Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛رضا سیار فرماندارقم روز شنبه درگردهمایی دهیاران و شوراهای اسلامی بخش مرکزی قم در فرمانداری ، ایجاد زمینه برای تحصیل برای همه کودکان را یکی از شاخصه های عدالت اجتماعی دانست و گفت: باید دهیاران حساسیت لازم را برای تحصیل تمام کودکان داشته باشند و مشکل همه کودکان منطقه را برای ادامه تحصیل به صورت موردی بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آخرین سرشماری نفوس و مسکن که در سال 95 انجام شد، چهار هزار و 72 کودک در گروه سنی 6 تا 9 سال در استان قم از تحصیل بازمانده اند.

در سال تحصیلی جدید، حدود 255 هزار دانش آموز در 665 مدرسه و شش هزار و 783 کلاس درس با حضور 14 هزار معلم مشغول به تحصیل هستند.

تخصیص 30 لیتر بر ثانیه آب از سرشاخه ها دز به بخش مرکزی

فرماندار در ادامه با اشاره به مشکل تامین آب شرب بخش ها و روستاهای قم گفت: طرح تامین آب با حجم 30 لیتر بر ثانیه از سرشاخه های دز برای بخش مرکزی قم در نظر گرفته شده که مراحل نهایی تصویب و تامین آن در حال انجام است.

وی ادامه داد: بخشی از این آب با حجم 15 لیتر بر ثانیه برای شرکت شهرک های صنعتی، بخشی به طرح های گردشگری و پادگان های مسیر تخصیص و 8 لیتر بر ثانیه نیز برای شرب روستاها اختصاص داده می شود که با اجرای این طرح بخش مهمی از نیاز بخش مرکزی قم به آب شرب تامین خواهد شد.

انتقال 181 میلیون متر مکعب آب شرب در سال به شهرهای خوانسار، خمین، گلپایگان، محلات، نیمور، دلیجان، سلفچگان، ساوه و قم از اهداف این طرح می باشد. اجرای این طرح سال 81 آغاز شد و در سال 92 نیز به اتمام رسید.

طرح انتقال آب از سرشاخه های دز به قمرود به لحاظ گستردگی طرح که بالغ بر 270 کیلومتر است، از دو حوزه آبریز سرشاخه های دز در استان لرستان و حوزه آبریز قمرود در استان های اصفهان، مرکزی و قم تشکیل شده است.

استان قم دارای یک شهرستان، 6 شهر، پنج بخش و 9 دهستان است. تعداد روستاهای دارای سکنه قم به دلیل شوری و نبود آب و نیز نمکزارهای روان از 330 روستا به کمتر از 200 روستا کاهش یافته که از این تعداد 60 روستا با تانکر آب رسانی می شود.

سیار در ادامه وجود کویر را از جمله ویژگی های مهم جغرافیایی بخش مرکزی دانست و ادامه داد: به دلیل وجود تاسیسات حساس انرژی و هسته ای در این بخش ، باید همه دهیاران و مسئولان روستاها، آبادی های بخش مرکزی نسبت به مسائل امنیتی حساسیت لازم را داشته باشند.

هم اکنون 110 روستای استان قم با حدود 50 هزار تن جمعیت از 115 منبع آبی شامل 87 حلقه چاه در مدار بهره برداری، پنج دهنه چشمه، 14 قنات و 9 نقطه انشعاب از منابع آب سطحی آبرسانی می شود.

بخش مرکزی،یکی از بخش‌های پنجگانه قم است. دو دهستان قمرود و قنوات و 122 روستا دراین بخش قرار دارد. بر اساس سرشماری سال 1395، جمعیت بخش مرکزی قم حدود 40 هزار نفر می باشد.

وی دربخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه ورود کود مرغی بدون مجوز از استان های دیگر به قم ممنوع است گفت: ورود کودهای مرغی آلوده به قم در سال گذشته موجب تلف شدن 8 میلیون قطعه مرغ و ضرر یک هزار میلیارد ریالی به مرغداران استان شد.

فرماندار قم همچنین برنامه ریزی برای کاهش آسیب های اجتماعی را از جمله وظایف دهیاران برشمرد و تاکید کرد: در ماه های محرم صفر به خاطر یاد اهل بیت(ع) شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی هستیم و باید از امروز برنامه عملیاتی برای کاهش آسیب های اجتماعی در تمام روستاهای استان تا پایان امسال مورد تاکید قرار گیرد.

سیار عنوان کرد: به دلیل تعدد بالای مرغداری ها دربخش مرکزی قم، هرگونه آلودگی دراین بخش موجب تلفات سنگین در واحدهای مرغداری استان می شود که توجه به رعایت مسائل بهداشتی در استفاده از کودهای مرغی توسط کشاورزان منطقه بسیار ضروری است.

وی تاکید کرد: تنها کودهای مرغی مجاز به ورود به استان هستند که مجوز دامپزشکی را داشته و به طور بهداشتی گندزایی شده باشد و این کودها نیز به طور مستقیم در مزارع مصرف شود.

وی اضافه کرد: به دلیل ظرفیت های بخش مرکزی قم و تعدد بالای دام و طیور در این بخش، دلال های کود در این بخش مستقر هستند که کودها را مستقیم از دامداری ها و مرغداری ها خریداری و بدون توجه به مسائل بهداشتی آنها را به فروش می رسانند.

سیار، شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان در مرغداری های استان درسال گذشته را یادآورشد و گفت: استفاده از کود مرغی آلوده در یکی از مزارع قمرود که از کرج به قم وارد شده بود موجب شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان در این استان شد که بر اثر آن 8 میلیون قطع مرغ تلف و مرغداری های استان یک هزار میلیارد ریال خسارت دیدند.

حدود 600 واحد مرغداری در استان قم فعال است که از این تعداد 311 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت پنج میلیون و 700 هزار قطعه و 174 واحد مرغداری تخمگذار به ظرفیت هشت میلیون و 700 هزار قطعه است.

انتهای پیام /ح

کودک بازمانده از تحصیل به دلیل مشکل مالی درقم نخواهیم داشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کودهای مرغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۳۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ورود ناپلی و پست لارو از استان‌های دیگر به بوشهر ممنوع است
  • ورود زنان به بازی آلومینیوم- پرسپولیس ممنوع شد
  • ورود زنان به بازی آلومینیوم - پرسپولیس ممنوع شد
  • فوری: ورود زنان به بازی آلومینیوم- پرسپولیس ممنوع شد
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • عکس| ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
  • ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • استفاده از خدمات دولتی برای فعالانی که مجوز کاغذی دارند، ممنوع می‌شود