در جلسات آینده در این بخش ارائه شود و در بخش‌های دیگر باید سند بهره‌وری و برنامه‌ها دیده و عملیاتی شود و اگر اتاق بازرگانی به همه بخش‌ها ورود کند، استقبال می‌کنیم.

پورابراهیمی اظهار کرد: با توجه به مصوبات و مسائل ستاد اقتصاد مقاومتی، سند جامع بهره‌وری در بخش‌های مختلف در استان داریم که این سند مبنای عمل ماست و خروجی برنامه باید براین اساس باشد.

برچسب ها: بحران آب ، دولت ، کرمان

منبع: خرداد

کلیدواژه: بحران آب دولت کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۴۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت یکی از مهمترین مطالبات نظام سلامت استان است، گفت: در جهت تحقق این امر مهم دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌عنوان دستگاه بهره‌بردار از هیچ کوششی دریغ نکرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، مصطفی گل‌شکن امروز_ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، با اشاره به عملکرد معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه مدیریت منابع فیزیکی اظهار کرد: ۴۳ پروژه با زیربنای بیش از ۹۷۶ مترمربع و با ارزش ریالی بیش از ۲۱۸ میلیارد تومان تا فروردین ماه سال ۱۴۰۳ افتتاح شده و بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه در دوره کنونی تا پروژه‌ای به بهره‌برداری نرسد، آن را افتتاح نخواهیم کرد، افزود: تعداد ۸۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۱۲ میلیارد تومان در نظام سلامت گیلان آماده افتتاح است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت را یکی از مهم‌ترین مطالبات نظام سلامت استان دانست و خاطرنشان کرد: در جهت تحقق این امر مهم، دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌عنوان دستگاه بهره‌بردار از هیچ کوششی دریغ نکرده و پیگیری‌های ملی و استانی را جهت اتمام و افتتاح آن را در اولویت قرار داده است.

گل‌شکن با اشاره به عملکرد این حوزه در بخش نیروی انسانی تصریح کرد: آزمون استخدامی ورودی ۳۶۷ نفر به دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جذب ۱۳۶ به‌ورز طی یک سال اخیر انجام شده است.

وی اظهار کرد: نگارش پیش‌بینی بودجه تفصیلی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تأیید نهایی بودجه به‌عنوان یکی از اولین دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، پایش حضوری عملکرد بودجه‌ای واحدها، جذب ۱,۰۴۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای وزارتی از ابتدای سال تاکنون، پیگیری جذب اعتبارات وزارت نفت، پیگیری اعتبارات مصوبات سفر، محرومیت زدایی از استانداری و سازمان برنامه و بودجه، تهیه مقدمات لایحه بودجه ۱۴۰۳، انجام ۳۹ پایش از پروژه‌های سطح استان و مقایسه میزان پیشرفت فیزیکی و مالی پروژه‌های عمرانی با حضور کارشناسان سازمان برنامه و بودجه و تهیه و ارائه فرم‌های توجیه فنی و اقتصادی برای انواع طرح‌های تملکی، تعمیرات و بازسازی و تجهیزات و نظارت و کنترل هزینه‌های درخواستی تملکی و شناسایی موارد غیر ضروری از عملکردهای مدیریت بودجه و پایش عملکرد است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: تخصیص ۵۰۳ پست بلاتصدی مصوب متناسب، بررسی و ورود اطلاعات کارکنان قراردادی به منظور تعریف پست‌های نشاندار A در سامانه جامع تشکیلات وزارت متبوع، پیگیری و دریافت مصوبه هیأت امنا در خصوص تشکیلات بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان، بازنگری، جاریزی اسمی و تعریف پست‌های مذکور در سامانه جامع تشکیلات وزارت متبوع جهت بهره برداری و صدور حکم و هماهنگی، بررسی و ارسال اطلاعات درخواستی در راستای بازنگری تشکیلات تفصیلی معاونت‌های بهداشتی و آموزشی به وزارت متبوع از جمله اقدامات این معاونت در حوزه مدیریت تحول اداری است.

وی با اشاره به اقدامات این معاونت در حوزه مدیریت امور پشتیبانی و توجه ویژه این معاونت در حوزه ایجاد زیرساخت رفاهی پرسنل طی سال گذشته خاطرنشان کرد: مرمت و بازسازی مجتمع ارفع تهران و تبدیل تعداد واحدها مجتمع از دو به شش واحد، پرداخت تسهیلات اقامتی و سیاحتی، بازسازی و تجهیز واحدهای مسکونی موجود در واحدهای تابعه دانشگاه، بازسازی و تجهیز هشت واحد مسکونی در شهرستان‌های گیلان و تأمین اعتبار و پیگیری بهسازی ساختمان قدیمی آموزش در محوطه بیمارستان ۲۲ آبان لاهیجان، تأمین فضاهای اقامتی در کاشان، همدان، مشهد و اراک و بهره برداری از هفت واحد اقامتی تحت عنوان مهمانسرا تنها بخشی از اقدامات این معاونت بوده است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تلاش در ایجاد نظم و انضباط مالی تصریح کرد: ایجاد نظم و انضباط مالی به ویژه مدیریت و عدالت در تمامی پرداخت‌ها، پرداخت بخش قابل توجهی از بدهی‌های پرسنلی و غیر پرسنلی مطابق با اولویت‌های کلان دانشگاه و برنامه زمان‌بندی انجام شده از مهمترین اقدامات در حوزه مالی بوده است که در پرداختی پرسنلی رتبه یازدهم کشور و در مجموع پرداختی‌ها رتبه پانزدهم کشور در بین ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی هستیم.

گل‌شکن از افزایش ۳۹ درصدی وصول مطالبات از سازمان‌های بیمه‌گر نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: با تلاش‌های انجام شده، مدیریت مالی این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ در همایش ملی مدیریت مالی جایزه دو ستاره را کسب کرده است.

کد خبر 749887

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • پوشش همایش پیرغلامان حسینی با تمام ظرفیت رسانه‌ای کرمان
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • برنامه های عملیاتی عدلیه  کرمان در سال۱۴۰۳ تشریح شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • اجرای بیش از ۷۵۰ برنامه فرهنگی در هفته معلم در استان کرمان
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان