Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: داشتن کد رهگیری کالای دخانی برای کلیه عرضه‌کنندگان استانی این کالا، الزامی است. به گزارش بلاغ، در حالی که قرار بود از اسفندماه سال 1395 نصب کدرهگیری بر محصولات دخانی اجرایی شود، وزارت صنعت هنوز نتوانسته تولیدکنندگان و واردکنندگان را مجاب به اجرای این طرح کند و به گفته سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا طی همان سال، 380 میلیون دلار سیگار قاچاق وارد کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما و اگرهای نصب و اجرای کد رهگیری سیگار در کشور
این گزارش حاکی است در ادامه و بر اساس برنامه‌ریزی‌های قبلی مقرر شده بود تا از ابتدای سال 96، تمام سیگارهای تولید شده در داخل و وارداتی، به شناسه و کدرهگیری مجهز شوند و سیگارهای فاقد این دو مولفه اجازه عرضه در سطح بازار را نداشته باشند؛ ولی متاسفانه شاهدیم که وزارت صنعت، معدن و تجارت در این مورد از برنامه‌ریزی‌های انجام شده عقب مانده است و هنوز محصولات دخانی به این دو مولفه مجهز نشده‌اند.

بر اساس این گزارش، یکی از اصلی‌ترین اهداف این طرح، مقابله با ورود سیگار و محصولات دخانی قاچاق به کشور است چراکه شناسه‌دار کردن این محصولات و مجهز شدن تولیدات داخل کشور و واردات قانونی این محصولات می‌تواند به هوشمندتر شدن و موثرتر شدن بازرسی‌های دستگاه‌های نظارتی در این حوزه بیانجامد.

در ادامه این سیاست‌ها در 24 شهریور‌ماه امسال؛ چهل و پنجمین جلسه کمیته راهبری کد رهگیری کالای دخانی با حضور مدیران، مسئولین و نمایندگان مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر دخانیات کشور، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت بهداشت، گمرک، مرکز ناجا و غیره تشکیل و راهکارها و اقدامات اجرای بهینه طرح شناسه رهگیری محصولات دخانی تا آخرین سطح عرضه در بازار بررسی شد.

 در این نشست ابتدا گزارشی از زنجیره تولید طرح رهگیری ارائه شد که بر اساس آن تا کنون، 25 میلیارد و 412 میلیون و 970 هزار نخ سیگار ثبت تولید روزانه شرکت‌ها انجام شده است.

همچنین گزارشی از زنجیره توزیع طرح رهگیری ارائه شد که بر اساس آن، 130 مجوز عامل سراسری فعال و یک‌هزار و 70 عامل استانی فعال وجود دارد.

در این جلسه عنوان شد تعدادی از توزیع‌کنندگان سراسری و استانی هنوز موفق نشده‌اند در سامانه جامع تجارت ثبت‌نام کنند و برخی برندها اساساً نمی‌توانند فعالیت قانونی داشته باشند که باید برای آنان تدبیری اندیشیده شود.

گفتنی است که کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه مقرر کرد، کمیته‌ای تشکیل شود تا اقدامات کنترلی شامل رصد و نظارت برتکمیل فرآیندهای زنجیره رهگیری سیگار، پایش عاملیت‌های مجاز، نظارت‌های میدانی، الزامات اطلاع رسانی و برنامه‌ریزی اقدامات در سطح عرضه را بر عهده بگیرد.

ابراهیم یعقوبی در گفت‌وگو با بلاغ در این باره، داشتن کد رهگیری کالای دخانی برای عرضه‌کنندگان استانی این کالا را الزامی اعلام کرد.
 
وی با بیان این مطلب تصریح کرد: با توجه به پیاده‌سازی طرح رهگیری کالای دخانی در زنجیره تامین و توزیع سیگار و در راستای اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کلیه عاملان دخانی استان می‌بایست نسبت به اخذ کد رهگیری اقدام کنند.
 
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران تاکید کرد: اشخاصی که از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت مجوز عاملیت دارند باید با ثبت‌نام در سامانه جامع تجارت ایران به آدرس www.ntsw.ir نسبت به اخذ کد رهگیری اقدام کنند.
 
به گفته یعقوبی، با توجه به اجرایی‌شدن کد رهگیری برای عاملان توزیع سراسری و عاملان توزیع استانی کلیه فعالیت‌های حمل و صدور بارنامه و مجوز توزیع دخانیات منوط به ثبت نام در این سامانه می‌باشد.
 
شایان ذکر است با هماهنگی‌های پیش‌بینی شده شناسه رهگیری، در محل تولید بر روی سیگار و مواد دخانی درج و این‌کار از طریق سامانه‌های مربوط انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۲۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان در کابل

وزارت صنعت و تجارت افغانستان از برگزاری نمایشگاه تجاری مشترک با قزاقستان در ادامه برگزاری نمایشگاه‌های ملی و بین المللی با هدف بازاریابی محصولات داخلی در شهر کابل خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالسلام جواد آخندزاده» سخنگوی وزارت صنعت و تجارت افغانستان اعلام کرد «این نمایشگاه در ادامه نمایشگاه‌های بین‌المللی قزاق – افغان با مشارکت و همکاری بخش خصوصی و دولتی افغانستان در شهر کابل برگزار می‌شود».

وی گفت در این نمایشگاه محصولات و تولیدات افغانستان و قزاقستان در بخش‌های مختلف به مدت دو روز به نمایش گذاشته می‌شود.

«محمد صابر لطیفی» رئیس مرکز نمایشگاه‌ بین المللی افغانستان اظهار داشت: «در این نمایشگاه بیشتر محصولات و فرآورده‌هایی عرضه و معرفی می‌شوند که ما می‌خواهیم به قزاقستان صادر کنیم و همچنین آن دسته محصولاتی که شرکت‌های افغان می‌خواهند به دیگر کشورهای آسیای مرکزی صادر کنند شامل خشکبار، فرآورده‌های معدنی و برخی خدمات اقتصادی و تجاری افغانستان به نمایش گذاشته خواهد شد».

گفته می‌شود در این نمایشگاه 40 شرکت بزرگ از قزاقستان و 40 شرکت بزرگ افغانستانی حضور دارند که محصولات و تولیدات‌شان را در 25 و 26 آوریل عرضه و معرفی می‌کنند و تفاهم‌نامه‌های گوناگونی نیز برای داد و ستد میان این شرکت‌ها به امضا می‌رسد.

افتتاح خانه تجارت قزاقستان در هراتقزاقستان: توسعه افغانستان از رشد افراط‌گرایی جلوگیری می‌کندطالبان از فهرست سازمان‌های ممنوعه قزاقستان حذف شد

برخی کارشناسان افغان حضور و مشارکت در نمایشگاه‌‌های بین المللی را مسیری مناسب برای بازاریابی تولیدات داخلی و توسعه صادرات می‌دانند.

هیئت حاکمه افغانستان نیز با همکاری بخش خصوصی، نمایشگاه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را فرصتی برای ارائه تولیدات داخلی افغانستان و جذب سرمایه‌گذاران خارجی می‌داند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت
  • هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان
  • مقابله با شوینده‌های تقلبی با الزام شناسه رهگیری + فیلم
  • آمار ترسناک از قربانیان دخانیات در ایران
  • فروش نخی سیگار، ممنوع
  • برگزاری نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان در کابل
  • مهمترین اخبار سوم اردیبهشت/فروش نخی سیگار،ممنوع
  • دخانیات در سال چند ایرانی را به کشتن می‌دهد؟
  • مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی به دلیل مصرف دخانیات