Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز- رئیس هیئت بیلیارد، بولینگ و بولس استان البرز با بیان اینکه استقبال از رشته بیلیارد در البرز در سال‌های اخیر رو به افزایش بوده است گفت: به زودی اولین زمین بولس در مجموعه انقلاب کرج افتتاح می شود.

علی کربلایی رئیس هیئت بیلیارد، بولینگ و بولس استان البرز در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین با اشاره به فعالیت ۶۰ باشگاه بیلیارد در استان گفت: هر باشگاه به صورت میانگین اگر ۵۰ ورزشکار فعالیت داشته باشد شاهد حضور تعداد قابل توجهی از ورزشکاران این رشته در البرز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شناخته شدن بیلیارد در البرز را حاصل کار و زحمت گروهی اعضای هیئت دانست و گفت: در ابتدای فعالیت تعداد بسیار کمی از مردم با این رشته آشنا بودند.

کربلایی ادامه داد: مردم ذهنیت خوبی از رشته بیلیارد نداشته و با گمان این که قرار است به مانند قبل از انقلاب فعالیت کند با این رشته مقابله می کردند اما با گذشت زمان که باشگاه های زیادی راه اندازی شد مردم نیز دیدگاه خود را نسبت به بیلیارد تغییر دادند.

رئیس هیئت بیلیارد، بولینگ و بولس استان البرز با بیان این که از ابتدای فعالیت باشگاه ها مسابقات به صورت مکرر برگزار شده است گفت: در ۱۷ سال اخیر به صورت مداوم ورزشکاران را درگیر برگزاری مسابقات کرده ایم که رفته رفته با فضای حرفه ای آشنا شده و در مسابقات ملی و بین المللی افتخار آفرینی کرده اند.

کربلایی تصریح کرد: باتوجه به این که ابتدا کرج تحت نظر استان تهران فعالیت می کرد اما به عنوان نخستین گام کرج را در کنار سایر استان ها به صورت شهری مستقل به مسابقات کشوری اعزام کردیم که آن سطح از رقابت برای ورزشکاران ما بسیار حائز اهمیت بود.

وی با خرسندی از درخشش ورزشکاران البرزی در مسابقات کشوری و بین المللی این مهم را حاصل فعالیت چندین ساله آن ها دانست و گفت: از بدو تاسیس هیئت بیلیارد توجه به سنین پایه مهم ترین هدف بوده که ماحصل آن رشد و درخشش ورزشکارانی نظیر امیر سرخوش و اکرم محمدی است.

رئیس هیئت بیلیارد، بولینگ و بولس استان البرز تصریح کرد: تعامل خوبی با آموزش و پرورش مبنی بر شناسایی دانش آموزان مستعد برقرار و حتی چندین دوره کارگاه آموزشی نیز برگزار شد اما به دلیل سن کم و قد کوتاه آن ها این کارگاه ها به لحاظ کیفی از سطح خوبی برخوردار نبود.

کربلایی به برگزاری دوره آموزشی ویژه دانشجویان اشاره کرد و گفت: در سال های اخیر به خصوص سال جاری شاهد حضور پرشور دانشجویان در دوره های آموزشی بیلیارد بوده ایم که نفرات مستعد بسیاری را می توان از میان آن ها استخراج کرد.

عدم وجود سالن اختصاصی چالش بیلیارد البرز

وی با اشاره به عدم وجود سالن اختصاصی بیلیارد در استان البرز گفت: متاسفانه البرز علیرغم تمامی ظرفیت های انسانی و امکانات سخت افزاری که دارد اما از نبود سالن اختصاصی بیلیارد رنج می برد.

رئیس هیئت بیلیارد، بولینگ و بولس استان البرز ادامه داد: با توجه به مرکزیت البرز در کشور و سابقه این استان در برگزاری مسابقات در سطوح بسیار بالا با قطعیت می توان گفت در صورت وجود سالن اختصاصی نه تنها از مسابقات کشوری که از مسابقات بین المللی نیز می توانیم میزبانی به عمل آوریم.

کربلایی در خصوص وضعیت رشته بولینگ در البرز گفت: متاسفانه تنها ۲ باشگاه بولینگ در استان فعالیت داشتند که به دلیل عدم چرخش مالی از ادامه فعالیت باز مانده اند.

وی تصریح کرد: بولینگ هزینه زیادی را می طلبد برای مثال افتتاح یک سالن که دارای ۸ خط و دارای استاندارد باشد حداقل به ۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد از همین رو سرمایه گذاران بخش خصوصی نیز از این موضوع استقبال نکرده اند.

رئیس هیئت بیلیارد، بولینگ و بولس استان البرز از افتتاح زمین بولس در البرز خبرداد و گفت: این مجموعه با ۷ زمین به صورت مستطیلی شکل در ورزشگاه انقلاب در حال احداث است که از ۲ ماه آینده قابل بهره برداری خواهد بود.

کربلایی ادامه داد: این زمین باتوجه به تمام دشواری ها مراحل پایانی احداث خود را طی می کند و با قطعیت اعلام می کنم باتوجه به جذابیت های رشته بولس و همگانی کردن آن شاهد رشد سریع این رشته در استان البرز خواهیم بود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر زمین بولس مجموعه ورزشی انقلاب اسلامی شهر کرج قابلیت استفاده را دارد اما از آنجا که همواره به دنبال کیفیت حداکثری هستیم قصد داریم با اتمام طرح، این مجموعه را با حضور مسئولین استانی و مسئولان فدراسیون و البته خانواده ها افتتاح کنیم.

رئیس هیئت بیلیارد، بولینگ و بولس استان البرز با اشاره به موفقیت های بانوان البرزی در رقابت های مختلف گفت: باتوجه به گذشت حدود ۸ سال از آغاز فعالیت بانوان در البرز همواره شاهد درخشش آن ها در مسابقات کشوری بوده ایم.

کربلایی ضمن تقدیر از اکرم محمدی تصریح کرد: باعث افتخار است که یک بانوی البرزی برای نخستین بار به مقام برنز مسابقات آسیایی دست یافته است.

وی در پایان گفت: در سال های اخیر همواره برآن بوده ایم تا به صورت اصولی مراحل توسعه را طی کنیم که موفقیت های ما گواه بر این ادعا است اما باید پذیرفت برای اینکه بتوانیم توسعه بیشتری را شاهد باشیم اعتبار بیشتری را نیز لازم داریم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان البرز بولس بولینگ بیلیارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۲۷۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!