Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@13:23:24 GMT

تقویت بدن با یک ماده مغذی کمتر شناخته شده

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۲۲۴۹۲

تقویت بدن با یک ماده مغذی کمتر شناخته شده

 اسید لیپوئیک طیفی گسترده از واکنش‌ها را برای تقویت سیستم‌های دفاعی بدن در برابر سموم و آسیب سلولی ناشی از فعالیت رادیکال‌های آزاد که می‌تواند به بیماری منجر شود را موجب می‌شود.

زمانی که برای نخستین بار به باشگاه می‌روید یا دوباره برنامه ورزشی خود را آغاز می‌کنید، شاید این گونه به نظر برسد که چالش بزرگی پیش روی شما قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی ممکن است این گونه به نظر برسد که تنش و استرس وارده به بدن شما بیش از آن چیزی است که ارزش داشته باشد.

به گزارش "ایزی هلث اپشنز"، اما پس از گذشت چند هفته و تداوم برنامه ورزشی جدید، استرس و تنش از بین رفته و احساس افزایش قدرت و ارتقا سلامت بدن در شما شکل می‌گیرد.

یک ماده مغذی وجود دارد که به روشی مشابه کار می‌کند و به آرامی بدن را زیر فشار قرار می‌دهد تا سیستم‌های دفاعی آن را تقویت کند. این ماده مغذی اسید لیپوئیک نام دارد که به نام اسید آلفا لیپوئیک یا اسید ای-لیپوئیک نیز شناخته می‌شود.

این ماده مغذی کمتر شناخته شده ممکن است به کند کردن آهنگ پیشرفت بیماری ام‌اس کمک کند. طی یک مطالعه که در دانشگاه ارگان انجام شد، پژوهشگران دریافتند که مصرف روزانه اسید لیپوئیک به مدت دو سال آتروفی مغزی کلی، یک نشانگر پیشرفت بیماری ام‌اس، را در مقایسه با دارونما به میزان ۶۹ درصد کاهش داده است.

اسید لیپوئیک طیفی گسترده از واکنش‌ها را برای تقویت سیستم‌های دفاعی بدن در برابر سموم و آسیب سلولی ناشی از فعالیت رادیکال‌های آزاد که می‌تواند به بیماری منجر شود را موجب می‌شود. این واکنش‌ها طیف گسترده‌ای از فواید سلامت را برای انسان به همراه دارند.

مقابله با بیماری‌های مزمن. اسید لیپوئیک یک ترکیب آنتی اکسیدانی قوی است که در تمام سلول‌های بدن وجود دارد. وظیفه اصلی آنتی اکسیدان‌ها مبارزه با رادیکال‌های آزاد است که به سلول‌های سالم، اندام‌ها و بافت‌های بدن آسیب وارد می‌کنند. هرچه میزان رادیکال‌های آزاد در بدن شما بیشتر باشد، خطر ابتلا به انواع مختلف بیماری‌ها نیز افزایش می‌یابد.

اسید لیپوئیک یک آنتی اکسیدان منحصر به فرد است، زیرا محلول هم در آب و هم در چربی است. برخلاف ویتامین C. که محلول در آب محسوب شده یا ویتامین E. که یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است. اسید لیپوئیک هم ویتامین C. و هم ویتامین E. را احیا می‌کند تا توانایی‌های آنتی اکسیدانی آن‌ها را افزایش دهد.

کاهش التهاب. با افزایش سن، بدن انسان هرچه بیشتر مستعد ابتلا به التهاب خفیف در سلول‌ها می‌شود. این فرآیندی عادی در طول زندگی انسان است، زیرا بدن با محرک‌های خارجی که از ویروس‌ها و باکتری ها، سموم زیست محیطی، سموم غذایی، و عوامل دیگر سرچشمه می‌گیرند، مبارزه می‌کند. اما با افزایش سن انعطاف پذیری بدن کاهش می‌یابد و التهاب می‌تواند موجب بیماری شود. اسید لیپوئیک می‌تواند به زیر کنترل نگه داشتن این التهاب کمک کند.

کاهش وزن. نتایج حاصل از آزمایش‌های بالینی در موسسه لینوس پالینگ و دانشگاه ارگان نشان داده است که اسید لیپوئیک کاهش وزن را در بانوان تقویت می‌کند. این ماده مغذی اثرات مختلفی بر سوخت و ساز دارد که از آن جمله می‌توان به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، پیشگیری از افزایش وزن، تسریع سوخت و ساز چربی، و کاهش سطوح کلسترول اشاره کرد.

برای عملکرد مغز و پیشگیری از سکته مغزی. اگرچه شواهد قطعی در این زمینه وجود ندارند، اما به گفته پژوهشگران، اسید لیپوئیک ممکن است از مغر و بافت عصبی محافظت کند، و در نتیجه از سکته مغزی و زوال عقل پیشگیری کند. پژوهشگران در حال بررسی پتاسیل این ماده مغذی هستند، زیرا اسید لیپوئیک از توانایی منحصر به فرد عبور از سد خونی-مغزی برخوردار است که بسیاری از دارو‌ها فاقد آن هستند.

غلبه بر نوروپاتی. نوروپاتی دیابتی یک بیماری تحریک کننده ناشی از آسیب عصبی است که از علائم آن می‌توان به درد، سوزش، خارش، سوزن سوزن شدن، و بی حسی در دست‌ها و پا‌ها اشاره کرد. این شرایط بسیار جدی است، زیرا زمانی که بی حسی رخ می‌دهد، ممکن است جراحاتی شکل بگیرند که حتی به قطع عضو منجر شوند.

آزمایش‌های بالینی نشان داده اند که اسید لیپوئیک برای درمان نوروپاتی دیابتی و نوع دیگری از نوروپاتی به نام نوروپاتی خودمختار که بر اعصاب متصل به اندام‌ها تاثیر می‌گذارد، بسیار موثر است.

تقویت آنتی اکسیدان اصلی. گلوتاتیون آنتی اکسیدان اصلی مورد نیاز بدن انسان برای حفظ سلامت و قدرت خود است. خبر خوب این است که بدن ما به طور طبیعی گلوتاتیون تولید می‌کند. خبر بد این است که بدن احتمالا به میزان کافی از این آنتی اکسیدان تولید نمی‌کند و زمانی که آن را به صورت خوراکی مصرف می‌کنید نیز می‌تواند در روده از بین برود. اما اسید لیپوئیک توانایی احیای گلوتاتیون را دارد.

مواد غذایی و مکمل ها. منابع غذایی خوب برای اسید لیپوئیک شامل گوشت قرمز، گوشت‌های اندامی مانند جگر، بروکلی، اسفناج و مخمر آبجو می‌شوند. برای مکمل ها، دوز روزانه ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم توصیه شده است. این در شرایطی است که برای دیابت یا نوروپاتی دوز روزانه ۸۰۰ میلی گرم که در چند نوبت تقسیم می‌شود، توصیه شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تقویت بدن ماده مغذی بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمار روانی مادرش را در خانه آتش زد

به گزارش خبرآنلاین،دقایقی بعد ناگهان صدای زن همسایه خاموش شد اما استشمام بوی شدید سوختگی که کل ساختمان را پر کرده بود همسایه‌ها را از خانه‌هایشان بیرون کشید.

به‌دنبال بوی دود و سوختگی، آنها به طبقه سوم رسیدند و دریافتند این بو از خانه مادر و پسر می‌آید. بلافاصله آنها با آتش‌نشانی و پلیس تماس گرفتند. وقتی همسایه‌ها پشت در خانه رسیدند پسر جوان فریاد می‌زد: «بروید! اگر از اینجا دور نشوید خودم را با اسید می‌سوزانم.»

لحظاتی بعد مأموران کلانتری وردآورد و آتش‌نشانی وارد محل شده و از پسر جوان خواستند تا در را باز کند. اما تهدیدهای او ادامه داشت و فریاد می‌زد: اگر کسی نزدیک شود خودم را با اسید می‌سوزانم.از آنجایی که صدایی از زن صاحبخانه به گوش نمی‌رسید، مأموران احتمال دادند که بلایی سر پیرزن آمده باشد.با این احتمال موضوع به بازپرس کشیک قتل و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت اعلام شد.

با حضور تیم جنایی در محل و پس از دقایقی صحبت با پسر جوان، او تسلیم شد و در را باز کرد. با ورود تیم جنایی به محل آنها با جسد پیرزن جلوی در آپارتمان روبه‌رو شدند که در حال سوختن بود. خانه بهم ریخته و کنار جسد چاقو، پیچ گوشتی و ظرفی افتاده بود که پسر جوان مدعی بود داخل آن اسید است و می‌خواسته با آن، خودش را بسوزاند. امدادگران آتش‌نشانی، بلافاصله جسد را خاموش کردند.

یکی از همسایه‌ها در تحقیقات میدانی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت گفت: این پسر مشکل روحی و روانی دارد و حتی مدتی هم در مرکز درمانی بستری بود. شب حادثه صدای مشاجره او و مادرش را شنیدم که مادرش می‌خواست او قرص‌هایش را بخورد اما وی امتناع می‌کرد.

اعتراف به قتل
پسر جوان که وضعیت روحی خوبی نداشت در رابطه با جنایتی که مرتکب شده بود، گفت: مادرم مدام می‌گفت تو دیوانه‌ای و باید قرص‌هایت را بخوری. این کلمات مرا تحریک کرد. حس بدی به من دست داده بود و صداهایی می‌شنیدم که از من می‌خواست از مادرم انتقام بگیرم. وقتی داخل آشپزخانه بود به سمتش رفتم و چاقو و پیچ گوشتی را از آشپزخانه برداشتم و به او حمله کردم. مادرم فرار کرد و من دنبالش دویدم و او را زدم بعد روی جسد بنزین ریختم و آن را به آتش کشیدم. با دیدن شعله‌های آتش تازه متوجه شدم که چه‌کار کرده‌ام. پشیمان شدم و تصمیم گرفتم با اسید خودم را بکشم. به سراغ ظرفی رفتم که داخل آن اسید بود. من نمی‌توانستم بدون مادرم زندگی کنم.
در بررسی محتویات بطری، مشخص شد که داخل بطری جوهر نمک بوده اما متهم تصور می‌کرده که داخل آن اسید است. پسر جوان که وضعیت روحی مناسبی نداشت به دستور بازپرس جنایی بازداشت و برای بررسی سلامت روانی به پزشکی قانونی منتقل شد.

21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903295

دیگر خبرها

  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • پسر جوان مادرش را در خانه آتش زد
  • بیمار روانی مادرش را در خانه آتش زد
  • ۹ فیلم نفس‌گیر کره‌ای کمتر دیده شده ؛ از دست ندهید (+عکس)
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد
  • تأیید طرح ساماندهی اجاره‌بها و تشکیل سپند توسط شورای نگهبان
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • با 7 بمب منیزیم آشنا شوید