Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت کانادایی زنیاتا سنچرز با استفاده از مقدار بسیار کمی گرافن، موفق به تقویت ساختار سیمان شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت کانادایی زنیاتا سنچرز با استفاده از مقدار بسیار کمی گرافن، موفق به تقویت ساختار سیمان شد. نتایج اولیه نشان داد که افزودن تنها 0.02 درصد گرافن به سیمان می‌تواند ساختار سیمان را تقویت کرده و استحکام آن را 39 درصد افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زنیاتا سنچرز (Zenyatta Centures) با همکاری محققان دانشگاه تورنتو اقدام به تقویت سیمان با استفاده از گرافن کرده است. این شرکت از گرافن‌هایی که از شرکت آلبانی گرافیت به‌دست آمده برای این کار استفاده کرده است.

نتایج بررسی‌های این شرکت نشان داد که افزودن تنها 0.02 درصد گرافن به سیمان می‌تواند ساختار سیمان را تقویت کرده و استحکام آن را 39 درصد افزایش دهد.

دیمان پانسار از دانشگاه تورنتو می‌گوید: «این نتایج اولیه که به‌دست آمده، شرکت‌ها و صاحبان کسب و کار را برای استفاده از گرافن در سیمان ترغیب می‌کند. شرکت زنیاتا تنها با مقدار بسیار کمی از گرافن توانسته است به این نتیجه برسد که این موضوع می‌تواند بازار را به سوی استفاده از این فناوری سوق دهد.»

گرافن ماده‌ای ورقه‌ای از جنس کربن است که استحکام و انعطاف‌پذیری بالایی دارد. این شرکت بعد از افزودن گرافن به سیمان در مدت 3، 14 و 28 روز و با مقادیر مختلف، به نتایج قابل توجهی دست پیدا کرده است. زمانی که گرافن 28 روز در سیمان باقی ماند، در غلظت‌ 0.02 درصد، استحکام 39 درصد افزایش یافت و در غلظت 0.04 درصد از اکسیدگرافن احیاء شده، استحکام 84 درصد افزایش یافت.

آنالیز میکروساختاری و خواص انتقال در سیمان تقویت شده 28 روزه، نشان داد که میکروساختار کامپوزیت به دلیل حضور گرافن متراکم شده‌است. بودجه این پروژه توسط دولت کانادا تامین شده‌است.

زنیاتا ونچرز چندی پیش شرکت دیگری به نام زنتک متریالز را با هدف توسعه و تجاری‌سازی گرافن تأسیس کرد. زنیاتا اعلام کرد که تأسیس شرکت زنتک حرکتی راهبردی به سوی بهره‌برداری از پتانسیل‌های گرافن است که ازکنار کسب و کار مواد معدنی گرافیتی، ارزش افزوده جدیدی به دست می‌آید. زنیاتا قصد دارد تا از گرافیت معدن آلبانی در کانادا برای تولید گرافن استفاده کند. این گرافیت‌ها دارای کیفیت بالا، خلوص و تبلور قابل توجهی هستند. براساس اظهارات مسئولان شرکت زنیاتا، محصولات گرافنی تولید شده در شرکت زنتک قرار است در حوزه‌هایی نظیر کامپوزیت‌های بتنی، لاستیک، حسگرها، فیلتراسیون، آمولوسیون‌ها و باتری‌های گرافن/سیلیکونی مورد استفاده قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانوفناوری گرافن تقویت سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا