Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛اسمعیل کریم زاده رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در جلسه هماهنگی برای راه اندازی مراکز خدمات غیردولتی با بیان این مطلب افزود: این مراکز طبق دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی به منظور بالا بردن بهره وری و ارائه مشاوره مطلوب به جامعه هدف راه اندازی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تعرفه خدمات ارائه شده در این مراکز براساس تعرفه‌های وزارت جهاد کشاورزی است و موظف به انجام سیاست‌های وزارت متبوع هستند.

کریم زاده با بیان اینکه مراکز خدمات غیردولتی بازوی اجرایی، اداری و تخصصی دستگاه‌های دولتی و یاری دهنده کشاورزان در حوزه عمل هستند، اضافه کرد: این شرکت‌ها در قالب ۲۵ زیربخش تخصصی مجوز فعالیت می‌گیرند و صاحبان مجوز در اولویت خواهند بود.

وی با اشاره به اهداف شکل گیری این مراکز، تعیین تعداد و ترکیب نیروی انسانی مورد نیاز مراکز و شرکت‌ها متناسب با نوع فعالیت و سطح بندی خدمات در مناطق مختلف کشور به منظور انجام مطلوب وظایف را هدف اصلی تشکیل این مراکز عنوان کرد و گفت: استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های متخصصان بخش غیردولتی در ارائه خدمات مورد نیاز حوزه‌های مختلف بخش کشاورزی، شفاف سازی و تعیین نقش و وظایف هر یک از واحد‌های مسئول، ارتقا و بهبود سطح نظارت بر عملکرد مراکز و شرکت ها، ایجاد اشتغال و افزایش سطح مشارکت مردمی با اولویت فارغ التحصیلات بخش کشاورزی و ارتقای سطح مدیریت بر تهیه، توزیع و مصرف بهینه نهاده‌های بخش کشاورزی از دیگر اهداف تشکیل این مراکز هستند.

کریم زاده افزود: نظام مهندسی کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی باید در راستای تخصصی کردن شرکت‌ها به منظور ایجاد اشتغال و تخصصی شدن به صورت هماهنگ عمل کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: رعایت همه ضوابط نیروی انسانی متخصص، قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های اعلامی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حاکمیتی وابسته حسب مورد در حوزه فعالیت مورد نظر و رعایت حداقل دو سوم از اعضای هیأت مدیره مراکز و شرکت‌ها حسب مورد از دانش آموختگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی و دامپزشکی از شروط اصلی برای راه اندازی این مراکز هستند.

وی با اشاره به وظایف سازمان جهاد کشاورزی استان در راه اندازی این مراکز، اظهار کرد: همکاری در تعیین ترکیب و تعداد نیروی انسانی متخصص مراکز و شرکت‌ها و سطح بندی آن، همکاری با واحد‌های استانی و شهرستانی سازمان نظام مهندسی و سازمان نظام دامپزشکی در زمینه آموزش کارشناسان مراکز و شرکت ها، نظارت بر نیروی انسانی متخصص مراکز و شرکت‌ها و همکاری در احصا و شناسایی مشکلات و اعلام به معاونت‌ها یا سازمان‌های مربوط و نظارت بر عملکرد واحد‌های استانی و شهرستانی سازمان نظام مهندسی و سازمان نظام دامپزشکی در مورد نیروی انسانی متخصص مراکز و شرکت‌ها از وظایفی است که در دستورالعمل تشکیل مراکز خدمات غیردولتی بخش کشاورزی تصریح شده است.

 

انتهای پیام/ی

 

بالا بردن بهره وری در کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۷۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی

به گزارش خبرگزاری مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

کد خبر 6091919 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید