Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان قمری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به شرایط مناسب جوی، افزایش سطح رویش گیاهان صحرایی پیش بینی می شود امسال بیش از 65 تن عسل به ارزش تقریبی 39 میلیارد ریال تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با بیان اینکه برداشت عسل در بیجار از ابتدای مهر آغاز و به مدت 10 روز به تناسب تعداد کندوها ادامه دارد، افزود: این شهرستان در زمینه تولید عسل بخاطر شرایط مطلوب آب و هوایی و مراتع خوب ظرفیت مناسبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قمری با بیان اینکه حدود 200 نفر در تولید عسل طبیعی با 9 هزار و 70 کندو مشغول بکار هستند، تاکید کرد: در مدت مشابه پارسال، در این شهرستان حدود 6 کیلوگرم ژل رویال و 29 کیلوگرم گرده گل نیز از کندوهای عسل برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی بیجار یادآور شد: زنبور عسل نقش عمده ای در گرده افشانی دارد بطوریکه فعالیت این گونه، موجب افزایش 30 درصدی تولید محصولات باغی و زراعی در شهرستان شده است.
وی اضافه کرد: شهرستان بیجار با بیشترین وسعت مراتع گَوِن، می تواند در بحث تولید عسل کوهی حرف هایی زیادی برای گفتن داشته باشد و در بازار با دیگر محصولات مشابه برای صادرات رقابت کند.
قمری گفت: آمارگیری کندوهای عسل شهرستان بیجار از 14 مهر ماه و پس از پایان کار برداشت عسل به مدت یک هفته انجام می شود.
به گزارش ایرنا، میزان برداشت عسل از هر کندو پنج تا هشت کیلوگرم است و قیمت فروش بهترین نوع عسل کوهی در بیجار بین 500 تا 800 هزار ریال در هر کیلوگرم متغیر است.
با توجه به اینکه تعدادی از زنبور داران بیجاری بیش از نیم قرن در این حرفه اشتغال دارند، اما تاکنون در خصوص صنایع تبدیلی، بازاریابی و صادرات این محصول سود آور در این شهرستان اقدام مناسبی نشده است.
ورود عسل های صنعتی با قیمت های کمتر از نوع طبیعی، کاهش قدرت خرید مردم، افزایش قیمت لوازم مورد نیاز زنبورداری و عدم آشنایی مردم با خواص عسل، موجب شده که تولید و اشتغال در این حرفه سودآوری مناسبی نداشته و فعالان این حوزه، زنبورداری را به عنوان شغل دوم استفاده کنند.
از آفت های مهم زنبورداری در شهرستان بیجار می توان به تخریب افزایشی مراتع اشاره کرد که موجب کاهش کیفیت عسل و فرسایش تدریجی خاک می شود.
شهرستان بیجار در 142 کیلومتری شرق استان کردستان حدود 89 هزار نفر جمعیت دارد.
7350/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز دربی 88 استان کردستان اشتغال افزایش قیمت جهاد کشاورزی عسل اهواز دربی 88 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۴۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • برجسته کاری حجمی فرش بیجار (فیلم)
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان سبزوار
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • تداوم شکست بوکسورهای ایرانی در مسابقات قهرمانی امید و جوانان آسیا
  • آغاز برداشت گل گاوزبان در اشکورات رودسر (فیلم)