Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-26@12:18:54 GMT

رتبه فضای کسب و کار ایران 120 است

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۰۷۷۳۴

رتبه فضای کسب و کار ایران 120 است

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سیدحمید کلانتری روز پنجشنبه در نشست کارگروه تخصصی اشتغال خراسان شمالی اظهار داشت: تحریم ها عامل ضعف کسب و کار در کشور نبوده است.

وی افزود: هم اکنون برای ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار باید بروکراسی های اداری را کاهش دهیم تا مجریان طرح ها و متقاضیان کسب و کار راحت فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کلانتری اظهار داشت: مسئولان استان ها شرایطی را فراهم کنند تا مسائل ملی از جمله برنامه های اشتغال دولت فدای بروکراسی اداری نشود و تحرک پذیری در اجرای طرح های اشتغالزا هم بیشتر شود.

وی افزود: هم اکنون در بیشتر کشور ها موضوع بروکراسی اداری رفع شده است و به عنوان مثال در گرجستان یک ساختمانی وجود دارد که در یک مجموعه آن 200 میز آماده خدمت در تمامی زمینه ها به مردم هستند. شهروندان برای کسب مجوزها و دریافت خدمات به این مکان مراجعه می کنند و در کمترین زمان ممکن مشکل آنان حل می شود.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نگرانی مردم در خصوص وضعیت کنونی کشور در حوزه سکه و ارز و گرانی اشاره ای کرد و گفت: هم اکنون مردم حق دارند نگران آینده در این خصوص باشند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه «تعاون شهر» شهرستان مرزی راز و جرگلان خراسان شمالی خوب پیگیری نشده است گفت: با توجه به اینکه 90 درصد مردم این خطه روستایی هستند با محوریت تعاونی ها می توان اقتصاد منطقه را شکوفا و رونق داد.

کلانتری اشاره ای به ظرفیت اسب اصیل ترکمن، فرش دو رو، گیاهان دارویی و پوشاک در این شهرستان کرد و افزود: حوزه دامداری و بوم گردی و گردشگری ظرفیت بسیار خوبی برای ایجاد اشتغال است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: تاکنون 10 شهرستان در سطح کشور در زمینه تعاون شهر فعالیت می کنند.

کلانتری اظهار داشت: براساس آمارهای موجود، جذب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری این استان 40 درصد بوده است که باید در این زمینه بیشتر تلاش شود زیرا که مهلت ارائه این تسهیلات تا پایان مهر است.

وی با بیان اینکه فرش ابریشم این استان جهانی شده است اظهار داشت: برای این امر باید شرکت های «تعاونی تامین نیاز» ایجاد شوند که وظیفه آموزش، تولید، بسته بندی، بازار و فروش را بر عهده دارند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر استعدادیابی محصولاتی که نیاز به ایجاد شرکت های تعاونی های تامین نیاز دارند تاکید کرد و گفت: این امر باید برای بیشتر محصولات کشاورزی از جمله انگور، گوجه فرنگی و سیب زمینی انجام شود.

کلانتری گفت: در چند ماه گذشته سیب زمینی کیلویی با قیمت سه هزار ریال در برخی از استان ها از جمله گلستان و خراسان شمالی فروش نمی رفت اما هم اکنون هر کیلو به بیش از 40 هزار ریال رسیده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رتبه کسب و کار ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.

امتداد - محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون درآستانه سفر ریاست محترم جمهور به پاکستان، در نشست تخصصی اقتصادی و بانکی در بانک مرکزی کشور پاکستان شرکت کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بانک توسعه تعاون اولین بانک کشور است که برای گسترش همکاری های تجاری و اقتصادی همسو با سیاست ها و برنامه های دولت مردمی، اقدام به برگزاری نشست های تخصصی با بانک مرکزی پاکستان و موسسات فعال در حوزه بانکی و تامین مالی آن کشور نموده است.

شیخ حسینی در این سفر ضمن معرفی بانک و اشاره به ظرفیت های همکاری فی مابین، برضرورت تسهیل تجارت خارجی با کشور پاکستان به عنوان یکی از طرف های تجاری ایران تاکید کرد.
وی با تبیین رسالت بانک توسعه تعاون به عنوان تنها بانک توسعه ای بخش تعاون در کشور به فعالیت های بانک از جمله فعالیت های ارزی که در راستای حمایت از بخش تعاون و تولید انجام می شود اشاره کرد.
این مقام بانکی افزود: پاکستان دارای قرابت فرهنگی، دینی، و تاریخی بسیاری با ایران است، لذا زمینه های بالقوه فراوانی جهت همکاری و توسعه روابط وجود دارد که با همت و تلاش می توان به بهره برداری رساند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • امضای 5 سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • امضای ۵ سند همکاری بین ایران و سریلانکا
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • امضای ۵ سند همکاری مشترک بین مقامات ایران و سریلانکا / جزییات
  • ۵ سند همکاری با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.