Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، معاون امور تجاری وزیر صمت در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت کالاهای احتکار شده گفت: باید چهارچوبی برای توزیع آنی کالاهای احتکارشده تعیین شود. روندی که تا به امروز وجود داشته نیازمند هماهنگی‌های گسترده است. بر  همین اساس خواهان مجوز خاص از سران قوا شده‌ایم.

حسن یونس سینکی ادامه داد: قرار است به زودی این مساله در جلسه سران سه قوه مطرح شود و بعد از ابلاغ تنها سازمانی که مرجع اعلام احتکار کالاست سازمان حمایت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که به نظر بخش صنعت در کوتاه‌ترین زمان نسبت به قیمت‌گذاری و توزیع کالا اقدام خواهد کرد.

وی افزود: اکنون یک فضایی برای کالاهای احتکاری ایجاد شده که غیرحرفه‌ای است. اگر برای ذخیره‌سازی انبوهی از کالا را انبار کنیم این به مفهوم احتکار نیست. لیست کالاهای احتکار شده مشخص است و به اطلاع مردم می‌رسد.

وی افزود: اگر کالایی در سامانه انبار ثبت نشود به عنوان احتکار تلقی می‌شود.

سینکی ادامه داد: براساس ضوابط ابلاغی قیمت سازمان حمایت اعلام شده و بر همین اساس کالاها عرضه خواهد شد. این ضوابط به اتحادیه‌ها ابلاغ شده و بعد از تایید اتاق اصناف کالاهایی که غیراساسی هستند قیمت‌گذاری می‌شود. رفتار طبیعی بازار این انتظار را به وجود آورده که قیمتی که روی کالا ثبت شده اعلام شود و غیر از آن نباشد. اگر واحد عرضه کننده قیمتی غیر از قیمت ثبت شده بر روی کالا اعلام کرد گرانفروشی شده و خریداران می‌تواند به سایت 124 مراجعه و اعلام گرانفروشی کنند و نوع کالا با قیمتی که تعیین کردند را و از جایی که خریداری شده ثبت کنند تا بازرسان به آن واحد مراجعه کنند.

معاون وزیر صمت در خصوص افزایش قیمت نان گفت: در سال جاری هیچ افزایش قیمت نان از سوی وزارتخانه اعلام نخواهد شد و کماکان قیمت قبلی اعمال می‌شود در غیر این صورت تخلف روی داده است.

وی در خصوص افزایش قیمت لبنیات گفت: در هفته گذشته در این خصوص در ستاد تنظیم بازار بحث مفصلی صورت گرفت و قرار شد کارگروه تخصصی حرفه‌ای در این هفته تشکیل شود اما تا الان افزایش قیمت نداشته‌ایم. هرچند برخی از واحدها مدعی هستند که دامداران عرضه شیر را کم کردند که این موضوع نیز در ستاد تنظیم بازار در حال بررسی است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افزایش قیمت شیر لبنیات وزارتخانه گرانفروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد

قهرمان شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرونده یک واحد صنفی قصابی به اتهام گرانفروشی و تداخل صنفی با ارزش تخلف یک میلیارد و ۴۷۲ میلیون ریال در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی کرمانشاه رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و نظریه کارشناسی، تخلف را محرز دانست.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه ادامه داد: شعبه مذکور متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۴۷۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

شاهی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف اعم از احتکار، کم‌فروشی و گران‌فروشی و… مراتب را از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی یا ۱۲۴ صمت اطلاع‌رسانی کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

کد خبر 6092086

دیگر خبرها

  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • گزارش صداوسیما درباره نکوهش قرآنی ذخیره طلا و دلار در خانه که دوباره وایرال شد + فیلم | به جای احتکار خانگی طلا و ارز چه کنیم؟
  • قیمت سکه ۱۱ اردیبهشت چقدر گران شد
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت؛ سکه ۸۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • نیسان آبی گران شد/ قیمت جدید را ببینید
  • گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد