Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از بانک کشاورزی، «روح اله خدارحمی» گفت: مرحله نخست پرداخت تسهیلات توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری از محل منابع صندوق توسعه ملی، در بانک کشاورزی با موفقیت انجام شد.
وی اظهارداشت: عملیات مربوط به پذیرش، بررسی و تصویب تعداد 10 هزار و 256 طرح به مبلغ 29 هزار و 762 میلیارد ریال از طرح های مربوط به طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری که از طرح های اولویت دار سال جاری دولت تدبیر و امید به شمار می رود، با موفقیت به انجام رسید و عملیات این مرحله از طرح در بانک کشاورزی تمام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بانک کشاورزی افزود: از طرح های یاد شده پرداخت تسهیلات به هشت هزار و 714 طرح با مبلغ 16هزارمیلیارد ریال انجام شد و تشریفات مربوط به سایر طرح ها نیز از جمله 86 طرح مصوب کارگروه ملی با مبلغی حدود 10هزار میلیارد ریال در بانک کشاورزی در دست انجام است.
رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی گفت: این بانک آماده انعقاد قرارداد با مجریان طرح ها را دارد و پرداخت تسهیلات بلافاصله پس از عقد قرارداد، انجام خواهد شد.
خدارحمی اضافه کرد: اعتبار طرح اشتغال پایدار روستایی با اذن رهبر معظم انقلاب و از محل تخصیص معادل ریالی 1.5میلیارد دلار اعتبار از سوی صندوق توسعه ملی و برای امیدآفرینی و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری کشور تامین شده است.
وی گفت: بانک کشاورزی عاملیت نیمی از اعتبار مذکور را بر عهده دارد و با جذب کامل اعتبار یاد شده، ظرفیت بیش از 50 هزار شغل جدید در مناطق روستایی کشور ایجاد شده است.
خدارحمی افزود: عملیات پذیرش و بررسی طرح های اشتغال زا کماکان در شعب بانک کشاورزی ادامه دارد و مرحله دوم پرداخت تسهیلات این طرح با اختصاص اعتبار جدید در شش ماهه دوم سال انجام خواهد شد.
 اجرای طرح اشتغال فراگیر از تابستان سال گذشته و با تصویب لایحه برداشت 1.5 میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با عاملیت بانک توسعه تعاون، پست بانک، کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید کلید خورد و با توجه به زمانبر بودن فراهم شدن زمینه های اجرا و تصویب آیین نامه های مرتبط با آن در دولت، از بهمن 96 وارد مرحله عملیاتی شد.
کمک به افزایش عدالت اجتماعی و رفع محرومیت، حفظ محیط زیست و ارزش های قومی، فرهنگی و اجتماعی و جلوگیری از مهاجرت از اهداف اجرای این طرح است.
800 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت توسط بانک کشاورزی در 6 ماهه گذشته ( بهمن 96 لغایت تیر97 ) به طرح های کوچک و بزرگ به منظور توسعه پایدار مناطق روستایی و عشایری کشور اختصاص یافت که از این میزان مبلغ یکهزار و 200 میلیارد تومان علاوه بر مبلغ مزبور تا پایان امسال به متقاضیان پرداخت می شود.
سهم بانک کشاورزی از دریافت اعتبار برای طرح توسعه پایدار روستایی در مرحله نخست سه هزار میلیارد تومان بود که پیش از این 2 هزارمیلیارد تومان برای طرح های کوچک و بزرگ در اختیار بانک قرار گرفته است.
طرح توسعه پایدار مناطق روستایی و عشایری بهمن ماه سال 1396 آغاز شد و مبلغ 1.5 میلیارد دلار از منابع ارزی صندوق توسعه ملی توسط بانک مرکزی تبدیل به ریال و در اختیار چهار بانک قرار گرفت که یکی از آنها بانک کشاورزی است.
طرح های معرفی شده از سوی متقاضیان باید توجیه اقتصادی داشته باشد و این تسهیلات شامل طرح توسعه اشتغال مناطق روستایی و عشایری دارای جمعیت کمتر از 10 هزار نفر می شود که این طرح ها شامل ایجاد گلخانه های کوچک، متوسط و بزرگ، کشت و فراوری گیاهان دارویی و استفاده از دام های اصلاح نژاد شده می شود که البته طرح های بزرگ در کارگروه ملی مورد بررسی و تصویب قرار می گیرد.
کشت و فرآوری گیاهان دارویی و ایجاد کسب و کارهای کوچک از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی محسوب می شود و ایران به دلیل برخورداری از آفتاب مناسب و اقلیم متفاوت دارای ظرفیت خوبی در کشت و فرآوری گیاهان دارویی است.
اکنون 1900 شعبه بانک کشاورزی در سراسر کشور فعال است که با تدوین برنامه بهینه سازی شبکه تلاش داریم سالانه 100 تا 150 شعبه را در یکدیگر ادغام و یا کاهش دهیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شغل مناطق روستایی عشایری بانک کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۰۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد و ساکنان ۶ روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

در آیین اختتامیه این جشنواره، برترین‌های بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» معرفی شدند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام با بیان این‌که رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی، مردمی‌سازی و مشارکت مردم در برپایی این جشنواره است، افزود: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری این جشنواره در روستا‌ها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستا‌های دشتستان و به‌ویژه سرکره در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستا‌های این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی، از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در این جشنواره ۵۰ هنرمند در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و عکس روستا از استان‌های خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: ۱۵۰۰ اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

عبدالرحیم افروغ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با بیان این‌که ولایت‌مداری و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است، گفت: مردم استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمت کردن در این مسیر را مایه افتخار خود می‌دانند.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر