Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@06:22:00 GMT

درمان شریان‌های مسدود شده با مصرف چای زنجبیل

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۲۶۹۵۸

درمان شریان‌های مسدود شده با مصرف چای زنجبیل

بنابراین یکی از بهترین روش‌ها در درمان بیماری‌های قلبی، اصلاح غذاها، پرهیز از عصبانیت و مصرف برخی از داروهای گیاهی است.

به گزارش ایمنا، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های قلبی، گرفتگی رگ‌های قلب است که می‌تواند به بیماری‌های مزمن از جمله حمله قلبی، سکته یا حتی مرگ منجر شود. گیاهان بسیاری وجود دارند که اثرات درمانی و پیشگیری کننده از بیماری‌های قلبی عروقی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گیاهان باعث کاهش چربی خون و فشار خون شده، ضربان قلب را تنظیم کرده و از سخت شدن عروق قلب جلوگیری می‌کنند. همچنین آنتی اکسیدان‌ها و فلاونوئیدهای موجود در گیاهان در بهبود سلامت قلب و عروق نقش مهمی دارند. اما بیماران قلبی باید توجه داشته باشند که داروهای گیاهی با داروهای مصرفی آن‌ها که توسط پرشک تجویز شده است، تداخل نداشته باشد.

چای زنجبیل و کاهش بیماری‌های قلبی

زنجبیل یک گیاه دارویی پرخاصیت است که از آن با نام "عصاره جوانی" یاد می شود. بررسی‌های صورت گرفته نشان داده است که این گیاه در کاهش زوال عقل ناشی از افزایش سن که مقدمه‌ای بر بیماری آلزایمر است تأثیر دارد. اما از دیگر خواص موثر زنجبیل می توان به درمان شریان‌های مسدود شده یا گرفتگی عروق اشاره کرد. ترکیبات فوق العاده موجود در زنجبیل از گرفتگی عروق بدن به ویژه رگ‌های قلب جلوگیری می‌کند. همچنین مصرف این گیاه می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی قند خون و خطر بیماریهای قلبی را کاهش دهد. برای تهیه چای زنجبیل می‌توانید یک قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده را به یک فنجان آب گرم اضافه کرده و اجازه دهید تا به مدت پنج دقیقه دم بکشد. نوشیدن روزانه دو تا سه فنجان از این چای روزانه سبب باز شدن گرفتگی رگ‌ها می‌شود.

پاکسازی رگ‌های قلب​ به کمک چای سبز

به گفته محققان برای پاکسازی رگ‌های قلب افراد باید مصرف سبزی‌ها، چای سبز و داروهای گیاهی و میوه‌های شیرین را افزایش دهند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف روزانه حداقل یک فنجان چای سبز یا سیاه می‌تواند سلامت قلب را به دنبال داشته باشد. اما باید در نظر داشت که چای سبز باعث خنثی شدن اثر داروی "وارفارین" می‌شود، بنابراین افرادی که چای سبز و وارفارین مصرف می کنند باید خون خود را به طور مرتب چک کنند تا اثر دارو کم نشده باشد.

خواص تخم شنبلیله در کاهش کلسترول خون

مصرف دانه‌های شنبلیله به دلیل داشتن مقدار زیادی فیبر، کاهش سطح کلسترول بد خون را به دنبال دارد و به رفع گرفتگی عروق کمک می‌کنند. برای رفع گرفتگی عروق نیز توصیه می‌شود افراد یک قاشق چای‌خوری تخم شنبلیله را به مدت یک شب خیس کرده و سپس آن‌ها را با کمی آب مخلوط کرده و به صورت ناشتا مصرف کنند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیماری های قلبی عروقی طب سنتی گياهان دارويي اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان اکولوژی پارکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۶۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!

 استفاده از آسانسور صرفا برای راحتی در جابه‌جایی عمودی نیست. همه دانشجویان رشته‌های علوم پایه و مهندسی در درس فیزیک، اصل هم‌ارزی نسبیت عام را خوانده‌اند که حرکت شتابدار در آسانسور معادل حضور در میدان گرانشی است و زمان در حضور میدان گرانشی، کندتر می‌گذرد. این یافته اینشتین در آثار علمی‌تخیلی برجسته‌ای مانند «میان‌ستاره‌ای» اثر کریستوفر نولان نیز به‌زیبایی نشان داده شده است.

با این حال به نقل از ایسنا، استفاده از آسانسور هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند و درمقابل، انتخاب راه‌پله می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید. به طور مشخص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ را کاهش می‌دهد حتی اگر سابقه مشکلات قلبی داشته باشید.

دکتر سوفی پادوک(Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: «اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه‌مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد».

بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ‌ومیر در بسیاری از کشورهای جهان ازجمله ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند. متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شد، نشان می‌دهد که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده، بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند که این میزان، معادل ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع روزانه در ۵ روز از هفته است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن، همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

جزئیات پژوهش

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها، ورزشی آسان و قابل‌دسترس است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند، از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخته است.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده‌ جمع‌آوری کرد. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

دکتر پادوک می‌گوید: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید».

دیگر خبرها

  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!