Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس آمارهای موجود، بیش از 54 درصد از جمعیت سه میلیون و 170 هزار نفری استان مازندران تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

به گزارش خبرگزاری کارایران" ایلنا" از قائم شهر، با برنامه ریزی های مدیریت تامین اجتماعی استان و به همت مدیریت درمان تامین اجتماعی، خدمات متنوع و مطلوبی در بیمارستانها و مراکز درمانی تحت پوشش این سازمان به بیمه شدگان ارایه می شود هرچند با ایده آل ها فاصله داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمارستان ولیعصر(عج) قائمشهر از جمله مراکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی استان مازندران می باشد که خدمات متنوع درمانی و بهداشتی در زمینه های مختلف به بیمه شدگان استان ارایه می دهد.

یکی از دغدغه های مسئولان تامین اجتماعی مازندران، ایجاد مرکزی برای ارایه خدمات درمانی به بیماران قلبی و عروقی استان و استان های مجاور بود؛ براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مازندران، علت 44 درصد مرگ و میرها در استان ، بیماری های قلبی و عروقی می باشد و از سویی آمارها مبین این واقعیت تلخ می باشد که مازندران رتبه اول را در عوامل خطر بیماری های قلبی و عروقی مانند چاقی، تغذیه نامناسب، چربی خون و دیابت دارد.

مجموعه این شرایط مدیران تامین اجتماعی کشوری و استان مازندران را بر آن داشت تا مرکزی مجهز در خصوص ارایه خدمات درمانی به بیماران قلبی و عروقی در بیمارستان ولیعصر قائمشهر ایجاد گردد؛ این مهم در مهرماه 1394 به بارنشست و امروز این مرکز به قطب درمان بیماران قلب و عروق در شمال کشور تبدیل شده و بیماران بی شماری از 4 استان شمالی و سایر استانها برای درمان خود به این مرکز تخصصی و فوق تخصصی مراجعه و خدمات لازم را دریافت می کنند.

دکتر"هاشم پور" رییس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) درقائمشهر درگفت وگویی اختصاصی با "ایلنا" با اشاره به این که از مهرماه 94 تاکنون 13 هزار و 638 فقره خدمات درمانی در خصوص انجام انواع آنژیوگرافی و آنژیو پلاستی در این مرکز انجام شده است، می گوید: در این مدت 9 هزار و535 مورد آنژیوگرافی قلبی و دوهزار 357 مورد آنژیوپلاستی قلبی و همچنین 686 مورد آنژیوگرافی مغزی و 660 مورد آنژیوپلاستی مغزی صورت گرفته و اقدامات خوبی در بحث تشخیص و بازیابی سلامت بیمه شدگان انجام شده است.

به گفته دکتر"هاشم پور" در مدت زمان یاد شده علاوه بر عدم ارجاع بیماران قلبی و عروقی به خارج از استان؛ این مرکز پذیرای 368 نفر از بیماران از استانهای مختلف از جمله تهران، فارس، اصفهان، همدان و بوشهر؛ البرز و خراسان شمالی، گیلان وسمنان و چهارمحال و بختیاری و کردستان بوده و تلاش نموده ایم با بالاترین کیفیت؛ خدمات شایسته ای را ارایه نماییم.

رئیس بیمارستان ولیعصر-عج- قائمشهر وابسته به تامین اجتماعی استان مازندران همچنین از انجام عمل قلب باز توسط بهترین متخصصان این رشته در ایران و جهان صحبت کرده و گفت: از مهرماه 94 تاکنون 1628 مورد جراحی قلب باز در این مرکز انجام شده که موفقیت بزرگی برای مجموعه به شمار می آید.

دکترهاشم پورگفت: به موازات انجام اقدام تشخیصی آنژیو پلاستی مغزی در این مرکز که هزینه های گوناگونی دارد؛ در 6 ماهه اول سال 1396 ، هزینه 12 تن ازبیماران برای آنژیو پلاستی مغزی هریک بالغ بر 700 میلیون ریال بوده که از استان مازندران و 5 استان دیگرپذیرش شده بودند.

 جعفریان مدیر پرستاری بیمارستان ولیعصر قائم شهر هم درگفت وگویی تاکید کرد؛ با تدبیر و دوراندیشی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان و رئیس بیمارستان ولیعصر(عج) تجهیزات و اقلام پزشکی مورد نیاز مرکز به اندازه کافی تهیه و اکنون هیچ مشکلی در این خصوص نداریم.

او با اشاره به همکاری جمعی از بهترین متخصصان قلب و عروق و مغز و اعصاب کشور و استان با این بیمارستان؛ از ارایه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران درطول شبانه روزخبر داد و گفت: یکی ازاقدامات موثر برای بهبود و سلامت بیماران؛ تشخیص به موقع و سریع و درمان مناسب جهت جلوگیری از تبعات سنگین بیماری ازجمله فلج اندام پس از سکته های مغزی است که تلاش می کنیم بهترین امکانات را در این مرکز برای این مهم فراهم آوریم.

وی با ذکراین نکته که کنترل فشارخون در بیماران بهترین راهکار جهت پیشگیری از بروز سکته هاست؛ امکانات درمانی بیمارستان ولیعصر قائمشهر را منحصر به فرد عنوان کرد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز دربی 88 استان مازندران تغذیه جراحی قلب درمان قلب اهواز دربی 88 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید

هدایت‌الله عبدی زاده مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان  در گفت وگو با خبرنگاران گفت: طی یکسال گذشته با تلاش و پیگیری‌های انجام شده تجهیزات پزشکی و آمبولانس مرکز درمانی کسری خریداری شده است.

 به گفته او پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری آبادان که از سال ۹۲ کلنگ زنی شده بود به ۹۸ درصد رسیده است.

وی اظهارکرد: این بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی کاملا تخصصی و ۶ اتاق عمل، آی سی یو، ان آی سی یو، سی سی یو دارد که با بهره‌برداری از آن جنوب استان تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

او گفت: بیمارستان ۸۶ تختخوابی آبادان با حدود ۱۱۰ سال قدمت فرسوده است بنابراین تکمیل بیمارستان کسری آبادان به عنوان مرکز درمانی جایگزین ضروری است.

عبدی‌زاده به صرف بیش از چهار هزار میلیارد ریال برای ساخت این بیمارستان اشاره و تصریح کرد: حدود ۴۵۰ نیروی مورد نیاز این بیمارستان از طریق آزمون و بکارگیری نیروهای بیمارستان قدیم جذب شدند.

ساخت بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی تامین اجتماعی آبادان در زمینی به مساحت ۳.۵ هکتار و زیربنای ۱۶ هزار متر مربع از سال ۱۳۹۲ آغاز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • ضریب اشغال تخت در بیمارستان تامین اجتماعی دزفول افزایش یافت