Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@19:25:21 GMT

قهرمانان خاموش جنگ مورد ظلم واقع شده‌اند

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۵۰۳۴۵

قهرمانان خاموش جنگ مورد ظلم واقع شده‌اند

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حسین ثنایی‌نژاد شب گذشته، 7 مهر ماه، در همایش شرح بی‌نهایت که در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه فردوسی برگزار شد، بیان کرد: در حقیقت کمتر به حقایق جنگ پرداخته شده و من به عنوان فردی که در دفاع مقدس شرکت داشته‌ام، این مساله را درک می‌کنم.

وی ادامه داد: طی یک عملیات وظیفه گزارش‌نویسی از شرح عملیات را داشتم و شرح وقایع را به طور تمام و کمال نوشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که گزارش به فرماندهی رسید، مورد تعجب فرماندهان واقع شد چرا که از شرح عملیات اما و اگرهای بسیاری از نحوه انجام آن به وجود ‌آمد.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی تصریح کرد: این مسائل وجود دارد و بایستی به صورت علمی بررسی شود، به شرط اینکه به عنوان یک سند نظامی و امنیتی بدل گردد. بسیاری در دانشگاه حضور دارند که تجربه آنان در مستندسازی بسیار درخشان است اما تلاشی در این زمینه انجام نمی‌شود.

ثنایی‌‌نژاد اظهار کرد: من نقش‌های متعددی در جنگ داشته‌ام و وظایف متعددی را ایفا کرده‌ام اما طی 30 سال گذشته کسی سراغ ما نیامد که خاطرات و نظر ما نسبت به جنگ را ثبت کند. من خودم به صورت شخصی این کار ار انجام دادم. وی افزود: قهرمان‌های خاموش همچنان در ذهن من هستند و با وجود سوال‌های متعدد پیرامون جنگ و اینکه آیا روندها به طور کلی و جزئی به درستی طی شده یا نه، واقعیات عظیمی رخ داده و تاسف من این است که از آن‌ها به خوبی حفاظت نکرده ایم.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی بیان کرد: دلیل اینکه عنوان قهرمان‌های خاموش را به کار گرفته‌ام این است که امروز مشخص نیست در فضای کنونی جامعه ما قهرمانان کیستند؟ ما قهرمان‌هایی را در درون خود پرورش داده‌ایم اما اکنون نمی‌دانیم کجا هستند و از آن‌ها نیز تجلیلی نکرده ایم. در واقع این افراد به طور کلی فراموش شده اند. 

وی خاطرنشان کرد: در مقاطع پایانی جنگ جذب نیرو به شدت دچار مشکل شده بود اما در دل همان مشکلات عده‌ای به جبهه‌ها می‌آمدند و قهرمان‌هایی بسیار بزرگ در بین شان ظهور می کرد. قهرمان‌هایی که بدون چشم‌داشت جان خود را فدا می‌کردند بدون آنکه به دنبال دریافت پاداشی باشند. 

ایثارگری در ادوار مختلف متفاوت است
در ادامه حسین افخمی، رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی، بیان کرد: حوزه دفاع مقدس واقعا گنج بسیار پرارزشی است. ما باور داریم که شهدا طبق گفته قرآن کریم زنده هستند. 

وی با بیان اینکه دانشگاه سرمایه عظیمی از شهدای دانشجو با بیش از 143 شهید دانشجو در اختیار دارد، تصریح کرد: یک سرمایه‌ای که اگر از آن بهره نبریم، واقعا دچار خسران خواهیم شد، همین است. هر روزی که از این سرمایه استفاده نمی‌کنیم، تغییری در اوضاع ما رخ نخواهد داد. ایثار در برهه‌های زمانی خود مفهومی متفاوت است. اکنون متاسفانه در ذهن جوانان اینگونه پمپاژ می‌شود که از یک مقطعی به بعد به دنبال زندگی در خارج از کشور باشند چرا که در خارج از کشور زندگی راحت‌تری خواهند داشت.

رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه فردوسی خاطرنشان کرد: من از دانشجویان خود می‌پرسم، زمانی دانشجویان این دانشگاه برای مبارزه با مشکل آن روز روانه جبهه شدند، اکنون وظیفه ما برای حل مشکلات متعدد کشور چیست؟ ایثارگری در دوران های مختلف مفهومی متفاوت دارد.

وی اظهار کرد: دفاع مقدس ناب‌ترین ایثار را در جامعه تزریق کرد. این فرهنگ می‌تواند از سوی اساتید ما به جامعه دانشگاهی تزریق شود. در حال حاضر مشاهده می‌شود که تلاش‌هایی در راستای ترویج فرهنگ دفاع مقدس شده و جلودار آن نیز رهبر معظم انقلاب هستند.

انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی ایثار و شهادت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت

 مسعود میرزایی شهرابی در این نامه نوشته است: دانشگاه‌های ایران اسلامی به عنوان حافظان آموزش عالی و آزاداندیشی، باید به عنوان سنگری برای تبادل آزاد نظرات و ایده‌ها عمل کنند.

وی ادامه داد: در این نامه نگرانی دانشجویان و استادان دانشگاه فردوسی مشهد نسبت به سرکوب تظاهرات مسالمت آمیز دانشگاه‌ها علیه جنگ غزه و به طور مشخص تر، اقدامات و سیاست‌های بی‌رحمانه اسرائیل اعلام شده است.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: اقدامات خشنی که برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد این مسائل مهم حقوق بشری انجام شده، نگران کننده است. این نه تنها قداست و حرمت آزادی آکادمیک را تحت الشعاع قرار می‌دهد، بلکه مانع تلاش جمعی ما برای دستیابی به حقیقت و عدالت می‌شود.

وی در ادامه آورده است: با توجه به تأثیر مخرب جنگ بر زندگی انسان‌های بی‌گناه از جمله کودکان، این وظیفه اخلاقی ما است که نقض اقدامات حقوق بشری را محکوم کنیم و در مورد این نگرانی‌ها، فوری و حیاتی گفت‌وگوی باز جهانی را تشویق کنیم.

میرزایی ادامه داد: به عنوان آموزگاران باید از آرمان صلح و عدالت دفاع کنیم و اطمینان حاصل کنیم که جوامع دانشگاهی ما فضای امنی برای تحقیق انتقادی و حمایت از آنها هستند، از همه دست اندرکاران خواسته می‌شود که قاطعانه از این اصول حمایت کنند تا بر تعهد خود نسبت به آزادی اندیشه و کرامت انسانی تاکید کنیم.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایت همه جانبه از رژیم اسرائیل، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

این اعتراض‌ها در پی حمایت‌های همه جانبه دولت بایدن از اسرائیل و کشتار بی وقفه مردم غزه به تلافی شکست این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و نیز عدم اجرای هرگونه آتش بس فوری و به منظور پایان دادن به کمک‌های نظامی و امنیتی واشنگتن به تل آویو صورت گرفته است.

«جو بایدن» رییس جمهور آمریکا پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی یف را امضا کرد.

لایحه کمک ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف ابتدا در مجلس نمایندگان و سپس مجلس سنای این کشور به تصویب رسید و با امضای بایدن به قانون تبدیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • جزییات سهمیه ایران در لیگ نخبگان و قهرمانان
  • رویای گولر: اولین بازیکن ترک قهرمان چمپیونزلیگ
  • جو کول پیش‌بینی می‌کند؛ از قهرمان لیگ قهرمانان اروپا تا قهرمان یورو و برنده توپ طلا
  • کسی که صدای حامیان فلسطین را خاموش کند، حیوان و هیولایی درنده است
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • تجمع جامعه دانشگاهیان مشهد مقابل دانشگاه فردوسی مشهد
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش