Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سید حسن حسینی شاهرودی در آیین بهره برداری ازسد مجن و طرح‌های شرکت توزیع برق استان سمنان در شاهرود، اظهار کرد: وزارت نیرو راهکار‌های قانونی برای مدیریت مصرف را در اختیار دارد و اگر هم نیازمند راهکار است مجلس در اختیارش قرار می‌دهد چرا که شرایط بحرانی کشور به دلیل سوء مدیریت در مصرف آب بخش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به احداث صد‌ها استخر ذخیره آب در شاهرود، تصریح کرد: به دلیل اختصاص یارانه‌های دولتی مردم به ساخت استخر در باغ‌های خود اقدام کردند و وجود استخر‌های بزرگ و غیراستاندارد سوء مدیریت مصرف آب وجود دارد.
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آب آشامیدنی با هزینه بسیار تامین، اما درست مصرف نمی‌شود، افزود: شبکه توزیع پوسیده در شهر‌ها و روستا‌ها بخش زیادی از آب آشامیدنی را هدر می‌دهد و بدین ترتیب هرچه آب تامین کنیم باز هم کم است.
حسینی شاهرودی به کمبود ۱۸۰ لیتر بر ثانیه آب در شهر شاهرود اشاره کرد و گفت:: شاهرود و میامی ۵۶ درصد وسعت استان را تشکیل داده و نیاز به طرحی جامع برای تامین آب آشامیدنی هستند. نمی‌خواهیم این آب را در صنعت استفاده کرده و با مهاجرپذیری جمعیت را افزایش دهیم بلکه می‌خواهیم با این کار جمعیت شهرستان‌های خود را حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه میانگین نرخ رشد جمعیت کشور در ۴۰ سال گذشته ۲۸۰ درصد و در شاهرود و میامی ۱۸۰ درصد بوده، ابراز داشت: در جایی مانند مجن نرخ رشد جمعیت صفر بوده ودر فرومد جمعیت ۱۰ هزار نفری به ۲ هزار تن کاهش یافته در حالی که این منطقه دارای معادن غنی است.
این نماینده مجلس ادامه داد: شاهرود به تناسب نرخ واقعی رشد جمعیت باید ۶۰۰ هزار تن جمعیت داشته باشد، اما ۳۳۰ هزار تن از شاهرودی‌ها به شهر‌های شمالی، تهران و یا سمنان مهاجرت کرده اند.
حسینی شاهرودی با بیان اینکه اکنون یک درصد معادن استان بهره برداری می‌شود، اضافه کرد: احداث پست ۶۳ کیلو ولت برق در طرود می‌تواند معادن آنجا را فعال کنند.
وی افزود: در ۲ سال گذشته پنج کارخانه فرآوری مس و سرب در طرود فعال شده، اما برق را با دیزل تامین کرده و به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی امکان توسعه ندارند.
حسینی شاهرودی همچنین یادآور شد: تخصیص منابع آب به جنوب شهرستان شاهرود می‌تواند به معادن منطقه رونق دهد.

منبع: بسیج نیوز

کلیدواژه: شاهرود نماینده شاهرود و میامی در مجلس نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شبکه فرسوده توزیع آب معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۱۸۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا صباغیان با اشاره به اینکه بر اساس اصل ۶۴ قانون اساسی هر ۱۰ سال باید ۲۰ نفر به نمایندگان مجلس اضافه شود، گفت: از سال ۷۸ تا به حال به تعداد نمایندگان اضافه نشده است. در حال حاضر جمعیت کشور به ۸۶ میلیون نفر رسیده، اما هنوز این حق قانونی یعنی افزایش تعداد نمایندگان رعایت نشده است.

وی با بیان اینکه این قبیل طرح‌ها به هر دلیلی در دوره‌های قبل رد می‌شد، ادامه داد: متاسفانه یک بی‌عدالتی با افزایش جمعیت در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده که باید حتماً با افزایش تعداد نمایندگان برطرف شود.

صباغیان تاکید کرد: در حال حاضر ما یک حوزه انتخابیه با یک شهرستان و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت داریم که سه نماینده دارند این در حالیست که در یک حوزه انتخابیه با یک شهرستان ۴۵ هزار نفر جمعیت و یک نماینده دارد. کجای آن عدالت است؟

وی این مساله را سبب حاکم شدن بی عدالتی محض در توزیع نمایندگان کشور عنوان کرد و اظهار داشت: همه می‌دانیم نمایندگان نقش بالایی در پیگیری رشد و توسعه و توزیع عدالت دارند. در حال حاضر ما یک حوزه انتخابیه با ۶ شهرستان و ۶۵۰ هزار نفر جمعیت و یک نماینده داریم که عدالت نیست. 

این نماینده مردم بسیاری از بی‌عدالتی‌ها را ناشی از عدم توزیع عادلانه نمایندگان خواند و تصریح کرد: در مبحث توزیع نمایندگان سه شاخص جمعیت، محرومیت و وسعت مدنظر قرار دارد. هر فردی هم در رابطه با این مسئله اعتراض داشته با این شاخص‌ها مستدل و دقیق به آنها پاسخ داده شده است.

دیگر خبرها

  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست