Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله نوری همدانی گفت:کشور نیازمند تربیت بیش از 4 هزار امام‌جمعه است، برخی از شهرها در حال حاضر ائمه جمعه ندارد.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛ آیت‌الله نوری‌همدانی ظهر امروز در دیدار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی که در دفتر این مرجع برگزار شد، با اشاره به اهمیت مسئله تبلیغ اظهار کرد از مسائل و نیازهای اساسی هر نظامی کادرسازی دسته‌ها و گروه‌های مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نامه امام علی(ع) به مالک اشتر افزود: در این نامه امام علی(ع) مالک اشتر را به کادر سازی توصیه کرده تا در انجام هر اقدامی گروه‌ها و دسته‌های تخصصی با دقت و قدرت بالایی مسئولیت‌های در نظر گرفته‌شده را انجام دهد.

مرجع تقلید شیعیان با بیان اهمیت تبلیغ گفت: مسئله تبلیغ در اسلام از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، از عوامل حساسیت و اهمیت تبلیغ در اسلام وسعت بسیار زیاد قلمرو اسلام است.

استاد برجسته حوزه علمیه با تأکید بر اهمیت مسئله فرهنگ‌سازی عنوان کرد: در دنیای معاصر کم‌تر کاری مانند فرهنگ‌سازی و پاسخگویی به شبهات دشوار بوده که باید افراد به‌صورت شبانه‌روز آماده پاسخگویی به هر شبهه و مسئله‌ای باشند.

آیت‌الله نوری همدانی ادامه داد: طبق روایات اسلامی هیچ گروه و دسته‌ای مانند علما دارای ارزش و جایگاه نیستند که یکی از عوامل مهم، کثرت علوم و دانش‌های آن‌هاست، باید در حوزه علمیه افرادی برای کادر سازی در عرصه‌های مختلف مانند قضاوت، مدیریت، تبلیغ، امامت جمعه و اموری دیگر در نظر گرفته شود.

وی با تأکید بر اهمیت تربیت کادرهای تخصصی در دل حوزه‌های علمیه ابراز کرد: کشور به تربیت بیش از 4 هزار امام‌جمعه نیازمند است، بسیاری از شهرهای کشور در حال حاضر نیازمند ائمه جمعه هستند، سازمان تبلیغات باید کادر سازی را به‌عنوان یکی از سیاست‌های اصلی خود قرار دهد.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به حدیثی از یکی از معصومین(ع) خاطرنشان کرد: از نشانه‌های علمای شیعه این بوده که آن‌ها در حکم مرزبانانی بوده که مرزهای اسلام و عقاید را به‌خوبی می‌شناسند و مانع از نفوذ و رسوخ دشمنان در داخل مرزهای اسلامی می‌شوند.

استاد برجسته حوزه علمیه با تأکید بر اهمیت جهاد فرهنگی و تبلیغ و گسترش معارف اسلامی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی باید برای عرصه‌های مختلف فرهنگی و عقیدتی آمادگی لازم را داشته و نیروهای آماده و مجهز را نیز تربیت کند، اهمیت این قبیل کارها از جهاد در راه خدا بالاتر است.

وی با اشاره به نیاز مناطق محروم کشور به مبلغان دینی ادامه داد: باید در هر نقطه از کشور عالمی برای پاسخگویی و تبلیغ اسلام وجود داشته باشد‌.

‌انتهای پیام/ ش

دیدار رئیس سازمان تبلیغات با آیت الله نوری همدانی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراجع تقلید سخن بزرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۵۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، رسولی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار مدرسه شبانه روزی در حوزه متوسطه اول و دوم در کشور فعالیت دارند که مدارس شبانه روزی متوسطه دوم در حوزه نظری، کار دانش و فنی حرفه‌ای فعالیت دارد که میزان دانش آموزان مشغول به تحصیل در کل این مدارس ۳۵۰ هزار نفر است.

وی خاطرنشان کرد: هزار و ۱۴۶ مدرسه نظری در کشور فعال است که ۱۶۷ هزار دانش‌آموز در این مدارس فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه نظری در کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۹ درصد دانش‌آموزان متوسطه نظری در مدارس شبانه روزی کشور مشغول به تحصیل هستند و نشان می‌دهد باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود و مدارس شبانه روزی تقویت شوند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: مدارس شبانه‌روزی به منظور دسترسی به توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده و نیاز به تقویت دارند تا شاهد کاهش ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی باشیم.

رسولی اذعان کرد: رویکرد جدیدی امسال با عنوان تجمیع آزمون‌های ورودی مدارس خاص که شامل مدارس استعدادهای درخشان و مدارس نمونه دولتی است، در کشور عملیاتی شده است.

وی اضافه کرد: ثبت نام در این آزمون تا چهارشنبه گذشته به مدت ۲۰ روز انجام شد و ۳۴۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

وی زمان برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی را یکم تیر عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: ۱۰۶ مدرسه شبانه روزی در سه دوره تحصیلی در کردستان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۶ مدرسه مربوط به دانش آموزان متوسطه نظری است.

کد خبر 6089842

دیگر خبرها

  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • کارگران زحمت کشور نیازمند توجه مسئولان هستند
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم
  • تاکید امام جمعه شاهیندژبرنقش معلمان و کارگران در رشد جامعه
  • مسوولان برای رفع دغدغه های کارگران تلاش کنند
  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود
  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم