Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور جمعی از مردم و مسئولان، دبیرستان شبانه روزی برکت نمونه دولتی کوثر رضوانشهر افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش ایلنا از رضوانشهر، عسکر حسنی پور در این آئین گفت: فراهم سازی امکانات و فضای مناسب برای امر تعلیم و تربیت از اهم وظایف دولت است.

فرماندار رضوانشهر ضمن تشکر از اقدامات خوب بنیاد برکت افزود: این بنیاد از فعال ترین نهادهای عمرانی کشور است که تحت امر رهبری عزیز اداره می شود و در زمینه های مختلف فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عمده دانش آموزان این مدرسه شبانه روزی دخترانه، از مناطق دور دست شهرستان و از فرزندان قشر عشایری هستند که ما هم تلاش می کنیم تا امکانات لازم را برای این عزیزان فراهم سازیم.

همچنین  امام جمعه رضوانشهر نیز طی سخنانی گفت: همانگونه که دین مبین اسلام بر مبنای علم بنا نهاده شده است برای این امور باید امکانات لازم نیز فراهم شود.

حجت الاسلام والمسلمین لطف اله عبدالهی افزود: معجزه پیامبر ما کتاب آسمانی قرآن است که در بر دارنده همه مسائل زندگی و کمال برای بشریت است.

وی خطاب به دانش آموزان حاضر در این جلسه گفت: امروز دشمن از همه توان برای به انحراف کشیدن جوامع بشری استفاده می کند و در صدد ایجاد شبهات از راه های مختلف است.

وی در ادامه با اشاره به بیانات ریاست جمهور کشورمان در سالن مجمع سازمان ملل گفت: مواضع خوب و بیانات شجاعانه ریاست محترم جمهور کشورمان در سازمان ملل بسیار زیبا و بجا بود و جای تشکر دارد.

همچنین در این آئین مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان گیلان نیز طی سخنانی گفت: اقتصاد و فرهنگ دو رکن مهم در توسعه و پیشرفت کشور هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.

 علی اوسط اکبری مقدم خطاب به دانش آموزان حاضر در میدان گفت: تعلیم و تربیت دو قطب مهمی هستند که در بعد علمی و تکامل انسانی به سرانجام می رسند.

ایشان گفت: شما دانش آموزان عزیز باید با درس خواندن، رعایت عفاف، احترام به معلمان و مربیان راه های موفقیت را طی کنید و سکان اداره کشور را در آینده بدست بگیرید.

وی بیان کرد: شما دختران امروز کشور ما در مکتب زینبی پرورش می یابید و اسوه و الگوی شما همان بانویی است که در سخت ترین شرایط پیام نهضت عاشورا را ابلاغ کرد.

مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس گیلان در ادامه با اشاره به پروژه های بنیاد برکت گفت: طرح و اجرای این پروژه ها نشانگر توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی به امر تعلیم و تربیت است که در اختیار شما فرزندان این آب و خاک است.

در ابتدای برگزاری این آئین رئیس اداره آموزش و پرورش رضوانشهر نیز ضمن عرض خیر مقدم به حاضران از تلاش های صورت گرفته در امر اهدای زمین و ساخت این مدرسه تقدیر و تشکر کرد.

علی گواهی افزود: دانش آموزان عزیز باید در کنار علم آموزی به تهذیب نفس نیز توجه لازم را داشته باشند و مهمترین سفارش فرد خیر اهداء کننده زمین این فضای آموزشی خطاب به دانش آموزان همین موضوع است که دانش آموزان در این مرکز به موضوعات دینی توجه لازم را داشته باشند.

گفته می شود برای ساخت این مدرسه 4 کلاسه با مساحت 800 متر مربع که شامل خوابگاه، سالن عذاخوری، آزمایشگاه، نماز خانه و اتاق معلمان و مربیان می باشد که برای احداث آن مبلغ یک میلیاردو هشتصد میلیون تومان هزینه شده است، از این میزان 600 میلیون تومان از محل اعتبارات بنیاد برکت و مابقی از محل کمک های دولتی تأمین شده است.

زمین این مدرسه به مساحت 5 هزار متر مربع از سوی فرد خیری بنام گودرز اسدی اهداء شده است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز دربی 88 اداره آموزش و پرورش استان گیلان رهبر معظم انقلاب اسلامی زمین شبانه روزی اهواز دربی 88 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۶۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بساط خیر و برکت زنانه

اگر در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ و ماه مبارک رمضان امسال سری به باغ اردوگاه خاتون زده باشید، شاهد برگزاری برنامه‌های مختلف و متنوعی بوده‌اید. برنامه‌هایی که گاهی حال و هوای عید نوروز و خریدهای نزدیک سال نو داشته، گاهی محلی برای نمایش خوراکی‌های خوش‌رنگ‌ و لعاب سر سفره افطار بوده و گاهی هم از همه این رنگ‌های دنیا فاصله‌ها داشته و با نوای الهی العفو همراه بوده است.

برنامه‌هایی از جنس ماه رمضان

باغ اردوگاه خاتون در ماه مبارک رمضان امسال میزبان برگزاری برنامه‌های مختلف مرکز امور خانواده و بانوان بنیاد کرامت رضوی بوده است.

بی‌بی زینب سیدی، مدیر این باغ اردوگاه در ابتدای توضیحاتی درباره برنامه‌های مفرحی که برای خانواده‌ها به ویژه کودکان در این ماه برگزار شده است، می‌گوید: ماه مبارک رمضان امسال باغ اردوگاه خاتون میزبان برگزاری ضیافت افطار برای برخی خانواده‌ها بود. در این مراسم که در قالب چهار برنامه برگزار شد، از ۶۰۰ نفر در وعده افطار پذیرایی شد. در کنار آن برنامه‌هایی شامل بازی و سرگرمی هم برای بچه‌ها و هم برای بزرگ‌ترها پیش و پس از افطار اجرا شد و خانواده‌ها اوقات خوشی را کنار هم گذراندند.

میهمانان یکی از این برنامه که با همت معاونت خدمات اجتماعی آستان قدس رضوی و با حضور تولیت محترم برگزار شد، نوجوانان روزه‌اولی ایتام و شهدای مدافع حرم بودند. طبق گفته سیدی در برنامه‌های دیگر هم تعدادی از خانواده‌های کارکنان آستان قدس رضوی و برخی از دیگر اقشار حضور داشته‌اند.

برنامه‌های برگزار شده در شب‌های قدر نیز دیگر فعالیت صورت گرفته از سوی مرکز امور خانواده و بانوان بنیاد کرامت رضوی در باغ اردوگاه خاتون بوده است.

سیدی در این باره چنین توضیح می‌دهد: باغ اردوگاه خاتون در مجموع سه شب قدر در ماه مبارک رمضان میزبان بیش از 4هزار نفر بود. برنامه‌ها با قرائت دعای جوشن کبیر و سخنرانی آغاز و با قرائت مناجات حضرت امیرالمؤمنین(ع)، اقامه نماز قضا و... ادامه یافت. پایان‌بخش مراسم هم سر گرفتن قرآن بود. در انتهای برنامه هم از میهمانان با توزیع وعده سحری پذیرایی شد. برگزاری این طرح با مشارکت قرارگاه امام رضا(ع) و خیران بود.

نمایشگاهی از جنس کارآفرینی

پیش از شروع ماه مبارک رمضان هم در این باغ اردوگاه نمایشگاهی برگزار شد و بانوان کارآفرین محصولات خود را برای فروش عرضه کردند.

معصومه باعدی، رئیس اداره رویدادهای اجتماعی مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی درباره برگزاری این نمایشگاه می‌گوید: این نمایشگاه با عنوان طرح مادران ارزش‌آفرین در باغ اردوگاه خاتون برگزار شد. در این رویداد که از ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ شروع شد و تا ۲۱ اسفند ادامه داشت، ۶۰ بانوی کارآفرین محصولات مرتبط با فصل بهار و ماه مبارک رمضان شامل صنایع دستی، پوشاک، مواد غذایی و محصولات بهداشتی را برای فروش عرضه کردند.

۲۰ هزار بسته دختر ماه برای دختران ۹ ساله ایران

مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی غیر از برگزاری برنامه‌هایی که در باغ اردوگاه خاتون در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان داشته، برنامه‌هایی هم به صورت ملی در کل کشور برگزار کرده که یکی از این برنامه‌ها برگزاری جشن‌های تشرف دختر ماه بوده که به صورت آیین‌هایی در سراسر کشور برگزار شده است. باعدی درباره این برنامه توضیح می‌دهد: این جشن تشرف برای دختران ۹ساله در ۳۱ استان کشورمان برگزار شد. در این برنامه بسته‌های جشن تکلیف شامل چادر، سجاده، کتاب، کارت تبریک با عنوان دختر ماه، مهر، تسبیح و بسته متبرک شامل گلاب و نمک متبرک به دختران نوجوانی که به تازگی به سن تکلیف رسیده‌اند، اهدا شد. این بسته‌ها توسط خادمیاران و در منازل افراد تقدیم شد.

به گفته باعدی در این آیین که در اسفند ماه ۱۴۰۲ و فروردین ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، ۲۰ هزار هدیه در کل کشور توزیع شده است. او اضافه می‌کند: همزمانی برگزاری جشن‌ دختر ماه با ماه مبارک رمضان حس و حال ویژه‌ای را هم برای دختران تازه به تکلیف رسیده و هم برای همکاران خادمیار ما ایجاد کرد. لازم به ذکر است در این طرح بیش از هزار و 500 خادمیار در ۳۱ استان کشور با مرکز امور خانواده و بانوان آستان قدس رضوی همکاری داشتند.

البته طرح دختران ماه فقط به توزیع بسته‌های هدیه و متبرک ختم نشده و شامل همیاری معنوی برای دختران نوجوان هم می‌شود. رئیس اداره رویدادهای اجتماعی مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در این باره می‌گوید: با توجه به اینکه دختران در این گروه سنی با چالش‌های مختلفی روبه‌رو هستند، پس از توزیع بسته‌های هدایای جشن تکلیف، این عزیزان به مدت 6ماه با پشتیبانان متخصص حوزه کودک و نوجوان در ارتباط خواهند بود تا مسائل مختلف مربوط به سن بلوغ و عبادت دختران را با آنان مطرح کنند و از مشاوره‌شان بهره‌مند شوند.

طعم شیرینی عید برای نوعروسان

اقدام بعدی که در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ در مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی انجام شده است، تهیه و توزیع برخی از اقلام جهیزیه برای نوعروسان مناطق محروم در ۲۴ استان کشور بوده است. رئیس اداره رویدادهای اجتماعی این مرکز با اشاره به مشارکت مطلوب مردم در این حوزه می‌گوید: برنامه دیگری که به صورت ملی انجام شده بحث «پویش ملی هدیه امام(ع)» توسط شبکه ملی حُسنی بود که در آن اقلامی برای جهیزیه میان نوعروسان مناطق محروم توزیع شد. در این طرح که در روزهای پایانی سال و منتهی به ماه رمضان انجام گرفت، ۴۰۰ سری جهیزیه شامل پنج قلم اصلی یعنی یخچال، اجاق گاز، لباسشویی، جاروی برقی و فرش تهیه و توزیع شد.

البته مردم و خیران هم در قالب شبکه‌های مختلف برای تهیه این اقلام در کنار مرکز امور بانوان مشارکت کرده‌اند؛ بودجه این طرح به صورت مشارکتی از محل نذورات آستان با نیت تأمین جهیزیه و دبیرخانه‌های خدمت رضوی از طریق خیران و شبکه‌های مردمی مانند حُسنی و شبکه حامیان سنت نبوی ازدواج تأمین شد. در کنار آن بانوانی هم که در محافل خانگی در مناسبت‌های مختلف دور هم جمع می‌شوند مبالغی را با هدف مشارکت در این برنامه تأمین کردند. این طرح در ۲۴ استان کشور از جمله خراسان رضوی، گیلان، اصفهان، یزد، فارس، گلستان و... انجام گرفت.

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه هنرهای دستی دانش آموزان در فریمان
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد
  • اعضای دولت به صورت شبانه‌روزی برای حل مشکلات و توسعه کشور می‌کوشند
  • مدارس سمای بافق جزء برترین‌های استان یزد با بالاترین میزان ارتقاء و رشد کیفیت
  • تصاویری از مراسم گرامیداشت شهدای دانش آموز در دبیرستان ایرانشهر گرگان
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • فعالیت شبانه‌روزی در پروژه پارک آبی و آکواریوم
  • بساط خیر و برکت زنانه