Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@18:07:57 GMT

ترویج سیاست های توسعه پایدار شهری

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۳۵۵۲۶

ترویج سیاست های توسعه پایدار شهری

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن –هیبنا؛ به برنامه اسکان بشر ملل متحد، هبیتات گفته می شود. این برنامه توسط یک مرکز زیرمجموعه سازمان ملل متحد، پیگیری می شود که این مرکز در کشورهای مختلف از جمله در ایران -تهران- دفتر نمایندگی دارد.

سیامک مقدم مدیر دفتر نمایندگی هبیتات در تهران، صبح امروز با حضور در مراسم افتتاحیه هجدهمین همایش سیاست های توسعه مسکن، اولویت های امسال هبیتات را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اولین دوشنبه ماه اکتبر، روز جهانی اسکان بشر است که به مناسبت این روز، هبیتات برنامه سالانه خود را اعلام میکند.

امسال اولین دوشنبه اکتبر، نهم مهر ماه است که به همین مناسبت، برنامه امسال هبیتات، مدیریت پسماند جامد شهری اعلام شده است.

سیامک مقدم درباره این برنامه، در هجدهمین همایش سیاست های توسعه مسکن گفت: امسال موضوع روز اسکان بشر «مدیریت پسماند جامد شهری» تعیین شده و اتفاقا امسال مطالب متنوعی از دبیرخانه هبیتات برای گرامیداشت این روز ارایه شده است.

مدیر دفتر نمایندگی هبیتات در تهران تصریح کرد: مدیریت پسماند جامد به معنای کاهش میزان پسماندی که در شهرها تولید می شود، است و تضمین اینکه زبالههایی که در شهرها تولید می شود، به شکل مسوولانه دفع شود.

مقدم افزود: سالانه افراد، جوامع و مشاغل، نهادها،‌ بازارها و کارخانه ها انبوهی از زباله و پسماند را تولید میکنند. در جاهایی که زباله را به طور منظم جمع نمی کنند این زباله ها را در خیابان ها، جوی ها و رودخانه ها می ریزند یا در زمین های بی سامان رها می کنند و می سوزانند. این کار باعث میشود شهرها برای سکونت،‌ زشت و نازیبا و خطرآفرین شود و به آلودگی محیط زیست و تهدید سلامت انسان ها بیانجامد.

مدیر دفتر نمایندگی هبیتات در ادامه سخنرانی خود در این همایش گفت: برنامه اسکان بشر ملل متحد توصیه می کند که راهکارهای مدیریت پسماند بر اساس سرمایه ها و نقاط قوت شهرها با سرمایه گذاری های کوچک بخش خصوصی،‌ طراحی و در شهرها به اجرا دربیاید.

وی با بیان اینکه دفتر جهانی هبیتات، مدیریت ضعیف پسماندهای شهری را یک تهدید برای شهرهای بزرگ می داند هشدار داد: اگر به این مسایل رسیدگی نشود دولت ها در هر سطحی از توسعه علاوه بر هزینه های هنگفت، اثرات قابل توجهی بر سلامت انسان و محیط زیست را احساس خواهند کرد.

بنابراین شهرها و دولت های محلی (شهرداری ها) باید جامعه مدنی و سازمان های غیر دولتی را توانمند و با آنها کار کنند. در این میان لازم است جایگزین دیگری برای بطری های پلاستیکی و فنجان یک بار مصرف پیدا شود.

مدیر دفتر هبیتات در تهران به کاهش، استفاده دوباره و بازیافت به عنوان سه اصل راهنما در زندگی جوامع شهری تاکید کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیاست توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با تقدیر از مدیریت مجموعه تفریحی سپاهان گفت: مدیریت هماهنگ شهری در این شرکت به خوبی صورت گرفت و شاهد همکاری فراجا، میراث فرهنگی، سازمان‌های شهری در کنار هم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس حاج‌رسولی‌ها امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، با اشاره به سالروز تاسیس شوراها اظهار کرد: یکی از زیبایی‌های جمهوری اسلامی، مردم سالاری است و مصداق بارز آن شوراها است.

وی افزود: در هر دوره شورایی، منتخبان مردم چهار سال در خدمت آن‌ها هستند و با انتخاب شهردار که در راس ۱۵ منطقه شهری و ۱۵ سازمان شهری قرار دارد، این مردم‌سالاری را در عرصه شهری تجلی می‌دهند.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: امروز شاهد اقدامات و دستاوردهای شهرداری در حوزه تقویت گردشگری نصف جهان هستیم؛ در شورای اسلامی شهر نیز کمیته گردشگری داریم که هدف ما توسعه گردشگری و توجه به این بخش است و لذا در مقطعی ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این امر اختصاص یافت.

حاج‌رسولی‌ها با تقدیر از مدیریت مجموعه تفریحی سپاهان خاطر نشان کرد: مدیریت هماهنگ شهری در این شرکت به خوبی صورت گرفت و شاهد همکاری فراجا، میراث فرهنگی، سازمان‌های شهری در کنار هم هستیم.

وی گفت: ما در اصفهان برای خودمان تصمیم می‌گیریم و این زیبایی کار شورایی است؛ در مدت ۱.۵ سال دیگر مردم مجدد شورای دیگری را انتخاب می‌کنند و هر حرکتی در این شهربا پشتوانه انتخابات مردمی انجام می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ویژگی‌های منحصر به‌فرد مجموعه کوه نور تصریح کرد: چنین مجموعه‌ای نه تنها در ایران، بلکه حتی در کشورهای دیگر ندیده‌ام.

کد خبر 749181

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • افتتاح چند پروژه شهری در دهه کرامت امسال در قم
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری