Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@07:11:36 GMT

رونمائی از ۱۱ محصول ذخیره ساز نظامی

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۱۱۸۳۷

ایسنا نوشت: دو مجتمع بزرگ طراحی و تولید انبوه باتری‌های صنعتی و خودروئی پیشرفته نسل جدید و ۱۱ محصول جدید ذخیره‌سازی‌های پیشرفته نظامی با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در سازمان توسعه و منابع انرژی وزارت دفاع افتتاح و به بهره برداری رسید.

 امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و درود به روان پاک شهدای حادثه تروریستی اخیر و با اشاره به نامگذاری سال ۹۷ از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نام «حمایت از کالای ایرانی» گفت: افتتاح خطوط تولید باتری‌های نسل جدید پیشرفته صنعتی و نظامی مصداق بارزی از تحقق جهادی اقتصاد مقاومتی در رفع وابستگی به خارج از کشور و تکیه بر توان داخلی توسط فرزندان متعهد و متخصص صنعت دفاعی در مجموعه وزارت دفاع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم امیر سرتیپ حاتمی دو مجتمع طراحی و خطوط انبوه باتری‌های صنعتی پیشرفته نسل جدید را افتتاح و از ۱۱ محصول ذخیره ساز پیشرفته نظامی رونمائی کرد.

وی ضمن بازدید از کلیه خطوط و تجهیزات در سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع توان علمی و عملی کارشناسان این مجموعه را در رفع گلوگاه‌های علمی و فناورانه و مدیریت انقلابی ستود و مثبت ارزیابی کرد.

طرح صنعتی امام رضا (ع) در همین راستا به منظور خودکفائی و تأمین نیاز کشور به باتری‌های پیشرفته خودروئی و دستیابی به بازار‌های صادراتی، طی ۲۴۰۰ سرفصل اصلی در مدت ۱۶ ماه در مساحت ۴۲۰۰۰ متر مربع اجراء و زمینه اشتغال مستقیم برای صد‌ها نفر را فراهم کرده است.

طرح بشارت نیز جهت تولید باتری‌های صنعتی با مصارف حوزه‌های تکنولوژی و صنعتی در زیربنای ۶ هزار متر مربع و استفاده از آخرین فناوری‌های داخلی و بومی در مدت ۹ ماه زمینه اشتغال صد‌ها نفر و خودکفائی در تولید باتری‌های سایز کوچک را فراهم کرده است.

در این مجتمع ضمن دستیابی به فن آوری‌های برتر در زمینه ساخت نسل جدید باتری، عملا توان تولید سالیانه بیش از ۶ میلیون دستگاه انواع باتری‌های خودرویی و ۱ میلیون دستگاه انواع باتری‌های سیلد کوچک ویژه مصارف نظامی، سیستم‌های مخابراتی و اطلاعاتی، حمل و نقل نظامی و UPS فراهم شده است.

طراحی، تولید و عرضه بالغ بر ۲۲ نوع محصول جدید، کاهش مصرف انرژی، افزایش بهره وری مواد اولیه، برخورداری از پیشرفته‌ترین دانش فنی (پانچ) و حداکثر استفاده از ساخت داخل، شامل ۱۹۰ دستگاه و تجهیز اصلی برای نخستین بار در کشور از دیگر ویژگی‌های این مجتمع طراحی است.

بر اساس گزارش روابط عمومی وزارت دفاع، بکارگیری نیرو‌های دانش بنیان، محققین دانشگاهی و بهره گیری از متخصصان داخلی صنعت کشور از بارزترین مصادیق اجرای طرح تحول و توسعه صنعت باتری کشور در سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع بوده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۱۱۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی د ستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

کد خبر 6090203 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و هند