Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@04:13:02 GMT

دیروز در کنگره حزب اعتماد ملی بدون حضور رسانه‌ها چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۳۲۰۶۷

دیروز در کنگره حزب اعتماد ملی بدون حضور رسانه‌ها چه گذشت؟

‍‍‍‍‍‍

مجمع عمومی اعتماد ملی بالاخره پس از حواشی‌ متعدد در چهار ماه گذشته، روز گذشته(جمعه)‌ برگزار و در جریان آن اعضای جدید شورای مرکزی انتخاب شدند. ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۱ سیاسی سیاست ایران نظرات

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، قانون جدید احزاب که در تاریخ هشتم آبان ماه سال 95  از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام تأیید و در تاریخ 22 آبان‌ماه همان سال جهت اجرا ابلاغ‌شده، به تصحیح قانون احزاب و تشکل‌های سیاسی سال 1360 پرداخته و ماده‌ واحده‌هایی برای تأسیس حزب و چگونگی فعالیت آن‌ها را ذکر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

جزئیاتی از درگیری شدید 2 طیف داخلی حزب "اعتماد ملی" در کنگره شب گذشته+ فیلمگزارش: برگزاری کنگره "اعتماد ملی" در غیاب چهره‌های شاخص؛ کدام اعضای "حزب" کنگره را تحریم کردند؟ + جدولگزارش: منتجب‌نیا برای سومین بار از "اعتماد ملی" استعفا داد/ اختلافات دوباره اوج گرفتگزارش: "اعتماد ملی"؛ از درگیری در کنگره تا حذف ناگهانی منتجب‌نیا در یک کودتای حزبی

از زمان ابلاغ این قانون به وزارت کشور، این وزارتخانه تمامی احزاب و تشکل‌های سیاسی را ملزم کرد تا در مدت زمان مقرر با برگزاری مجمع عمومی، اساسنامه خود را با قانون جدید تطبیق دهند. در این قانون همچنین تاکید شده بود که احزاب باید در جریان مجمع عمومی، اعضای شورای مرکزی خود را نیز در چارچوب برگزاری انتخابات، مشخص کنند.

**برگزاری مجمع عمومی اعتماد ملی و حواشی آن

بر همین اساس حزب اعتماد ملی که از آخرین کنگره عمومی‌اش یک دهه می‌گذشت، در تاریخ چهارم خرداد ماه سال جاری اقدام به برگزاری مجمع عمومی کرد تا ضمن تطبیق اساسنامه حزب با قانون جدید احزاب، تکلیف اعضای شورای مرکزی را نیزمشخص کند.

برگزاری این کنگره موجب شد تا اختلافات درون حزبی در اعتماد ملی، مجددا شعله‌ور شود. اختلافاتی که  به دوران انتخابات مجلس دهم و نحوه تعامل حزب با شورای سیاست‌گذاری اصلاح طلبان بر سر بستن لیست امید باز می‌گشت. دو طیف طرفداران حجت الاسلام منتجب‌نیا و طرفداران الیاس حضرتی که در متن این اختلافات قرار داشتند در بخش پایانی کنگره چهارم خرداد، بر سر نحوه رأی‌گیری برای انتخاب اعضای جدید شورای مرکزی، ابتدا وارد درگیری لفظی و سپس فیزیکی با یکدیگر شدند که  ماحصل این درگیری‌ها نیمه‌کاره ماندن کنگره بدون هیچ مصوبه‌ای بود.

 

درگیری طرفداران حضرتی و منتجب‌نیا در جریان کنگره چهارم خرداد

**حضرتی خود را قائم مقام اعتماد ملی معرفی کرد

حواشی ایجادشده در کنگره چهارم خرداد به‌مرور زمان در دست فراموشی بود که ناگهان الیاس حضرتی در حاشیه مراسمی با اعلام اینکه به‌عنوان رئیس شورای اجرایی حزب، جلسه شورای مرکزی را برگزار کرده و در پایان این جلسه، اعضای شورا به قائم‌مقامی او رأی داده‌اند، اختلافات درون حزبی را وارد مرحله‌ جدیدی کرد.

الیاس حضرتی در حاشیه مراسمی اعلام کرد که در جریان جلسه شورای مرکزی به با اکثریت آرای اعضا به عنوان قائم مقام جدید انتخاب شده است

خبر قائم مقامی حضرتی با واکنش تند حامیان منتجب نیا روبرو شد. آنها با غیرقانونی خواندن جلسه انتخاب الیاس حضرتی به عنوان قائم مقامی، وی را به انجام کودتا در حزب متهم کردند. علاوه بر آن  منتجب‌نیا  که تا آن زمان قائم‌مقام حزب معرفی می‌شد، طی بیانیه‌ای در واکنش به این ادعا، خطاب به تمامی دفاتر و شاخه‌های  حزب در سراسر کشور  اعلام کرد  تا زمانی که انتخابات شورای مرکزی جدید انجام نشود، هیچ یک از مصوبات شورای مرکزی وجاهت قانونی ندارد.

همچنین رحمت الله بیگدلی که از حامیان سرسخت منتجب نیا به حساب می‌آید، با پیگیری‌های خود،  دستور توقف کلیه اقدامات حضرتی در حزب اعتمادملی را از دستگاه قضایی اخذ کند. البته با تلاش‌های روزهای بعد حضرتی، حکم قضایی علیه او موقتا به حالت تعلیق درآمد. 

**کمیسیون ماده 10 احزاب دستور به تکرار مجمع عمومی اعتماد ملی داد

بهرام سرمست رئیسکمیسیون ماده 10 احزاب پس از سکوتی طولانی در نشست خبری 5 شهریور، با بیان اینکه در جریان برگزاری کنگره اعتماد ملی بویژه در بخش انتخابات شورای مرکزی تخلفاتی صورت گرفته، اعلام کرد که انتخابات شورای مرکزی این حزب باید در چارچوب کنگره‌ای دیگر مجددا برگزار شود.

پس از این خبر، منتجب نیا در بیانیه‌ای  خطاب به دفاتر و شاخه‌های اعتماد ملی اعلام کرد که به عنوان قائم مقام قانونی حزب، کنگره آتی اعتماد ملی را برگزاری می‌کند. حامیان حضرتی نیز با اسنتاد به نامه‌‌ای منتسب به کروبی که در آن مسئولیت برگزاری کنگره آتی حزب را به حضرتی واگذار کرده بود، عملا منتجب نیا را از دایره نقش آفرینی در حزب خارج کردند. 

منتجب نیا با تاکید بر اینکه همچنان قائم مقام قانونی حزب است، اعلام کرد که کنگره آتی را برگزار می‌کند 

منتجب نیا که این شرایط را برنمی‌تافت، با انتشار بیانیه‌ای دیگر ضمن اعلام این مطلب که در کنگره غیرقانونی ششم مهر ماه شرکت نمی‌کند، خبر از تاسیس حزبی جدید داد. دو روز پس از انتشار این بیانیه‌، تعدادی از رؤسای شاخه‌ها و دفاتر اعتماد ملی که از حامیان منتجب نیا محسوب می‌شدند، اعلام کردند که در کنگره آتی شرکت نمی‌کنند.

**استعفای همزمان 110 نفر از اعضای اعتماد ملی 

در همین راستا و در آستانه برگزاری کنگره سراسری ششم مهر ماه،  آرزو فاطمی رئیس کمیته تشکیلات حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با تسنیم   گفت که 110 نفر از اعضای حزب در سراسر کشور طی بیانیه‌ای اعلام کرده‌اند که  به‌دلیل آنچه انحصارطلبی شاخه الیاس حضرتی در این حزب نامیده‌اند، از عضویت اعتماد ملی استعفا دادند.

با تمامی این حواشی، کنگره سراسری اعتماد ملی بالاخره  روز گذشته (جمعه) در هتل المپیک تهران برگزار شد. نکته قابل تامل کنگره دیروز  این بود که برگزارکنندگان آن به منظور جلوگیری از رسانه‌ای شدن حواشی احتمالی، اجازه حضور خبرنگاران در سالن محل برگزاری را ندادند. 

نتایج  انتخابات شورای مرکزی اعتماد ملی  که  به گفته حجت نظری، مسئول اطلاع رسانی جدید حزب، قرار بود ساعت 6 بعدازظهر جمعه اعلام شود، با تاخیری چند ساعته در ساعات پایانی روز جمعه در خروجی سایت رسمی حزب اعتماد ملی قرار گرفت که اسامی 55 منتخب این  انتخابات  شرح زیر است: 

مهدی کروبی، الیاس حضرتی، سید ابراهیم امینی، محمدحسین کروبی، سید محمدعلی افشانی، حسن کریمیان، اسماعیل گرامی مقدم، محمدجواد حق‌شناس، حجت نظری، محمدصادق جوادی حصار، علی‌اصغر کشاورز، محمدرئوف قادری، سید رحیم ابوالحسنی، زهرا امینی، زریر نگین تاجی، ولی رعیت، محمد جلیلیان، فیروز محمودی، حسین پیرانی ذبیح‌الله کمری، علی پارسایی، مصطفی سوادکوهی، نجمه گودرزی، شهریار حسین‌بر، یوسف بسنجیده، رحمت‌الله خسروی، سید رضا نوروززاده، سید مهدی موسوی، مهران فرجی، سید عطاءالله سینایی، امین ابراهیمی، مازیار بالایی، کرم بشارت، فریدون اللهیاری، محمدعلی پورکریمی، محمد گلزاری، مرضیه نظری‌نیا، اکبر شکری، یغمور قلی‌زاده، سید محمد حائری، محمد خباز، فاطمه کلانتری، اعظم سقطی، ذبیح‌الله کریمی، خسرو قاضی‌زاده، محمدرضا ناصری شوهان، سعدالله نصیری قیداری، رضا امیدوار تجریشی، علی اکبر عسگری، کامران احمدیان، محمدباقر ذاکری، محمدرضا اسلامی، عبدالحسین مقتدایی، سید حسین میراحمدی و کیومرث توکلی.

انتهای پیام/

R1455/P1360/S1,1412/CT7 واژه های کاربردی مرتبط الیاس حضرتی احزاب اصلاح طلب

منبع: تسنیم

کلیدواژه: الیاس حضرتی احزاب اصلاح طلب الیاس حضرتی احزاب اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حمزه‌لو در حاشیه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

حمزه‌لو با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد، اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه بر اساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

حمزه‌لو افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تأمین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر شهید مرزبان جلال اعتماد در بانه+فیلم
  • بچه تپل و بامزه آبی در تمرین شاگردان نکونام؛ از کرج تا تهران به عشق استقلال!
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • دعوت سپاه از مردم برای نقش‌آفرینی در کنگره شهدای استان مرکزی
  • عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی در منطقه و جهان داشت
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند