Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر ضرورت ایجاد شرکت‌های تخصصی بهداشت محیط و حرفه‌ای گفت: تشکیل این شرکت‌ها هزینه های دولتی را کاهش می‌دهد. ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۴ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید حبیب‌الله موسوی‌بهار ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط و حرفه‌ای در همدان، اظهار داشت: در حال حاضر وظیفه نظارت بر حوزه‌های بهداشت محیط و حرفه‌ای بر عهده دولت است اما بهتر است که این وظیفه به سمت و سوی شرکت‌های خصوصی پیش رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تاسیس و هدایت کارکنان حوزه بهداشت محیط و حرفه‌ای برای تشکیل شرکت‌های تخصصی بهداشت محیط و حرفه‌ای و مشارکت آنان در نظارت‌های بهداشتی راهگشای بسیاری از مشکلات است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان به نقش مهم غذا در سلامت، طول عمر و رشد جسمی و فکری افراد جامعه اشاره کرد و افزود : انسان‌های سالم محور توسعه جامعه هستند چراکه جامعه نیازمند طی کردن روند توسعه مطلوب است.

موسوی بهار با تاکید بر اینکه کشور ما با بخش زیادی از فاکتورهای آلودگی آب،خاک و هوا مواجه است، ابراز کرد: در مجموع مخاطرات زیست محیطی زیادی جامعه در حال توسعه ما را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه پایداری و ایمنی جهانی غذا باید با توجه به چرخه غذا از گیاه به فرآورده غذایی دام و طیور حفظ شود، تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط در صحنه عمل و برای تامین فضای کسب و کار با سازمان‌ها و نهادهای مختلفی ازجمله صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی و دادگستری و غیره در ارتباط اند و گاهی در معرض مخاطرات فیزیکی و لفظی قرار دارند..

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در بخش دیگری از سخنانش ابراز کرد: مردم با عنوان کردن کلمه بهداشت یا عدم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی را به عنوان متولی این حوزه می‌شناسند بنابراین ما نیز تمام توان خود را برای سلامت انسان‌ها و هدایت متخلفان به راه درست به کار می‌گیریم.

موسوی بهار با بیان‌اینکه همواره شاهد کشف و ضبط انواع محصولات غذایی آلوده در سطح استان هستیم، گفت: روند نظارتی کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای همدان رضایت بخش بوده و رو به افزایش است.

انتهای پیام/ن

R41405/P1361/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۲۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت ۱۴۰۳
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی