Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، دکتر شکرالله سلمان‌زاده، رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان درخصوص بیماری سرطان مثانه بیان داشت: عامل بیماری سرطان مثانه، انگلی بنام شیستوزوما است که در ایران و استان ما فقط نوع ادراری یا هماتوبیوم آن ناقل بیماری است.

وی در تشریح این بیماری اظهار کرد: تخم این انگل در جدار مثانه انسان آلوده شده زندگی می‌کند و وقتی افراد آلوده ادرار خود را در کنار آب دفع می‌کنند، تخم وارد آب می‌شود که برای ادامه رشد و رسیدن به مرحله آلوده‌کنندگی انگل به حلزون‌های آب شیرین نیاز دارد که در نهایت افرادی که وارد آب می‌شوند را آلوده خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلمان‌زاده اذعان داشت: از سال 1959 ميلادی پس از مدتی مطالعه و تحقيق، برنامه مبارزه با بيماری در استان خوزستان توسط سازمان‌های ملی شامل؛ انستيتو تحقيقات بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی تهران و وزارت بهداری و سازمان برنامه و بودجه، سازمان جهانی بهداشت (WHO) و بنياد خاورميانه نزديک در سطح وسيعی آغاز و اقدامات بسيار گسترده‌ای صورت گرفته است و برای ریشه‌کن کردن این بیماری در کشور به ویژه در استان خوزستان فعالیت‌های گسترده‌ای از سال 1345 انجام شده که در سنوات اخير نيز در ادامه آن فعاليت‌ها، كوشش های مشترک و هماهنگ دانشگاه علوم پزشكی اهواز و ايستگاه تحقيقات بهداشتی دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكی تهران بيماری را در سطح استان به مرحله حذف "Elimination " قرين كرده است كه با اجرای يك برنامه كشوری و منسجم بيماری رسماً از جمهوری اسلامی ايران حذف شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه افزود: با اقدامات انجام شده در خصوص بیماریابی و درمان افراد مبتلا و همچنین بهسازی محلی و توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی كشور و افزایش مراقبت‌های بهداشتی به خصوص در روستاها و ارائه آموزش‌های لازم، از سال 1380 تاكنون موردی از بیماری شيستوزوميازيس در استان خوزستان و کشور مشاهده نشده است.

این مقام مسئول بیان کرد: در حال حاضر نیز با وجود حذف بیماری، مراقبت فعال در سطح استان از طریق کارشناسان مراکز بهداشت شهرستان‌ها و بهورزان شاغل در خانه‌های بهداشت انجام می‌شود که یکی از وظایف کارشناسان شناسایی موارد مشکوک، نمونه‌گیری و ارسال سریع نمونه‌ها به آزمایشگاه بهداشتی است که تمام نمونه‌ها از سال 1380 منفی بوده‌اند.

شکراله سلمان زاده اظهار داشت: به هیچ وجه موضوع آلودگی آب کارون صحت ندارد و متاسفانه بعضی از متخصصان بدون آگاهی از اپیدمیولوژی بیماری‌ها در استان و روند مبارزه،کنترل و حذف این بیماری صحبت‌هایی داشته‌اند که کاملا غیرواقعی است.

انتهای پیام/گ

شیوع آنفلونزای پرندگان صحت ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۳۷۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۶ تا ۱۳ اردیبهشت، هفته جهانی واکسیناسیون نام گذاری شده است و در این راستا مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) نیز براساس آمار سال ۱۴۰۲ بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون ارائه کرده است.

خدمت واکسیناسیون از بدو تولد تا دوره سالمندی براساس پروتکل کشوری و به صورت رایگان انجام می‌شود.

واکسیناسیون روشی برای کنترل حذف و ریشه کنی بیماری‌های واگیردار است. واکسن با پیشگیری از ابتلا به عفونت‌ها و برخی سرطان‌ها و بیماری‌ها مانند فلج اطفال سطح کیفی زندگی را بهتر می‌کند. واکسیناسیون به نوعی آمادگی سیستم ایمنی بدن انسان را افزایش می‌دهد و نه تنها برای کودکان بلکه برای تمام سنین مورد نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران