Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن صنایع لبنی ایران گفت: با اصرار دولت بر حفظ قیمت های قبلی محصولات لبنی، کارخانجات لبنی حتماً ورشکسته خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما رضا باکری گفت: با توجه به اینکه دولت نتوانست عرضه مواد پتروشیمی و قیمت آن را کنترل کند و در نتیجه آن افزایش قیمت های مواد پتروشیمی اتفاق افتاد همچنین­­ افزایش قیمت شیر خام موجب شده تولید محصولات لبنی با قیمت های قبلی مقرون به صرفه نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: صنایع لبنی برای حفظ اشتغال و ادامه روند تولید حتماً باید افزایش قیمت را در محصولات خود داشته باشد­در غیر اینصورت تولید به صرفه نخواهد بود.

باکری گفت: در جلسات متعددی که انجمن هایی مانند آب معدنی، روغن خوراکی و لبنیات بعنوان مصرف کننده مواد اولیه پتروشیمی با وزارت صنعت، معدن و تجارت داشتند، پتروشیمی ها حاضر نشدند مواد اولیه را با قیمت قبلی عرضه کنند.

وی افزود: هیئت وزیران در آخرین ابلاغ خود قیمت مواد پتروشیمی را آزاد کرد بطوریکه قیمت مواد اولیه پتروشیمی از کیلویی ۴ هزار تا ۷ هزار تومان هم اکنون به کیلویی ۱۴ هزار تا ۳۰ هزار تومان افزایش یافته است. همچنین مواد بسته بندی نیز افزایش قیمت ۳ تا ۷ برابری داشته ضمن اینکه برای شیر خام نیز که قیمت مصوب کیلویی هزار و ۵۷۰ تومان تعیین شده است دامدار به این قیمت عرضه نمی کند بلکه هم اکنون کیلویی ۲ هزار و ۲۰۰ تومان به کارخانجات صنایع لبنی تحویل می شود.

دبیر انجمن صنایع لبنی گفت:​ با توجه به وضع فعلی چندین بار با مراجع ذیصلاح مکاتبه کردیم و دیروز هم در جلسه ستاد تنظیم بازار تأکید کردیم با وجود افزایش قیمت ها و اتفاقات ۳ ماه اخیر که هزینه تمام شده تولید را کیلویی ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان افزایش داده اگر کارخانجات صنایع لبنی افزایش قیمت در محصولات خود نداشته باشند روند تولید در این کارخانجات متوقف شده و دهها هزار نفر از نیروی انسانی بیکار خواهند شد زیرا با ادامه رعایت قیمت های مصوب، کارخانجات صنایع لبنی قادر به عرضه نخواهند بود و خطوط آنها تعطیل خواهد شد.

وی افزود: همانطور که قیمت مواد بسته بندی و شیر خام با بهای تمام شده و براساس مکانیزم عرضه و تقاضا و نرخ بازار آزاد تعیین می شود دولت باید اجازه دهد قیمت محصولات لبنی هم اینگونه تعیین شود که در این باره پیگیری های ما ادامه دارد.

باکری گفت: کارخانجات صنایع لبنی برای جلوگیری از ورشکستگی و حفظ اشتغال، افزایش قیمت هایی را در محصولات خود داشته اند اما به واسطه همین افزایش قیمت های ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه و مواد بسته بندی، مدام به تعزیرات معرفی می شوند.

وی افزود: دولت اختیار دارد یا قیمت ها را اصلاح کند تا کارخانجات صنایع لبنی به کار خود ادامه دهند یا اینکه این کارخانجات ورشکست شوند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: لبنیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۱۱۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد

به گزارش قدس آنلاین، گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای با اشاره به تصویب و اجرایی شدن ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو و افزایش مبلغ گواهی اسقاط محصولات مونتاژی، اعلام کرده است که گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری محصول هایما از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

 قانون ساماندهی صنعت خودرو بالغ بر ۴.۵ سال پیش، مورد بحث مجلس وقت قرار گرفت و در گیرودار رفت‌وآمد به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نهایت پس از سه سال، در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید؛ پس از تصویب آن، سه ماه به دولت مهلت داده شد تا آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده را تدوین، تصویب و ابلاغ کند؛ اما به‌جای آنکه این آیین‌نامه تصویب و ابلاغ شود، ماده ۱۰ این قانون را اصلاح کردند و نام "قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو" را بر آن نهادند. به عبارت دیگر درست در شهریور ماه ۱۴۰۱ که قرار بود آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تصویب شود، ماده ۱۰ را اصلاح کردند.

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد و ابلاغ آیین‌نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده ۱۵ ماهی معطل و بلاتکلیف باقی ماند تا در نهایت در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، بالاخره این آیین‌نامه ابلاغ شد.

در این آئین‌نامه تعداد گواهی اسقاط حاصل از اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش یافته تا بدین ترتیب انگیزه مالکان این دسته از خودروها، برای اسقاط خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای نو افزایش پیدا کند.

به دنبال این موضوع، برخی سایت‌ها و در فضای مجازی موضوعی تحت عنوان "افزایش قیمت محصولات مونتاژی ایران‌خودرو" مطرح شد که براساس آن گفته شده بود "افزایش تعداد گواهی اسقاط برای شماره‌گذاری خودروها، سبب افزایش قیمت محصولات مونتاژی شده است."

ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است 

در پی ابلاغ آیین‌نامه مذکور گروه صنعتی ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

" براساس مصوبه هیئت وزیران و با توجه به ابلاغ و اجرایی شدن آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، گواهی اسقاط مورد نیاز برای شماره‌گذاری خودروهای مونتاژی شامل خانواده هایما، از ۲۵ درصد گواهی اسقاط به ۱.۵ گواهی اسقاط (معادل ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) افزایش یافته است؛ فلذا مبلغ معادل ارزش ریالی روز گواهی اسقاط در سیستم فروش پیاده‌سازی شده و آیتم ماده ۱۰ قانون ساماندهی خودروهای مونتاژی به مبلغ ۵۲۵ میلیون ریال رسیده است.

بدیهی است بر اساس قراردادهای فروش پرداخت مابه التفاوت ارزش گواهی اسقاط (الزامات قانونی) برای تمامی تعهدات الزامی است.

شایسته است نمایندگان در خصوص اطلاع‌رسانی موضوع فوق به مشتریان شرکت ایران‌خودرو اهتمام ورزند."

البته به تاکید این گروه صنعتی، افزایش قیمت در محصولات هایما رخ نداده و قیمت این محصولات افزایشی نداشته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • ایران‌خودرو: قیمت محصولات تغییری نکرده است
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • عکس | اعلام قیمت محصولات سبک تجاری زامیاد
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد