Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اروميه - ايرنا - رييس اداره انجمن اوليا و مربيان آموزش و پرورش آذربايجان غربي گفت: آموزش و پرورش براي بکارگيري سامانه پايش ناوگان دانش آموزي `سپند` در استان آمادگي کامل دارد.

قلي ابرازه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: سامانه متمرکز حمل و نقل دانش آموزي سپند توسط 2 وزارتخانه کشور و آموزش و پرورش طراحي و دوره آموزشي براي عوامل اجرايي آن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده از سوي 2 وزارتخانه ياد شده مدارس ‌بايد از طريق سامانه سپند، قرارداد سرويس ناوگان حمل و نقل دانش آموزي را منعقد کنند.
ابرازه بيان کرد: اين سامانه سال گذشته به صورت پايلوت در شهرستان قزوين اجرا شد و اکنون زيرساخت هاي آن در آذربايجان غربي نيز فراهم شده است.
وي افزود: رانندگاني که در اين سامانه براي حمل و نقل دانش آموزان ثبت نام کنند بايد از صلاحيت و سلامت جسمي و رواني برخوردار باشند.
ابرازه اضافه کرد: هرگونه بکارگيري سرويس حمل و نقل دانش آموزي خارج از اين سامانه وجاهت قانوني نخواهد داشت و بکارگيري و استفاده از اين سامانه شامل تمام مدارس دولتي و غيردولتي مي شود.
وي ادامه داد: شرکت هايي که مجاز به گرفتن سرويس مدارس هستند، در سامانه سپند ثبت نام مي کنند و مدارس هم از بين اين شرکت ها سرويس مورد نظر خود را براي حمل و نقل دانش آموزي انتخاب مي کنند.
ابرازه در مورد هزينه هاي پرداختي سرويس مدارس نيز بيان کرد: هزينه سرويس مدارس بر اساس قوانين شهرداري و زير نظر شوراي اسلامي شهرها نرخ گذاري مي شود و کارگروه ماده 18 نيز بر اين امر نظارت دارد.
رييس اداره انجمن اوليا و مربيان آموزش و پرورش آذربايجان غربي گفت: مديران مدرسه نمي‌توانند با افراد حقيقي و افرادي که مجاز نيستند، قرارداد ببندند و حتما بايد قرارداد آنان با شرکت‌هاي حمل و نقل باشد و اين شرکت‌ها نيز بايد معيارهاي آموزش و پرورش را داشته باشند.
ابرازه اضافه کرد: هر مدرسه و واحد آموزشي چنانچه رضايتي از شرکت يا راننده نداشته باشد، در هر مرحله مي‌تواند قرارداد را فسخ کند.
ابرازه به موضوع نظارتي و فرهنگي که وزارت آموزش و پرورش در ناوگان حمل و نقل دانش آموزي بر عهده دارد، اشاره کرد و گفت: در زماني که دانش آموزان در سرويس مدارس هستند، رانندگان با استفاده از راديو و سي دي هاي آموزشي مجاز، برنامه هاي مشاوره اي با رويکردهاي تربيتي به دانش آموزان ارائه پخش مي کنند.
رييس اداره انجمن اوليا و مربيان آموزش و پرورش استان افزود: فعاليت‌هاي فرهنگي در سرويس مدارس مي‌تواند پيام‌هاي تربيتي براي دانش آموزان داشته باشد و بايد از ظرفيت هر حوزه‌اي که مي‌تواند در اين راستا کمک کند، نيز استفاده شود.
وي با بيان اينکه آدرس اينترنتي اين سامانه `www.Irtusepand.ir` مي باشد، ادامه داد: در اين سامانه يک نرم افزار براي والدين طراحي شده است که دانش آموز خود را از مبدا تا مقصد رصد مي کنند.
به گزارش ايرنا سالانه 44 تا 50 هزار دانش آموز آذربايجان غربي از سرويس مدارس براي حمل و نقل استفاده مي کنند.
بيش از سه هزار و 72 دستگاه خودرو اعم از ميني بوس، تاکسي و ون به عنوان سرويس مدرسه در استان کار جابجايي دانش آموزان را برعهده دارند که از اين تعداد 53 دستگاه متعلق به بانواني است که در اين زمينه فعاليت مي کنند.
7125/3072
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۶۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بارشی جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت

اردلان محمدپور رئیس اداره هواشناسی مهاباد گفت: سامانه بارشی که از امروز وارد منطقه شده تا اوایل هفته آینده به صورت متناوب به فعالیت خود در این منطقه ادامه می‌دهد که بارش‌ها در نوار غربی بیشتر از سایر مناطق پیش بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: فعالیت این سامانه به صورت افزایش ابر، رگبار باران بهار و رعد و برق ابتدا در مناطق جنوب استان شروع می‌شود و به تدریج تمام مناطق استان را فرا می‌گیرد.

رئیس اداره هواشناسی مهاباد ادامه داد: فعالیت این سامانه بارشی در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه بیشتر در بعداز ظهر‌ها خواهد بود و از روز جمعه سامانه تقویت شده و احتمال آبگرفتگی معابر وجود دارد.

محمدپور اظهار کرد: با ورود این سامانه بارشی دمای‌هوا نیز به طور میانگین ۴ تا ۵ درجه سانتی‌گراد کاهش پیدا می‌کند و از گرمای هوا که از اوایل هفته جاری شروع شده بود، تا حدودی کاسته می‌شود.

وی گفت: در شبانه‌روز گذشته پلدشت با حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتی‌گراد، گرمترین و چالدران با حداقل دمای چهار درجه سانتی‌گراد سردترین شهر‌های آذربایجان‌غربی بود؛ در این مدت دمای هوا در مهاباد بین ۱۱ و ۲۷ درجه سانتی‌گراد در نوسان بود.

ایستگاه هواشناسی مهاباد در سال ۱۳۳۵ به عنوان ایستگاه باران‌سنجی راه‌اندازی شد و از سال ۱۳۶۴ به ایستگاه سینوپتیک (اصلی) ارتقا یافت و در طول شبانه روز (هر ساعت یک بار) تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت می‌شود.

شهرستان مهاباد علاوه این ایستگاه هواشناسی سینوپتیک، دارای هفت ایستگاه باران سنجی است.

مهاباد در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • سامانه بارشی جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • زنگ سپاس معلم در مدارس آذربایجان غربی نواخته شد
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج