Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، معصومه ظهیری، پیش از ظهر امروز در همایش طلاب جدید الورود مدارس علمیه خواهران استان اصفهان اظهار کرد: شهر اصفهان شهر بانو مجتهده امین و بانو علویه همایونی است و حضور در اصفهان پرتاریخ و جمع طلاب حواهران شعف و شادی دارد.
وی بیان کرد: در طول تاریخ هرکجا خلائی جامعه را فرا می گیرد که حتی معصوم زمان به دلیلی باید توقف داشته باشد، یک بانو ماموریت صیانت و حفاظت را برعهده می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاد حوزه خواهران در توضیح نقش بانوان در تاریخ  انبیا و اولیا، ابراز کرد: مادر حضرت موسی(ع) در جریان حفظ پیامبر، همچنین  در حریان تولد حضرت عیسی یک بانو چون مریم عهده دار وظیفه صیانت از پیامبر، در زمان حضرت رسول وقتی از جوانب مختلف مورد هجوم قرار می گیرد، یک بانو با کمالات و استوار چون حضرت خدیجه در نقش حامی رسول الله ایفا نقش می کند.
وی افزود: همچنین نقش حضرت زهرا(س) به عنوان یک مبلغ تمام عیار دین پس از پیامبراکرم(ص) و پیام رسان مهم غدیر و سپس با تورق تاریخ به ایفای نقش پررنگ حضرت زینب(س) در واقعه عاشورا و رساندن پیام مهم  کربلا برای حفط و صیانت از اسلام برمی خوریم.
ظهیری تصریح کرد: «کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود»، « سر نی در نینوا می ماند اگر زینب نبود»، امروز خواهران طلبه در این مسیر گام برداشتند تا گره گشایی کنند.
وی ابراز کرد: براساس روایات، شیطان از پشت و جلو چپ و راست راه را بر بنده می بندد و جلوی راه مومن می نشیند ولی طبق گفته امام صادق(ع) دو راه برای مومن باز است که بر شیطان بسته است ابتدا راه آسمان که راهش دعا و راه زمین که سجده است.
معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور عنوان کرد: اولین درس در حوزه های علمیه این است که روحیه علمی، روحیه مقابله با جهل است و چشمه های علم و دانای باید حاصل شود، بنابراین با ابتدا در مقابل نفس خویش و سپس در مواجه با مردم فروتنی کنیم.
وی بیان کرد: هدف غایی از آمدن در حوزه های علمیه و تحصیل علوم دینی این است که انسان خودش را انسان کند و معرفت حاصل نماید،در راه کسب معرفت و آدم شدن محبت اهل بیت یاری دهنده است
ظهیری خاطرنشان کرد: تلمذ در حوزه های علمیه صبوری لازم دارد، خواهران بعد از طلبه شدن باید نشست و برخاست و گفتار و کردارشان با دیگران تفاوت کند و وجه تمایز داشته باشند که این شاخصه در اثر تعلیم و تربیت و تهذیب حاصل می شود
وی تاکید کرد: تخلق به اخلاق باید ملکه طلاب ما بشود و این ممارست می طلبد؛ درس اول در حوزه علمیه تکبر زدایی و فروتنی است؛ لباس روحانیت که روحانیون می پوشند لباس رزم و لباس خدمت است
معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور در پایان مدرسه محور بودن برنامه ها را  از سیاست های اصلی حوزه علمیه خواهران دانست و افزود: مدارس علمیه خواهران با نهادهای مختلف فرهنگی ارتباط داشته باشند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۷۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه‌گری باید در دست جریان انقلابی باشد

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه مطالبه‌گری باید در دست جریان انقلابی باشد، گفت: حوزه علمیه می‌تواند پیش‌قدم و مرکز مطالبه‌گری‌ها در جامعه باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی در جمع مدیر و اساتید حوزه علمیه همدان بر لزوم ارتباط روحانیون با اقشار مختلف مردم تاکید کرد و اظهار داشت: متاسفانه ساز و کار مناسبی برای مطالبه‌گری در جامعه مشخص نیست.

وی با بیان اینکه در عرصه مطالبه‌گری حوزه علمیه می‌تواند پیش قدم و مرکز مطالبه‌گری‌ها باشد عنوان کرد: لازم است تا با گفت‌وگو و بررسی شرایط مختلف، سازوکاری مناسب برای مطالبه‌گری پیرو دغدغه‌های مردم طراحی شود.

امام جمعه همدان عنوان کرد: نیازمند گفت‌وگو برای مشخص کردن سازوکاری مناسب در عرصه مطالبه‌گری پیرو دغدغه‌های مردم هستیم که این مطالبه‌گری باید نسبت به همه مشکلات و دغدغه‌های مردم در زمینه‌های مختلف نه یک موضوع خاص باشد.

برای کاهش برخی آسیب‌های اجتماعی برنامه‌ریزی شود

مدیر حوزه علمیه استان همدان نیز از لزوم برنامه‌ریزی منسجم حوزه در سال جدید گفت و عنوان کرد: لازم است تا برنامه‌ریزی برای کاهش برخی آسیب‌های اجتماعی در جامعه به صورت جدی انجام گیرد، ضمن اینکه طلاب می‌توانند در عرصه مسائل فرهنگی و به ویژه کاهش آسیب‌هایی که در جامعه با آن روبرو هستیم، وارد میدان شوند و به ارائه طرح بپردازند.

آیت الله سید مصطفی موسوی اصفهانی، گفت: اساتید نقش به‌سزایی در پیشرفت تحصیلی و شخصیتی طلاب دارند که باید در کنار برگزاری جلسات دروس حوزوی، توجه جدی به مسائل تهذیبی و اخلاقی آنها داشته و از آن غافل نشوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حوزه درس امام(ره)
  • عبور موفق از پیک بار تابستان مهمترین رویکرد توزیع برق مرکزی
  • آیه ۴سوره صف، شعار محوری اتحاد مومنین در مقابل دشمن پس از عملیات
  • اینوتکس ایران هم‌گام با تغییراتِ حوزه مدیریت دانش
  • بیانیه مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان در حمایت از وعده صادق
  • بیانیه مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان در حمایت از اقدام نیرو‌های مسلح
  • مطالبه‌گری باید در دست جریان انقلابی باشد
  • حمایت حوزه‌های علمیه و روحانیت از اقدام علیه رژیم صهیونیستی
  • افزایش ظرفیت جوجه ریزی در آذربایجان شرقی
  • کشاورزی مردمی ترین بخش اقتصاد کشور است