Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@16:33:54 GMT

۴۰۰ پرونده به تعزیرات خراسان جنوبی ارجاع شده است

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۰۶۵۷۸

۴۰۰ پرونده به تعزیرات خراسان جنوبی ارجاع شده است

به گزارش خبرنگار مهر داوود شهرکی صبح پنج شنبه در همایش رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس کمیته صنایع و کارمندی کنگره دو هزار شهید خراسان جنوبی اظهار کرد: در شرایط فعلی دشمن در مقابله با ملت ایران از ابزار ترور، تحریم و تهدید استفاده می‌کند.

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان‌جنوبی و مسئول کمیته صنایع و کارمندی کنگره ملی دو هزار شهید خراسان‌جنوبی  بیان کرد: همچنین علاوه بر فشار اقتصادی استکبار برای ناامید کردم مردم از فشار روانی و رسانه ای نیز استفاده می‌کند اما این حربه‌ها برای مردم روشن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرکی ادامه داد: عده‌ای تصور می‌کنند که با تسلیم در برابر دشمن می‌توان فشارهای اقتصادی فعلی را کاهش داد در حالی که تسلیم شدن همه داشته های خویش حتی همین اقتصاد را از دست می دهیم.

وی افزود:  تجربه ثابت کرده است که دشمن حتی به دنبال پذیرش خواسته هایش توسط ملت ایران نیست بلکه می‌خواهد هویت ملی و دینی را از ملت نجیب و صبور ایران بگیرد که البته هیچگاه به هدف خود نخواهد نرسید.

شناسایی انبارهای احتکار مواد مورد نیاز مردم

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان جنوبی گفت: در جنگ اقتصادی در خراسان جنوبی دادستان، بازرسی،سپاه، بسیج مستضعفان،استانداری و اصناف و سایر نهادهای دولتی با یکدیگر همدل و همراه هستند که نتایج بسیار خوبی به همراه دارد.

شهرکی اظهار کرد: نتیجه این همدلی شناسایی انبارهای احتکار شده و یا عدم اعلام موجودی شکر،لوازم خانگی،شوینده،موتورسیکلت به ارزش دو میلیارد تومان بوده که پرونده تخلف آن به تعزیرات خراسان‌‎جنوبی ارجاع شده است.

وی  بیان کرد: بخشی از این شناسایی‌ها با همکاری مردم رخ داده که نشانه آن دو هزار تماس مردمی برای معرفی انبارهای احتکار شده و یا عدم عرضه کالا می‌باشد.

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان جنوبی ادامه داد: از تاریخ پانزدهم تیرماه سال جاری تاکنون ۴۰۰پرونده به تعزیرات خراسان جنوبی ارجاع شده و ۲۸ هزار مورد بازرسی از مراکز اصناف و واحدهای تولیدی صورت گرفته است.

شناسایی ذخایر معدنی طلا در جنوب خراسان‌جنوبی

شهرکی گفت: علی رغم شرایط سخت اقتصادی ۵۰ درصد ذخایر معدنی کشف شده در خراسان جنوبی مربوط به دو  گذشته است و همچنین طی سه سال گذشته دو میلیارد و ۸۰۰میلیون تن ذخایر معدنی شناسایی شده است.

وی اظهار کرد:همچنین ذخایر معدنی طلا در جنوب استان خراسان جنوبی شناسایی شده و در این راستا عملیات ساخت کارخانه برای استخراج آن آغاز شده است.

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین چهار کارخانه فراوری زغال سنگ در طبس شکل گرفته است که به زودی دو مورد آن به بهره برداری می‌رسد که در حوزه اقتصاد بسیار امیدوار کننده است.

شهرکی یادآور شد:  از سال ۹۶ تا کنون حدود ۲۸۶ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به بخش تولید دادیم و ۹۰۰میلیون دلار صادرات کالا از استان داشتیم که ۲۰۰ میلیون دلار خروجی کالا از مرزها و گمرکات استان بوده است.

کد خبر 4414093

منبع: مهر

کلیدواژه: تعزیرات خراسان جنوبی ماه محرم بوشهر کرمانشاه هفته دفاع مقدس خبرگزاری مهر گرگان مشهد عاشورا مراسم عزاداری رژه نیروهای مسلح شهرکرد سانحه تصادف شیراز حمله تروریستی اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۶۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به ۲ زبان ترجمه شد
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • قاچاقچی سوخت ۸۸۸ میلیون تومان جریمه شد
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه