Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، سردار مسعود منفرد در مراسم اختتامیه اولین دوره آموزشی افسران پی جوی مبارزه با جعل و کلاهبرداری با بیان مقدمه ای در خصوص چگونگی برخورد با فعالیت شرکت های هرمی در گذشته و روند فعلی به وضعیت اقتصادی کنونی کشور اشاره و اظهار کرد: باید با حساسیت بیشتری ماموریت های محوله به پلیس آگاهی پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی تاکید کرد: هرچند طرح های هرمی و بازاریابی شبکه ای غیر مجاز به صورت قانونی در کشور فعالیت ندارد ولی اقدامات مجرمانه آنان در این حوزه به صورت زیرزمینی و به دور از چشم مردم و پلیس است کارآگاهان پلیس بر فعالیت های هرمی و شرکت های غیر مجاز  با عنوان بازاریابی  اشراف دارند.
 
جانشین پلیس آگاهی ناجا استفاده از اقدامات فنی، منابع خبری و بانک های اطلاعاتی را در شناسایی و دستگیری متهمان جرایم مالی تاثیرگذار دانست و افزود: باید در این خصوص با استفاده از دوره های آموزشی مربوطه توانایی افسران زبده را در شناسایی مجرمین و کشف جرم به صورت علمی و کارآگاهی تقویت و ارتقاء داد.
 
این مقام ارشد انتظامی همچنین بر اشراف اطلاعاتی پلیس بر شرکت های هرمی تاکید و تصریح کرد: افسران پرونده می بایست شرکت های بازاریابی و شبکه ای مجاز سطح حوزه خود را نیز به طور مستمر رصد و اطلاعات کامل و دقیق نسبت به نوع فعالیت آنان داشته باشند.
 
وی اضافه کرد: خوشبختانه با اقدامات انجام شده از سوی این پلیس و همچنین اطلاع رسانی همگانی و اعلام هشدار در این خصوص فعالیت شرکت های هرمی  کاهش یافته و اگر شرکتی تحت این عنوان فعالیت می کند هم غیر قانونی است.
 
سردار منفرد با بیان اینکه برخی جوانان جویای کار و دارای تحصیلات دانشگاهی با تبلیغات وسوسه انگیز و واهی در دام دسیسه های هرمی قرار می گیرند، توصیه کرد: از شهروندان درخواست داریم به هر شرکتی که از طریق فضای مجازی مدعی قانونی بودن فعالیت خود با عنوان بازاریابی و ... هستند، اعتماد نکنند بلکه حتماً از طریق سایت های ایران هشدار و سایت مرکز اصناف و امور بازرگانان وزارت صنعت، معدن و تجارت به آدرس:www.Easnaf.ir مراجعه و از قانونی بودن آن اطلاع حاصل نمایند.
 
وی در خصوص بازاریابی شبکه ای نیز یاد آور شد: این شرکت ها با مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل و دارای شعباتی در سراسر کشور بوده و در حال فعالیت هستند.
 
جانشین پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: بر اساس گزارشات واصله فعالیت برخی از شرکت های بازاریابی شبکه ای در چارچوب قوانین مشخص شده نبوده و دارای تخلفات متعددی هستند که این موضوع نیز در کمیته نظارت بر عملکرد شرکت های بازاریابی شبکه ای که متشکل از نمایندگان ناجا و دیگر سازمان های مرتبط است مورد بررسی و سپس با هماهنگی مراجع قضائی نسبت به پلمب شرکت های متخلف اقدام می شود.
 
وی در پایان گفت: امید است هموطنان عزیز خصوصاً جوانان تحصیل کرده و جویای کار تجارب تلخ افراد فریب خورده شرکت های هرمی را سرلوحه کارخود قرار دهند تا زمینه برای سودجویی افراد شیاد و کلاهبردار بسته شود.
 
گفتنی است این دوره آموزشی برای اولین بار برای افسران پی جوی پرونده های شرکت های هرمی و طرح های بازاریابی غیر مجاز برگزار شد که نتایج بسیار خوبی نیز در بر داشته است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازاریابی شبکه ای پلیس آگاهی ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۱۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت خاموش ۵ شرکت بین‌المللی حمل‌ و نقل در مازندران

پنج شرکت بین‌المللی کالا در مازندران درحالی به نظر می‌رسد به صورت چراغ خاموش و در حالی‌که صادر کنندگان در جست‌وجوی یک شرکت حمل و نقل بین‌المللی هستند، فعالیت دارند که بخش خصوصی اعلام کرده‌ این شرکت‌ها "فورواردر" بوده و حتی یک ماشین ترانزیتی ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، استان مازندران با داشتن 5 گمرک و سه بندر و با توجه به تولید 14 محصول استراتژیک و صادراتی در حوزه‌های کشاورزی و صنعتی، نیاز به زیرساخت‌هایی برای حمل و نقل بین‌المللی دارد که قسمتی از آن توسط بخش خصوصی و قسمتی دیگر نیز از طریق دیپلماسی اقتصادی محقق می‌شود.

سالهاست که در بخش حمل و نقل، از نبود شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی به ویژه در بخش کالا گلایه‌‌هایی مطرح می‌شود.

بر اساس آیین‌نامه، مجوز تأسیس چنین شرکت‌هایی فقط با فرآیند آزمون امکانپذیر است و گذر از این مرحله نیز به سختی صورت می‌گیرد و حتی برخی که دکتری حمل و نقل را دارند، نمره قبولی را پس از آزمون‌های چندباره کسب نمی‌کنند.

در این میان مازندران در سال 1398 با توجه به مزیت‌ها و ظرفیت‌های صادراتی و راهگذر شمال – جنوب از طریق بندر امیرآباد، با ارسال نامه‌ای بنا به درخواست اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی به محمد اسلامی؛ وزیر وقت راه و شهرسازی خواستار دریافت مجوز تأسیس شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی توسط سرمایه‌گذاران استان شد.

شرکت‌های بزرگ صادراتی در مازندران این توانایی را دارند که ماشین‌آلاتی را برای حمل و نقل بین‌المللی تأمین کنند، اما به آنها مجوز داده نمی‌شود، در صورتی که اگر قید آزمون برداشته شود، بخش مهمی از مشکلات ترانزیتی مازندران حل می‌شود.

فعالیت 7 شرکت بین‌المللی در مازندران

در حالی که فعالان اقتصادی مازندران همواره برای حمل و نقل کالاهای صادراتی با مشکل مواجه هستند و گمان می‌کردند هیچ شرکت بین‌المللی در استان وجود ندارد، اما حسن جهانیان؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در نخستین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در سال جدید برای نخستین‌بار اعلام کرد: در مازندران 7 شرکت بین‌المللی کالا و مسافر داریم و یک سرمایه‌گذار بخش کالا نیز در حال دریافت مجوز است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه 90 درصد شرکت‌های بین‌المللی کشور در تهران، خراسان و جنوب کشور هستند، افزود: 45 درصد از استان‌ها نیز فقط یک شرکت حمل و نقل بین‌المللی دارند، ولی مازندران در بخش کالایی 5 شرکت فعال دارد.

شرکت‌های بین‌المللی در مازندران هستند، ولی نیستند

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران نیز با اشاره به نامه سال 1398 این اتاق به وزیر وقت راه و شهرسازی، گفت که ایشان دستور داده بودند به دلیل ظرفیت‌ها و نیاز مازندران، تأسیس شرکت به افراد واجد شرایط در این استان بدون شرط آزمون باشد.

علی تقی‌پور افزود: اگر اداره‌ کل حمل و نقل جاده‌ای اعلام می‌کند که 5 شرکت حمل و نقل بین‌المللی داریم، پس چرا خبری از آنها نیست؟ به نظر می‌رسد که شرکت‌ها "فورواردر" ( شرکت برنامه‌ریز و طراح حمل و نقل کالا) هستند و "کریر" ( شرکت‌های حمل و نقل کالا که خود دارای وسیله نقلیه هستند) نیستند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران گفت: سال گذشته 3 هزار محموله صادراتی داشتیم اما خبری از این شرکت‌ها نبود. درباره شرکت‌های بین‌المللی استعلام گرفتیم و مشخص شد که "کاپوتاژ" در گمرکات ما ندارند؛ یعنی ماشین ندارند که در چرخه ترانزیت قرار بگیرد.

تقی‌پور تصریح کرد: در واقع تا امروز در گمرکات مازندران حتی یک ماشین کاپوتاژ هم نداشته‌ایم و این شرکت‌ها روی کاغذ هستند و بیشتر مازندرانی نیستند.

شرکت‌های بین المللی مازندران با 20 سال سابقه

با توجه به فعالیت شرکت‌های بین‌المللی در مازندران، از مصطفی قدمی؛ معاون مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این زمینه پیگیری داشتیم.

قدمی به خبرنگار تسنیم گفت: در استان مازندران 5 شرکت حمل و نقل بین‌المللی کالا و دو شرکت بین‌المللی مسافربری تأسیس شده‌ است که سابقه برخی‌ها به بیش از 20 سال می‌رسد. همچنین یک شرکت دیگر نیز در دست تأسیس است.

معاون مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تصریح کرد: شرکت‌های خط سبز کاسپین، سورتمه پیمان، لوتوس ترابر آسیا، پاسارگاد ساری، و آباد ترابر گل‌ریز پنج شرکت حمل و نقل بین‌المللی کالا، همچنین پرتو سیر ایرانیان و زرین سیر ساری شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی مسافر هستند.

به گزارش تسنیم، براساس ماده 11 آیین‌نامه تأسیس و فعالیت شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی کالا، تقاضای تأسیس این شرکت‌ها به طور مستقیم به واحد مربوطه سازمان ارسال شده و با توجه به مقتضیات اجتماعی، اقتصادی، سایر عوامل از جمله کفایت یا عدم کفایت تعداد شرکت‌های موجود به تقاضاهای واصله رسیدگی می‌شود و در صورت ضرورت از طریق انجام آزمون تخصصی از متقاضیان نسبت به رد یا قبول درخواست تأسیس شرکت‌های جدید اقدام خواهد شد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخلف عرضه خارج از شبکه ۶۶ کیسه آرد خبازی در بیرجند
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • هشدار به داوطلبان آزمون سراسری
  • بزرگداشت سالروز تاسیس رادیو در سمنان
  • این گروه از نمایندگان برای تقدیر از فعالیت های پلیس در حوزه حجاب به دیدار سردار رادان رفتند
  • فعالیت خاموش ۵ شرکت بین‌المللی حمل‌ و نقل در مازندران
  • دستگیری سرشبکه هرمی سایت غیرقانونی ارز دیجیتال
  •  سرشبکه هرمی ترینوست دستگیر شد
  • یکصد نفر در دام کلاهبردار شبکه هرمی؛ گنبدکاووس