Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-01@23:21:19 GMT

مرکل: قصد کناره‌گیری ندارم

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۲۰۶۷۳

مرکل: قصد کناره‌گیری ندارم

جهان > اروپا - همشهری آنلاین:
صدراعظم آلمان که دولتش در ماه‌های گذشته با بحران سیاسی جدی روبرو بوده، به یک روزنامه آلمانی گفت تا پایان دوره انتخاباتی در مقام خود باقی خواهد ماند. او اعلام کرد که مجددا برای کسب رهبری حزب دموکرات مسیحی نامزد خواهد شد.

به گزارش دويچه وله، آنگلا مرکل‌ اعلام کرد در نشست آتی حزب دموکرات مسیحی بار دیگر خود را برای کسب سمت ریاست حزب نامزد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدراعظم آلمان روز پنج‌شنبه پنجم مهرماه (۲۷ سپتامبر) به روزنامه "آگسبورگر الگماینه" گفت قصد کناره‌گیری از مقام خود را ندارد و تا پایان این دوره انتخاباتی همچنان به عنوان صدراعظم به کارش ادامه خواهد داد. مرکل اضافه کرد که از نظر او مقام صدراعظمی و ریاست حزب به یکدیگر متصل هستند.

آنگلا مرکل که در ماه‌های اخیر به دلیل اختلا‌ف‌نظر در کابینه دولت ائتلافی با فشارهای سیاسی شدیدی مواجه بوده، به این روزنامه گفته هنوز در مورد اینکه آیا برای یک دوره دیگر صدراعظمی تلاش خواهد کرد یا خیر، اظهارنظر نمی‌کند.

نشست آتی حزب دموکرات مسیحی که مرکل رهبری آن را بر عهده دارد، در ماه دسامبر برگزار خواهد شد.

مرکل در رابطه با زمان اعلام آمادگی خود برای تصدی پست صدراعظمی برای یک دوره دیگر اظهار داشته: «هنوز نصف این دوره انتخاباتی هم طی نشده و اگر درنظر بگیرید که در دوره‌های قبلی من چه موقع نامزدی خودم را اعلام کرده بودم، در می‌یابید به طور قطع هنوز آن زمان فرا نرسیده است.»

شکست غافلگیرانه فولکر کاودر، نماینده حزب دموکرات مسیحی در پارلمان، در انتخابات ریاست فراکسیون مشترک حزب مرکل و حزب سوسیال مسیحی بحث‌های مختلفی را در عرصه سیاست آلمان به راه انداخته است.

کاودر پس از ۱۳ سال که ریاست این فراکسیون را بر عهده داشت، در انتخابات به رقیبی کمتر شناخته‌شده باخت.

شکست کاودر این پرسش را به میان آورده که حزب دموکرات مسیحی تا چه حد از رهبر خود حمایت می‌کند. آنگلا مرکل پیش از انتخابات از گزینش مجدد کاودر حمایت کرده بود، اما با این حال نمایندگان حزب به رالف برینک‌هاوس، یک سیاستمدار امور مالی رأی دادند.

اینس پُل، سردبیر دویچه‌وله در تفسیری در همین رابطه این شکست را به منزله نزدیک شدن دولت مرکل به خط پایان دانسته است. ( آنگلا مرکل به آخر خط رسیده است)

برینک‌هاوس گفته در نظر دارد چهره فراکسیون مشترک دو حزب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی را در پارلمان تقویت کند و از اختلاف‌نظرهای احتمالی که در این راستا پیش خواهند آمد، "نگرانی ندارد."

او در گفتگو با سایت "اشپیگل آنلاین" تأکید کرده: «من قصد دارم همکاری تنگاتنگ و مبتنی بر اعتماد با آنگلا مرکل داشته باشم و همزمان منافع فراکسیون را نمایندگی کنم.»

صاحب‌نظران سیاسی پیروزی برینک‌هاوس را حمله درون‌حزبی به مرکل ارزیابی کرده‌اند و بر این باورند که حزب دموکرات مسیحی در عمل اعتماد خود به رهبر حزب را از دست داده است.

در همین زمینه: آلمان | آنگلا مرکل به آخر خط رسیده است آلمان فروش تسلیحات به عربستان را تصویب کرد نتایج یک نظرسنجی | پوپولیست‌های راستگرا دومین حزب قدرتمند آلمان شدند بیش از ۳۶۰۰ مورد آزار جنسی در کلیسای کاتولیک آلمان نتایج یک نظر سنجی | آلمانی‌ها از سیاست ترامپ بیش از هر چیز هراس دارند

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد

رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات در دانشگاه کلمبیا در حمایت از فلسطین را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، چاک شومر، رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا در صحن سنا گفت: «شکستن شیشه‌ها با چکش و اشغال ساختمان همیلتون دانشگاه، آزادی بیان نیست. این بی قانونی است. آنهایی که این کارها را انجام دادند باید با پیامدها و عواقبش هم روبرو شوند.»

به نقل از پایگاه خبری هیل، این سناتور دموکرات آمریکایی ادامه داد: «پردیس‌ها نمی‌توانند محل یادگیری و بحث و گفتگو باشند زمانی که اعتراضات به سمت جنایت منحرف می‌شوند و کسانی که مرتکب چنین اعمالی می‌شوند هیچ کاری برای متقاعد کردن دیگران انجام نمی‌دهند.»

شومر پس از آن این اظهارات را مطرح کرد که معترضان، ساختمان همیلتون دانشگاه کلمبیا را اشغال کرده و مسئولان دانشگاه نیز آنها را تهدید کردند که از تحصیل تعلیق می‌کنند.

در این میان، برخی از قانونگذاران جمهوری‌خواه مانند مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار استعفای نعمت شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا شده‌اند «چون او اجازه داده تا اوضاع در پردیس این دانشگاه از کنترل خارج شود.»

در میان کسانی که دانشگاه کلمبیا را برای سرکوب تظاهرکنندگان حامی فلسطین پیش از دستگیری ده‌ها معترض در روز سه‌شنبه، تحت فشار قرار دادند، یک گروه ۲۱ نفره از دموکرات‌های مجلس نمایندگان بودند که از روسای دانشگاه خواستند «قاطعانه عمل کنند» یا استعفا دهند.

این قانونگذاران در نامه‌ای به تاریخ روز دوشنبه ضمن درخواست برای تخلیه معترضان نوشتند: «زمان برای مذاکره به اتمام رسیده است. اکنون زمان اقدام است. اگر متولیان مایل به این کار نیستند باید استعفا دهند تا افرادی جایگزین شوند که به تعهدات قانونی دانشگاه پایبند باشند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از این مهندس پاس به آن پاسور گل؛ ژاوی و کروس چرا مثل مسی و مولر استعفای خود را پس گرفتند؟
  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی
  • اشاره گادی آیزنکوت به کناره‌گیری از کابینه جنگ رژیم صهیونیستی
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند
  • کناره‌گیری وزیر اول اسکاتلند از سمت خود