Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیر شعب بانک کشاورزی استان هرمزگان روز پنجشنبه دراین نشست اظهار کرد: بانکها دراجرای بند خ ماده 33 قانون برنامه ششم توسعه در خصوص بخشودگی سود، کارمزد و جریمه وامهای دریافتی کشاورزان خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه و امهال اصل وام آنان به مدت سه سال هستند.
مهدی جهان نژاد افزود: این بخشودگی تنها شامل بهره بردارانی می شود که تولیدات و محصولات و حتی باغهای آنان تا ششم شهریورماه سال جاری در اثر بروز حوادث غیر مترقبه خسارت دیده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: بر اساس بند(خ) ماده 33 قانون برنامه ششم توسعه کشور، بخشودگی سود و کارمزد و جریمه وام های دریافتی کشاورزان خسارت دیده ناشی از حوادث غیرمترقبه و امهال اصل وام آنان به مدت سه سال و تعیین میزان خسارت، توسط کارگروهی متشکل از نمایندگان جهاد کشاورزی، بانک مربوطه و فرمانداری شهرستان مورد رسیدگی قرار می گیرد.
مدیر شعب بانک کشاورزی هرمزگان یاد آورشد: هیات وزیران این مصوبه را در نشست سیزدهم تیرماه امسال به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های جهاد کشاورزی، کشور، سازمان برنامه و بودجه و به استناد اصل 138 قانون اساسی تصویب کرد.
براین اساس بانک های عامل موظف اند مانده بدهی اصل، سود و جرائم تسهیلات دریافتی سررسید شده خسارت دیدگان بخش کشاورزی را تا تاریخ ششم شهریورماه به مدت سه سال امهال کنند.
در بند خ ماده 33 قانون برنامه پنج ساله توسعه آمده است که بخشودگی سود و کارمزد و جریمه وام های دریافتی کشاورزان خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه و امهال اصل وام آنان به مدت سه سال و تعیین میزان خسارت توسط کارگروهی متشکل از جهاد کشاورزی، بانک مربوطه و فرمانداری شهرستان خواهد بود.
درادامه این نشست مدیر کل مدیریت بحران استانداری هرمزگان نیز ابراز داشت: کارگروه موضوع بند (خ) ماده 33 قانون برنامه ششم توسعه موظف است صرفا پس از اعلام استان هایی که تحت تاثیر حوادث غیر مترقبه قرار گرفته و توسط سازمان مدیریت بحران کشور به استانداری ها اعلام شده اند، مشمولان واجد بهره مندی از امهال تسهیلات موضوع این تصویب نامه را به بانک های عامل معرفی کند.
علیرضا صفا ایسینی خاطرنشان ساخت: بانک های عامل موظفند مانده بدهی اصل سود، و جرایم تسهیلات دریافتی خسارت دیدگان بخش کشاورزی ناشی از حوادث غیر مترقبه ( از جمله سرمازدگی و خشکسالی) سررسیده تا ششم شهریورماه سال 97هجری خورشیدی را به مدت سه سال استمهال کنند.
دراطلاعات منتشره سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان تعداد فعالان بخش کشاورزی و زیرمجموعه های آنرا دراین استان 110هزارنفرعنوان و گفته شده که در اثر خشکسالی و دیگر حوادث غیرمترقبه پنچ هزارمیلیارد ریال خسارت به آنان وارد شده است.
دراین اطلاعات تاکید شده است: مدت 23 سال است که خشکسالی براین استان سایه افکنده است.
سطح زیر کشت محصولات باغی و زراعی هرمزگان 163هزارهکتار با تولید سالانه 2 میلیون و 320هزار تن محصول اعلام شده است.
6149 / 6048
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز دربی 88 خشکسالی سازمان برنامه و بودجه قانون اساسی کشاورزی مدیریت بحران اهواز دربی 88 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۹۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران از آغاز برداشت محصول گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ جلال یوسفی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال زراعی جاری ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت محصول گندم اختصاص یافته است که تاکنون بیش از ۲۵ هزار تن گندم از مزارع برداشت شده، و در مجموع پیش‌بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن داریم.

وی اضافه کرد: ۱۷ مرکز خرید در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تأمین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی دهلران ادامه داد: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول وجود دارد، هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های به منطقه صورت گرفته است و به زودی در شهرستان مستقر خواهند شد.

یوسفی گفت: با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از روزهای ابتدای برداشت به کشاورزان و کمباین داران اطلاع رسانی شده است، کشاورزان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی برخورد شود.

وی با اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران، گفت: در سال جاری بیش از ۱۹ هزار تن دانه روغنی از مزارع کلزا برداشت شد که این میزان برداشت در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران تاکید کرد: با توجه به صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایای محصولات، کشاورزان از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری کنند

کد خبر 747991

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • ۳۵۷ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ در هرمزگان
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند