Web Analytics Made Easy - Statcounter

خودروی زوج ایرانی   به گزارش خبرنگار «پارسینه»، خبرگزاری آلمان به نقل از گزارشی که در هفته‌نامه آلمانی «اشپیگل» منتشر شد می‌گوید یک زوج ایرانی، که به ظن مشارکت در برنامه‌ریزی یک حمله تروریستی در فرانسه بازداشت شدند، سال‌ها با وزارت اطلاعات ایران همکاری می‌کردند.

اشپیگل می‌گوید به اطلاعاتی دست یافته که نشان می‌دهد دستگاه اطلاعاتی ایران از حدود ده سال پیش زوج ایرانی بازداشت شده در بلژیک را برای خبرچینی در میان ایرانیان تبعیدی مخالف حکومت نفوذ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پلیس بلژیک حدود دو ماه پیش خبر داد که یک مرد ایرانی ۳۸ ساله و همسر ۳۳ ساله او را که قصد بمب‌گذاری در نشست سالانه سازمان مجاهدین خلق (منافقین) را داشته‌اند دستگیر کرده است. این نشست ۳۰ ژوئن در حومه پاریس برگزار شد.

نیرو‌های یگان ویژه پلیس بلژیک زوج مظنون ایرانی را که «امیر س.» و «نسیمه ن.» معرفی شده‌اند، همراه با ۵۰۰ گرم مواد منفجره قوی و یک چاشنی انفجاری در بروکسل بازداشت کرد.

در ارتباط با این پرونده چند نفر دیگر در فرانسه و آلمان، از جمله یک دیپلمات ایرانی ساکن وین بازداشت شدند. این دیپلمات ایرانی که پلیس او را «اسدالله الف.» معرفی می‌کند اول ژوئیه در اتوبانی در شمال ایالت بایرن دستگیر شد.

بازداشت دیپلمات ایرانی در آلمان

دادستانی آلمان در شهر کارلسروهه می‌گوید دیپلمات بازداشت شده یک مامور اطلاعاتی ایران است و مواد منفجره را در اختیار زوج دستگیر شده در بلژیک قرار داده است.

روزنامه اتریشی «دی پرسه» دیپلمات بازداشت شده را اسدالله اسدی معرفی کرده است. او دبیر سوم سفارت ایران در وین است و در خاک آلمان از مصونیت دیپلماتیک برخوردار نیست.

به ادعای هفته‌نامه اشپیگل، زوج بازداشت شده در بروکسل در جریان بازجویی‌های خود گفته‌اند که ماموران اطلاعاتی با تهدید اعضای خانواده در ایران، آن‌ها را مجبور به همکاری کرده‌اند. بر اساس این گزارش این زوج گفته اند کرده‌اند که طی سال‌ها ده‌ها هزار یورو از ماموران اطلاعاتی ایران دریافت کرده‌اند.

پلیس فرانسه نیز چندی پیش یک ایرانی ۵۴ ساله را به ظن همدستی با زوج ساکن بلژیک و همکاری در طرح بمب‌گذاری در نشست گروهک مجاهدین خلق بازداشت کرد. این فرد با حکم دادگاهی در فرانسه ۱۱ ژوئیه به پلیس بلژیک تحویل داده شد.

در نشست سالانه این گروهک، شماری از سیاستمداران آمریکایی نزدیک به دونالد ترامپ که از حامیان براندازی نظام ایران به شمار می‌روند، از جمله رودی جولیانی، شهردار پیشین نیویورک و نیوت گینگریچ، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا نیز حضور داشتند.

ایران هر گونه دخالت در طرح احتمالی و ناکام حمله تروریستی به نشست گروهک منافقین را رد کرده و آن را «سناریویی» برای تخریب روابط ایران با اروپا، همزمان با افزایش تنش‌ها بین تهران و واشنگتن خوانده است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۰۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی وزارت دفاع (فیلم)
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • دستاورد‌های اطلاعاتی گرانقیمت ایران پس از عملیات «وعده صادق»
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه