Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان گفت: ۸۰ درصد کلید واژه‌های مایک پمپئو در سخنرانی اخیرش در مورد ایران منطبق با کلید واژه‌های فضای مجازی داخل ایران است که این بیانگر رصد فضای داخلی کشور توسط بیگانگان حتی در بحث‌های خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آن‌ها گرایش جوانان، کارمندان، کامیون داران، بانوان و سایر اقشار را رصد و تحلیل محتوا می‌کنند.

خجسته پور اظهار داشت: به صورت کاملا رایگان افرادی با استفاده از تلگرام منافع ملی و اهداف خود را پیش می‌برند و آسیب‌هایی را به جامعه ما وارد می‌کنند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان گفت: با وجود اپلیکیشن‌های مختلف یکی از دلایل گرایش به تلگرام دسترسی به اخبار و تشکیل کانال برای مرکز اطلاع رسانی است.

خجسته پور اظهار داشت: این درصورتی است که افرادی خارج از مرز‌های ما در حال استفاده از این فضا هستند.

وی ادامه داد: از طرفی عدم استفاده از این فرصت باعث آسیب رسانی به جوانان و خانواده‌ها شده است.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری لرستان گفت: همه استفاده کنندگان از این فرصت باید آگاهی کامل نسبت به خطرات آن داشته باشند.

وی افزود: مسائل شخصی نیز از این طریق دچار آسیب می‌شود و راهکار اصلی ممانعت از این آسیب‌های دریافت اطلاعات کافی و به روز است.

خجسته پور ادامه داد: نشریات و رسانه‌های محلی استان به دلیل ارتباط مستقیم با مخاطبان استان در بحث آگاه سازی با فرهنگ سایبری تلاش کنند.

وی افزود: آموزش و پرورش فرصتی است که دانش آموزان و والدین را با آسیب‌های پیش روی جوانان ونوجوانان توسط تلگرام آشنا کنند چراکه نیروی انسانی دانش آموز و دانشجویان در معرض این خطر قرار دارند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری لرستان تاکید کرد در این راستا برنامه‌هایی توسط صدا وسیما تهیه و در زمان‌هایی با مخاطب بالا ارائه شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری لرستان گفت:بین کودکان کار و خیابانی تفاوت بسیار وجود دارد.

وی با اشاره به حضور کودکان کار در تابستان گذشته در سطح استان بیان کرد: کودکان کار دارای خانواده هستند.

خجسته پور افزود: فرهنگ کار در گذشته برای کودکان استان وجود داشته است، اما اکنون نوع کار متفاوت شده و شیوه استاد شاگری وجود ندارد.

وی اظهار داشت: امروزه فضای کسب و کار متفاوت شده و افراد برای فرار از بیمه حاضر به استفاده از شاگردان نیستند و کودکان کار به فضای کاذب روی آورده اند.

خجسته پود تاکید کرد که کمیته ساماندهی کودکان خیابانی بصورت منظم توسط بهزیستی با حضور اعضا تشکیل شود و دستگاه‌ها نمایندگان تام الختیار معرفی کنند.

وی افزود: در راستای تامین اعتبار از طرح‌های عملیاتی استقبال می‌شود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری لرستان با تاکید بر لزوم پژوهش در حوزه‌های اجتماعی گفت: نتایج پژوهش‌ها باید به داده‌های کاربردی و به مصوبه اجرایی تبدیل شود.

وی افزود: زنجیری بودن آسیب‌های اجتماعی بیانگر این است که اقدامات جزیره‌ای نتیجه بخش نیست و برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید تعامل لازم برقرار شود.

خجسته پور با اشاره بر لزوم استفاده از مراکز مشاوره خانواده در تمام شهرستان‌های استان ادامه داد: دریافت نظر اداره کل بهزیستی به عنوان متولی بر همه مراکز مشاوره پیش از ازدواج نظارت خواهد داشت.

انتهای پیام /م

جوانان و نوجوانان با آسیب‌های فضای مجازی آشنا شوند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۰۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی

بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود.

شهروز همتی، رئیس بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران با بیان اینکه این کنگره ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود، گفت: در سال‌های گذشته، برگزاری کنگره مصادف با روز آزمایشگاهیان بود، اما به واسطه مسائلی که پیش آمد، امسال کمی با تاخیر صورت گرفت.

او مطرح کرد: کنگره ما در بخش علمی ۲۵ محور دارد و کارگاه‌هایی برگزار می‌شود. نکته مهم این است که کنگره ارتقای کیفیت به عنوان بزرگترین کنگره در زمینه طب آزمایشگاه، همواره سعی کرده محور‌ها و کارگاه‌ها را طوری انتخاب کند که در ارتقای دانش تاثیر گذار باشد. انتخاب کارگاه‌ها براساس نیاز شرکت کنندگان و محور‌ها براساس مسائل روز دنیا خواهد بود.
حضور بیش از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

همتی گفت: پیش بینی می‌کنیم حدود ۷ تا ۱۰ هزار نفر از کنگره و نمایشگاه جانبی بازدید داشته باشند. در بخش نمایشگاهی بیش از ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان که تولید کننده یا وارد کننده محصولات آزمایشگاهی هستند محصولات خود را ارائه می‌کنند.

امیرحسن زرنانی، دبیر علمی کنگره نیز با بیان اینکه این کنگره پر افتخار ین کنگره در زمینه علوم آزمایشگاهی در سطح کشور است، عنوان کرد: تمام نگاه‌های افراد متخصص در حوزه آزمایشگاهی به این کنگره است.

او ادامه داد: در این کنگره حدود ۲۵ پنل برگزار خواهد شد. کنگره فقط یک کنگره بازآموزی صرف نیست نقش و رسالت کنگره این است که آخرین پیشرفت‌های علمی در جهان را به سمع و نظر مخاطبانش برساند. یکی از چالش‌هایی که کنگره دارد این است که چه حوزه‌هایی را در کارگاه‌ها بگنجاند.
۸۰ درصد تشخیص‌های پزشکی به کمک آزمایشگاه است

‌زرنانی با اشاره به دو محور برگزاری کنگره که یکی از آن‌ها نقش آزمایشگاه‌ها در تشخیص پزشکی است، بیان کرد: حدود ۸۰ درصد تشخیص‌های پزشکی و بالینی با کمک‌های آزمایشگاه انجام می‌شود. آزمایشگاه نقش بسیار مهمی در حوزه سلامت عمومی دارد. با توجه به مشکلاتی که برای آزمایشگاه‌ها وجود دارد و هزینه‌ها برخی آزمایشگاه‌ها در حال بسته شدن هستند چرا که نمی‌توانند از پس مخارج بر بیایند.

او با تاکید بر بحث آموزش و تامین گنجینه‌های انسانی، گفت: یکی از اهداف این کنگره احیای مجدد دوره دکتری علوم آزمایشگاهی است و یکی از پنل‌ها هم به این حوزه مربوط است. در تمام پنل‌ها سعی شده افرادی که جایگاه علمی و عملی در جامعه هستند در پنل‌ها صحبت‌های خود را ارائه بدهند.

دبیر علمی کنگره مطرح کرد: محور دومی که این کنگره روی آن تاکید دارد. هوش مصنوعی است. ما روزانه به صورت ملموس با هوش مصنوعی سرکار داریم. هوش مصنوعی اطلاعات را جمع آوری می‌کند ما هستیم که یاد آن می‌دهیم چگونه عمل کند.
ورود هوش مصنوعی به حوزه‌های آزمایشگاهی

او با بیان اینکه در حال حاضر هوش مصنوعی در پاتولوژی و تصویربرداری وارد شده است، گفت: پیش‌بینی انجمن علوم آزمایشگاهی این است که در یک دهه آینده تشخیص‌های آزمایشگاهی مبتنی بر همش مصنوعی خواهد بود و این تشخیص‌ها دقیق‌تر و سریع‌تر خواهد بود. رسالت ما این است از همین الان آینده را پیش بینی و راه حل‌های مواجهه با آن را بررسی کنیم؛ که این اتفاق در کنگره در حال رخ دادن است. پیش نیاز‌های ایجاد آزمایشگاه هوشمند و کسب اطلاعات برای تشخیص بهتر نیز مورد بررسی است.

زنانی گفت: از حوزه‌های دیگر که این کنگره به آن می‌پردازد، ارائه نتایج و جواب آزمایش یکسان در تمام آزمایشگاه‌ها است.
برگزاری کارگاه شناخت رشته علوم آزمایشگاهی برای دانش آموزان

علی شیرین، دبیر علمی در امور کارگاه‌های کنگره بیان کرد: در کنگره ارتقای کیفیت، کارگاه‌ها در راستای محور‌ها هستند. در کنگره ما ۴۵ کارگاه داریم که ویژگی‌های مختلفی را دارد.

او با اشاره به ناشناخته بودن علوم آزمایشگاهی برای دانش آموزان اعلام کرد: مکاتبه کردیم با اداره کل آموزش و پرورش استان تهران تا با کارگاه ویژه برای دانش آموزان این رشته را برای آنان توضیح دهند.

او گفت: بحث اعتباربخشی، یکی دیگر از رویکرد‌های کنگره در کارگاه‌هایی است که برگزار می‌کند. به طوری که مسئولان اعتباربخشی در این کارگاه حضور دارند.

وی افزود: دو محور عمومی قانون کار و مالیات را هر سال در کنگره داشته ایم که امسال در کنار این دو محور، بحث حقوقی را به کارگاه‌ها اضافه کرده ایم.

غلامرضا حمزه‌لو دبیر اجرایی کنگره نیز بیان کرد: آزمایشگاه‌ها نقش ویژه‌ای در نظام سلامت دارند و بدون وجود آزمایشگاه‌ها، روند تشخیص و درمان بیماری‌ها دچار مشکل خواهد شد.
عمده اطلاع رسانی‌ها الکترونیک است

او با اشاره به حضور ۵ هزار شرکت کننده در کنگره امسال، ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد اطلاع رسانی برنامه‌های ما به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

وی همچنین به برپایی نمایشگاه جانبی کنگره با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی در علوم آزمایشگاهی اشاره کرد و افزود: بیش از ۲۱۰ شرکت در نمایشگاه امسال، غرفه دارند.
حضور ۱۱ سخنران خارجی در کنگره

در ادامه، فریبا شایگان همکار دبیر علمی در امور بین الملل، گفت: در کنگره امسال، ۱۱ سخنران خارجی از کشور‌های آمریکا ایتالیا، کانادا، استرالیا، هلند، هند، آلمان و عربستان خواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست