Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، با روی کار آمدن اپلیکیشن اسنپ، در ابتدا این سامانه با تبلیغات های اغواکننده و سرویس دهی با خودروهای مطلوب به همراه ارزان بودن و سرعت در بین ایرانی ها جا باز کرد به طوری که جز جدایی ناپذیر نیم  بیشتری از شهروندان کشور شد.

ارزانی کرایه و حضور به موقع رانندگان در کسری از زمان، بسیار در بین مردم محبوبیت پیدا کرد تا اینکه با گذشت زمان و گسترش این اپلیکیشن، آرام آرام نرخ ها تغییر کرد و در این روزها افزایش چشمگیری را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شکایت و گلایه شهروندان از خدمات دهی بی کیفیت شده  این اپلیکیشن بر آن شدیم که خودمان نیز وضعیت موجود اسنپ را از طریق سوال و جواب با شهروندان بررسی کنیم.

یکی از شهروندان می گوید: قبلا در ساعت های ترافیکی با این پیام رو به رو می شدیم ولی الان انگار نرخ دلار بر کرایه خودروهای اسنپ نیز اثر گذاشته است !  با ورود به این اپلیکیشن درخواست خودرو از مسیر ... تا ... را ثبت کردم که نرخ کرایه 12 هزار تومان اعلام شد با ثبت نهایی درخواست، بیکباره با این پیام مواجه شدم" به علت گرانی نرخ اسنپ هزینه مسیر درخواست شده 15 هزار تومان است" .

وی افزود: در واقع اسنپ از همان ابتدا نرخ نهایی را اعلام نمی کند بلکه پس از انتخاب و پذیرفتن نرخ اولیه، پیام دوم را ارسال می کند که در بسیاری از مواقع افراد به دلیل عجله و بی دقتی به نرخ دوم توجه نمی کنند که به اعتقاد من این اقدام یک عمل کلاهبردارانه است.

شهروند دیگری اینگونه می گوید: چند وقتی است که از خدمات دهی اسنپ اصلا راضی نیستم هر بار که درخواست خودرو می دهم تا نیم ساعت باید منتظر پذیرش باشم  در حالی که اوایل کارشان، رانندگان پذیرش و  ظرف 5 دقیقه دم خانه حاضر می شدند.

یکی دیگر از شهروندان نیز از افزایش نرخ اسنپ گله مند است و می گوید: اپلیکیشن اسنپ به حدی نرخ ها را افزایش داده که با آژانس و تاکسی ها هیچ فرقی ندارد حتی گاهی نرخ آژانس ها و کرایه خودروهای دربستی کمتر است . اگر اینگونه باشد چرا از اسنپ استفاده کنم ؟ با آژانس خودرو تماس می گیرم. در واقع با یک تماس تلفنی کار خود را راحت تر می کنم.

برای جویا شدن از علت افزایش زیاد قیمت کرایه خودروها در اسنپ و دیگر از آن سرعت قبلی در پیدا شدن راننده خبری نبودن   با مدیر عامل این اپلیکیشن تماس گرفته ایم اما متاسفانه پاسخگو نبود .

با تلاش بیشتر و تماس با واحد پشتیبانی پس از انتظار در صف تماس طولانی، یکی از کارمندان این مجموعه این طور به خبرنگار برنا پاسخ داد" شما هیچ وقت نمی توانید چنین مشکلاتی را از طریق تلفن با کارشناس ما مطرح کنید تنها راه برقراری ارتباط فکس یا ایمیل است." روشی منسوخ شده و در واقع مسیری برای پاسخگو نبودن!

حال این سوال مطرح می شود که چرا برای چنین تخلفات ریز و درشتی، اتحادیه ذیربط واکنش و نظارتی انجام نمی دهد ؟

برای شفاف سازی ماجرا به سراغ مدیرعامل تاکسیرانی تهران رفته ایم تا نظر وی را به عنوان یک کارشناس در امر حمل و نقل شهری جویا شویم.

اتحادیه کسب و کار اینترنتی از بقالی تا داروخانه آنلاین را مجوز می دهد

 واما علیرضا قنادان مدیرعامل تاکسیرانی تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی برنا اظهار داشت: اتحادیه جایی ست که به اسنپ مجوز داده و باید بر عملکرد آن نیز نظارت داشته باشد.

وی می گوید: وقتی یک اتحادیه به نام اتحادیه کسب و کار اینترنتی راه اندازی شده که از بقالی تا داروخانه آنلاین را مجوز می دهد، طبیعی است که نمی تواند آنطور که باید بر عملکرد همه آنها نظارت داشته باشد.

مردم تصمیم بگیرند

قنادان گفت: اینکه اسنپ مرغوبیت خود را از دست داده و انطور که در روزهای ابتدایی خدمات مطلوب ارائه می داده اما امروز نه به این دلیل است که وقتی یک کسب و کار بزرگ می شود و مشتریان خود را پیدا می کند متاسفانه به دنبال سودجویی بیشتر می رود و این موضوع نه فقط در ایران بلکه در تمامی کشورهای دنیا مرسوم است.

مدیرعامل تاکسیرانی تهران ادامه داد: بنده معتقدم که هر چقدر فضا رقابتی باشد و یک ارائه کننده خدمت در برابر اینکه اگر خوب کار نکند مشتری خود را از دست می دهد، خود را در معرض تهدید ببیند ، قطعا چنین اتفاق هایی رخ نخواهد داد.

با روی کار آمدن تاکسی اینترنتی، آژانس ها نابود شدند

وی افزود: سیستم اینترنتی با نقد به نظام سنتی وارد کار شد که ما نیز بارها در رابطه با اینکه این سیستم ها با صرف هزینه های هنگفت در حال دمپینگ ( اصطلاحی در نظام اقتصادی معنی ارائه خدمات زیر قیمت) هستند به این موضوع اعتراض کردیم.

قنادان بیان کرد: با روی کار آمدن تاکسی اینترنتی، در نظام تاکسیرانی آسیب کمتری داشته ایم اما خیلی از آژانس ها نابود شده و از بین رفته اند.

مدیرعامل تاکسیرانی تهران تاکید کرد: پیش بینی می شود با توجه به روی کار آمدن تاکسی های اینترنتی متعدد، که فضا رقابتی است و اگر اسنپ نتوانند سطح کیفی خدمات خود را حفظ کند، مشتری خود را از دست می دهد. بنابراین به مرور اگر این روند ادامه پیدا کند اینها هم در همان چاله ای می افتند که نسبت به نظام سنتی آن را نقد می کردند و با همین شعارها هم توانستند بازار بگیرند و بزرگ شوند.

 

 

 

 

خبرنگار: هدی نتاج

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آژانس کلاهبرداری اپلیکیشن اسنپ گلایه مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۴۰۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری برای اجرای اعتراض اینترنتی به جرایم رانندگی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا درباره میزان افزایش جرایم رانندگی در سال جدید گفت: نرخ جدید جریمه‌ها هنوز به ما ابلاغ نشده است و ما منتظریم نرخ جریمه‌ها از طرف هیأت دولت به پلیس راهور اعلام شود. اما در کل می‌توانم بگویم که جریمه‌های مربوط به تخلفات حادثه‌ساز تا پنج برابر افزایش پیدا می‌کند و البته این افزایش پنج برابری مربوط به تمام تخلفات نیست و همانطور که گفتم در مورد تخلفات حادثه‌ساز تا پنج برابر افزایش مبلغ را خواهیم داشت.
حسینی ادامه داد: بیشترین میزان جرایم مربوط به رانندگی در حالت مستی و مصرف مواد روان‌گردان است. توقیف خودرو، شش ماه ضبط گواهینامه و نمره منفی و معرفی به مراجع قضائی از جرایم این مورد تخلف در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در سال ۱۳۸۹ به تصویب رسیده و از ابتدای سال ۱۳۹۰ به اجرا گذاشته شد است، گفت: در همین قانون پیش‌بینی شده که پلیس می‌تواند هر سه سال یک بار پیشنهاد افزایش جریمه‌ها را با توجه به نرخ تورم داشته باشد و این پیشنهاد باید در هیأت دولت مطرح شود. البته قانون‌گذار فقط راجع به نرخ جریمه مجوز را صادر کرده و نمره منفی و مدت زمان توقیف و سایر مجازات‌های مکمل و جایگزین به شکل ثابت باقی می‌ماند.

وی درباره پیامک ارسالی از تخلفات برای رانندگان نیز گفت: ما تاکید داریم که حتماً و به محض ارتکاب تخلف پیامکی برای متخلف ارسال شد. در متن پیامک اولیه ذکر شده تخلف انجام شده اما در حال بررسی است و پیامک دوم بعد از تأیید ارسال می‌شود که شناسه پرداخت در آن وجود دارد معمولاً در پیامک دوم خطایی نداریم. از این رو اگر شهروندان پیامکی دریافت کردند که حاوی شناسه پرداخت نبود، نگران نباشند.

حسینی افزود: درصد خطای پیامک دوم بسیار پایین است. عمده خطاها در مورد پیامک‌های اولیه است، اما در هر صورت اگر فردی با بررسی سوابق تخلفات خود متوجه شد که برخی از خطاهای ذکر شده را مرتکب نشده باید اعتراض خود را در واحدهای رسیدگی دنبال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در همه استان‌ها و شهرستان‌های کشور امکان اعتراض به جریمه وجود دارد. ما در سال ۱۴۰۳ موضوع رسیدگی غیر حضوری اینترنتی را خواهیم داشت که مردم می‌توانند اعتراض خود را در سامانه ثبت کنند و بعد از مطابقت اگر به نتیجه برسیم که ادعای فرد درست است جریمه حذف و پاک خواهد شد.

کد خبر 6079560

دیگر خبرها

  • قیمت دلار با همان شدتی که رشد کرد، به‌زودی سقوط می‌کند
  • قابلیت دانلود تلوبیون نیاز به توسعه زیرساخت دارد
  • قیمت دلار با همان شدتی که رشد کرد، بزودی سقوط می‌کند
  • کلاهبرداری ۲ میلیاردی با ترفند فروش طلا در سایت واسطه‌گر
  • جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی؛ روش اعتراض اینترنتی به جریمه‌ها
  • رانندگان اسنپ و تپسی، زیر بار کمیسیون
  • جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی/ امکان اعتراض اینترنتی به جریمه رانندگی در سال۱۴۰۳
  • پیگیری برای اجرای اعتراض اینترنتی به جرائم رانندگی
  • پیگیری برای اجرای اعتراض اینترنتی به جرایم رانندگی
  • استفاده بیش از ۴۵ هزار شهروند و گردشگر از «اصفهان من» در نوروز ۱۴۰۳