Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،انسان دیر زمانی است که در تلاش برای یافتن اکسیر جوانی و راز زندگی طولانی مدت گزینه های مختلفی را مد نظر قرار داده و روش های مختلفی را امتحان کرده است. یکی از موارد تاثیرگذار در مبارزه با نشانه های افزایش سن و کسب طول عمر هر چه بیشتر رژیم غذایی افراد است.

رعایت یک رژیم غذایی سالم همانند یک راز سر به مهر نیست بلکه توصیه ای همیشگی محسوب می شود که البته بسیاری از ما آن را نادیده می گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد غذایی که روزانه و به طور مرتب مصرف می کنیم می توانند نقشی تاثیرگذار در افزایش طول عمر ما داشته باشند. بر همین اساس، در ادامه این مطلب قصد داریم برخی از بهترین مواد غذایی ضد پیری که می توانند چندین سال به طول عمر شما اضافه کنند را معرفی کنیم.

نخود سبز

نخود سبز را به هر شکلی که مصرف کنید؛ در سوپ، سالاد، به صورت پوره و ...، برای سلامتی‌تان فوق العاده مفید است. به طور کل خوردن ِ حبوبات سبز و زرد (مانند لپه) بصورت پخته شده بخشی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای است که می‌تواند روند پیری سلول‌ها را کُند کند. فیبر و آنتی اکسیدان‌های موجود در این حبوبات، قدرت ضد پیری دارند.

گردو

خوردن دانه‌ها و مغزها یکی از بهترین کارهایی است که برای سلامت‌تان می‌توانید انجام دهید. افرادی که سه بار در هفته یا بیشتر آجیل می‌خورند، مخصوصا گردو، دو تا سه سال به عمرشان اضافه می‌کنند. گردودوست‌ها به میزان چشمگیری از ریسک ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی خود کم می‌کنند که دو تا از بزرگترین عامل‌های مرگ و میر با افزایش سن است. البته هوشیار باشید که طبق یافته‌های مطالعه‌ای، بادام زمینی یا کره بادام زمینی از جهت افزودن به طول عمر فوایدی ندارند.

پروتئین‌های گیاهی

نگران نباشید، نمی‌خواهیم توصیه کنیم استیک و کباب و ... را با پروتئین‌های گیاهی جایگزین کنید؛ بلکه کافیست یکی دو روز در هفته را بدون گوشت سر کنید! افزودن منابع گیاهی پروتئین به رژیم غدایی می‌تواند طول عمرتان را بیشتر کند، مخصوصا اگر دچار مشکلات کلیوی باشید. غذاهایی مانند کینوآ، برنج، لوبیا، سویا و ... تقریبا به اندازه‌ی یک وعده گوشت، پروتئین دارند و ضمنا فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتری نیز به بدن‌تان می‌رسانند.

هویج

هویج یکی از بهترین نمونه‌های غذای سالم است، اما آیا می‌دانستید که خوردن هویج نه تنها سالها به عمرتان اضافه می‌کند بلکه زیباترتان هم می‌کند؟ مطالعه‌ای نشان داده کاروتنوئیدهایی که عامل رنگ نارنجی درخشان هویج هستند می‌توانند پروسه‌ی پیری را کُند کرده و شما را جذاب‌تر کنند.

ساردین

اسیدهای چرب امگا 3 در افزایش طول عمر واقعا قدرتمندند و کمک می‌کنند از ریسک بیماری‌های قلبی و دیابت کم کنید. هر چند این ترکیبات جادویی را در انواع ماهی‌های چرب می‌توانید پیدا کنید اما یکی از بهترین اما کم شهرت‌ترین منابع امگا 3، ساردین است. فقط یک وعده ساردین می‌تواند نیمی از نیاز روزانه‌ی شما به امگا 3 و تقریبا 400 درصد از نیاز روزانه‌ی شما به ویتامین B12 را تامین کند که ماده‌ی مغذی مهم دیگری برای افزایش طول عمر است. ضمنا ماهی ساردین به علت جثه‌ی بسیار ریزی که دارد احتمال آلوده شدنش به سموم، کمتر از ماهی‌های بزرگتری چون تُن و سالمون است.

بیشتر بخوانید:4 ماده غذایی ضد پیری که چند سال به عمر شما اضافه می‌کنند+اسامی

نارگیل

داشتن رژیم غذایی سرشار از چربیهای سالم که شامل اسیدهای چرب زنجیره متوسط موجود در نارگیل هم می‌شود می‌تواند با محافظت از DNA در برابر آسیب، سالها به عمرتان اضافه کند.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین شاید چیزی نباشد که به حضور آن در رژیم غذایی خود زیاد اهمیت بدهید اما اگر قصد دارید عمرتان را بیشتر کنید بهتر است این کار را بکنید چون محققان گزارش کرده‌اند که رنگ جذاب سیب زمینی شیرین حاوی مقدار زیادی آنتوسیانین است؛ ترکیبی که از ریسک سرطان کم کرده و طول عمر را زیاد می‌کند.

شکلات

شکلات یکی از لذیذترین خوردنی‌هاست که حتما با فواید بی‌نظیرش هم آشنا هستید اما امروزه دانشمندان می‌گویند برای طول عمر نیز مفید است. شکلات منبع خوبی از رزوراتول است؛ آنتی اکسیدانی که می‌تواند پیری سلول‌ها را متوقف کند. برای بهره بردن از فواید شکلات، حتما نوه تلخ و تیره آن را انتخاب کنید، بدون هیچ قند و چربی اضافی.

انار

دانه‌های ترش و شیرین و یاقوتی رنگ انار علاوه بر زیبا بودن واقعا اعجازانگیزند! دانشمندان کشف کرده‌اند که اورنیتین مولکولی موجود در انار است توسط میکروب‌ها در روده به صورتی در می‌آید که به سلول‌های عضله این قدرت را می‌دهد تا از خود در برابر علت‌های اصلی پیری محافظت کنند.

کم خوری

یکی از بحث انگیزترین تحقیقاتی که در علم تغذیه انجام شده دریافته بهترین شیوه‌ای که برای افزودن به سالهای عمرتان می‌توانید در پیش بگیرید، زیاد نخوردن است. محققان دریافته‌اند آدمها، حیوانات و حتی کرمهایی که تحت رژیم‌های غذایی کمک کالری قرار گرفته‌اند نسبت به سایرین، تقریبا 40 درصد طولانی‌تر عمر کرده‌اند. البته باید توجه داشته باشید که تمام مدت گرسنگی کشیدن هم خوب نیست.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

غذا‌های ضد پیری که سال‌ها به عمرتان اضافه می‌کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها خواندنی اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۱۸۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم

ایتنا - نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.
مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تصور مردم از «سالمندی» خود پیری است و افراد میانسال و سالمندان معتقدند که سالمندی دیرتر از همسالان دهه‌های قبل شروع می‌شود.
این مطالعه حول این سوال می‌چرخد که "در چه سنی فردی را پیر توصیف می کنید؟"

به گزارش ایتنا، محققان در 22 آوریل در مجله Psychology and Aging گزارش دادند که دهه‌ها پیش، افرادی که در سال 1911 متولد شده بودند، زمانی که این سوال از آنها در سن 65 سالگی پرسیده شد، شروع پیری را در 71 سالگی تعیین کردند.
اما محققان دریافتند افرادی که در سال 1956 متولد شده‌اند، وقتی از سن 65 سالگی پرسیده می شود، شروع پیری را از 74 سالگی شروع می‌دانستند.

مارکوس وتشتاین، محقق و روانشناس دانشگاه هومبولت در برلین گفت:« مشخص نیست که چرا مردم این روزها تاریخ دیرتری را برای شروع سالمندی تعیین می‌کنند. امید به زندگی افزایش یافته است، که ممکن است به شروع دیرتر سالمندی کمک کند. همچنین برخی از جنبه‌های سلامتی در طول زمان بهبود یافته‌اند، به طوری که افراد در سن خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، امروزه دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از 14000 شرکت‌کننده در مطالعه پیری آلمان را بررسی کردند که شامل افرادی است که بین سال‌های 1911 تا 1974 در آنجا متولد شده‌اند. شرکت‌کنندگان در طول 25 سال هشت بار به نظرسنجی‌ها پاسخ دادند و یک سوال به طور خاص سنی را مطرح کرد که در آن فردی می‌توان پیر در نظر گرفت.

 
نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.

وتشتاین خاطرنشان کرد: «روند به تعویق انداختن سالمندی خطی نیست و ممکن است لزوماً در آینده ادامه پیدا نکند.»
این مطالعه همچنین در نظر گرفت که چگونه درک افراد از سالمندی با افزایش سن تغییر می‌کند. محققان دریافتند با افزایش سن، افراد تمایل داشتند تا شروع سالمندی را دورتر تصور کنند.

در سن 64 سالگی، میانگین شرکت‌کننده‌ها می‌گویند که سن از حدود 75 سالگی شروع شده است. اما در سن 74 سالگی، آنها می‌گویند که سن به 77 سالگی نزدیک‌تر شده است. نتایج نشان می دهد که به طور متوسط شروع درک سالمندی به ازای هر چهار تا پنج سال پیری واقعی حدود یک سال افزایش می یابد.

وتشتاین گفت:« معلوم نیست که روند به تعویق انداختن سالمندی تا چه اندازه منعکس‌کننده گرایش به دیدگاه‌های مثبت‌تر در مورد افراد مسن‌تر و پیری است، یا بهتر بگوییم برعکس - شاید شروع سالمندی به تعویق افتاده است زیرا افراد، سالخوردگی را حالتی نامطلوب می‌دانند.»

جنسیت و وضعیت سلامتی نیز به نظر می‌رسد که تصور فرد از سالمندی را شکل می‌دهد. زنان به طور متوسط دو سال دیرتر از مردان شروع به سالمندی می‌کنند که این تفاوت در طول زمان افزایش یافته است.

نتایج نشان می‌دهد، افرادی که احساس تنهایی بیشتری می‌کنند یا از سلامتی بدتری برخوردارند، تمایل دارند بگویند پیری زودتر از افرادی که احساس تنهایی کمتری دارند و سلامت بهتری دارند، آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • این ادویه عمرتان را زیاد می‌کند
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • راه‌های موثر برای کنترل و تاخیر پیری (فیلم)
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟