Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-24@12:51:54 GMT

ناشنوایی مادرزادی قابل درمان است

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۰۶۸۷۹

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: ناشنوایی مادرزادی قابل درمان است. آفتاب‌‌نیوز : محمد محمدی‌قیداری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه طلایی‌ترین دوره تشخیص ناشنوایی 6 ماه اول تولد نوزاد است، اظهار کرد: کاشت حلزون، پرداخت هزینه درمان، پرداخت هزینه تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان ناشنوا و اختصاص سمعک از جمله خدمات ارائه شده بهزیستی به افراد کم شنوا و ناشنوا است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول ادامه داد: 1 الی 8 مهر ماه به‌عنوان روز جهانی ناشنوایان نام‌گذاری شده و فرصت مغتنمی است که به خواسته‌های این قشر از جامعه هدف احترام بگذاریم و فرصت‌های برابر در جامعه برای آنان فراهم کنیم. خوشبختانه بهزیستی علاوه بر اعتبارات سالانه، با واگذاری فعالیت‌ها و تکیه بر مشارکت‌های مردمی گام‌های موثری در زمینه ارائه خدمات به مددجویان برداشته است .
وی افزود: در مواردی که پزشک برای بهبود شنوایی فرد کم‌شنوا سمعک تجویز کند، تامین سمعک بر عهده بهزیستی است ولی در مواردی که خانواده خودش سمعک را تهیه کند، بهزیستی تا سقف 8 میلیون ریال از هزینه آن را تقبل می‌کند .
محمدی با اشاره به اینکه این نهاد حمایتی برای  همه معلولان شنوایی، چه معلولیت‌های ایجادی و چه مادرزادی پرونده تشکیل می‌دهد، خاطر نشان کرد: اجرای طرح غربالگری شنوایی از مهمترین طرح‌هایی است که توسط حوزه پیشگیری از معلولیت‌ها همه ساله به اجرا در می‌آید و در این راستا طی 6 ماهه اول امسال، 6833 کودک تحت غربالگری شنوایی سنجی قرار گرفتند .
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با تاکید بر اینکه کاشت حلزون باید تا 6 سالگی انجام شود، تصریح کرد: اگر پزشکی تشخیص دهد که فرد بزرگسال نیز می‌تواند عمل کاشت حلزون انجام دهد، بهزیستی فرد را تا سقف 30 میلیون ریال حمایت می‌کند. این در حالی است که استان زنجان 2617 کم شنوا و ناشنوا دارد که 285 نفر از آنها مستمری‌بگیر هستند
وی یادآور شد: غربالگری شنوایی نوزادان روشی سریع و آسان است که توسط تست‌هایی به نام OAE و AABR با استفاده از دستگاه‌های کوچک و بدون درد و خطر در شرایطی که نوزاد آرام است انجام می‌شود و جلوی ناشنوایی نوزاد در دوران بزرگسالی را می‌گیرد .
محمدی اقدامات توانبخشی و طبی از جمله تهیه سمعک و گفتار درمانی را از دیگر فعالیت‌های بهزیستی در زمینه پیشگیری از ناشنوایی کودکان برشمرد و تاکید کرد: اگر بررسی شنوایی نوزاد دیر انجام شود، موجب تاخیر در رشد و تکلم می‌شود و روی توانایی کودک برای یادگیری و تحصیل و ارتباطات اجتماعی تاثیر می‌گذارد .
به گزارش ایسنا، پارسال 17 هزار و 356 نوزاد تحت غربالگری شنوایی سنجی قرار گرفتند که از این تعداد 67 نفر به مرحله تشخیص ارجاع شدند و 10 نفر مداخلات لازم برای درمان را دریافت کردند.
کد خبر: ۵۴۷۸۷۴ تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۶

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ناشنوایی درمان مادرزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۶۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام هفته سلامت غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم برای گروه‌های سنی هدف در پایگاه‌های سلامت و مراکز و خانه‌‌های بهداشت انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، بابک اقبالی گفت: در هفته سلامت برنامه ویژه‌ای در بحث مراقبت‌های قلبی با اندازه‌گیری قند، وزن، فشارخون و انجام آزمایش قند خون و چربی داریم و این برنامه در طول این هفته اجرا می‌شود.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده، از میان افراد بالای  30 سال مراجعه کننده 30 درصد مبتلا به فشار خون (از هر 3 نفر یک نفر)، 13 درصد مبتلا به دیابت (از هر 7 نفر یک نفر) هستند و اگر این افراد به موقع تشخیص داده شوند تحت درمان به‌‎موقع نیز قرار می‌گیرند و از عوارض جانبی بعدی به‌دور خواهند بود.

وی گفت: برنامه دیگر این دانشگاه، آموزش به افرادی است که تحت درمان  قرار ندارند و مهمترین موضوع در خصوص عدم افزایش وزن است تا با مشکلات و سکته‌های قلبی مواجه نشوند. همچنین به افراد آموزش شیوه زندگی سالم، تحرک بدنی مطلوب و تغذیه سالم داده می‌شود و به تمام مراجعه کنندگان به 30 دقیقه ورزش سبک و 7 هزار گام پیاده‌روی توصیه می‌شود.

اقبالی با تأکید بر اینکه در هفته سلامت بحث غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم و برای گروه سنی 50 تا 70 سال، بالای 30 سال و 30 تا 60 سال انجام می‌شود، افزود: همچنین در این هفته و در طول ایام سال بر غربالگری تیروئید در 3 تا 5 روزگی تأکید داریم و در همین راستا و با گرفتن چند قطره خون از کف پای افراد مبتلا به بیماری‌‎های متابولیک و فیتلکونوری شناسایی می‌شوند و در مواردی که به‌‎موقع شناسایی شوند از عقب ماندگی ذهنی و جسمی جلوگیری می‌شود، به همین منظور 98 درصد نوزادان غربالگری شدند و از والدین 2 درصد باقی مانده نیز درخواست داریم تا هرچه سریع‌تر مراجعه کنند.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در میان مبتلایان به بیماری‌های غیرواگیر بیشترین میزان مبتلاها مربوط به فشار خون، دیابت و سرطان بوده و مهمترین عامل در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر تغذیه و فعالیت بدنی مناسب بوده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند
  • هوس لاکچری در ۰۳/۰۳/۰۳