Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی تبریز گفت: تیموریان در حال حاضر هیچ مصدومیتی ندارد و او بعد از اینکه قرارداد خود را با ماشین سازی فسخ کرد می‌تواند به هر تیمی کمک کند.

طرفداری-هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل باشگاه ماشین سازی در خصوص اینکه شنیده شده است آندو تیموریان به تراکتورسازی تبریز پیوسته است، اظهار داشت:

راجع به آندو تیموریان باید بگویم او روز پنجشنبه قرارداد خودش را با ماشین‌سازی فسخ کرد و این جدایی کاملاً با رضایت باشگاه و خود بازیکن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه چند هفته از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات گذشته است به احتمال زیاد در نیم‌فصل آندو تیموریان به تیم دیگری برود و در آن تیم بازی کند. ممکن است تراکتورسازی باشد و ممکن است تیم دیگری خواهان جذب آندو تیموریان باشد.

به گزارش فارس، وی در ادامه درباره اینکه گفته می‌شود ارتباط بین مالکان ماشین‌سازی و تراکتورسازی باعث این انتقال شده است، گفت:

ما سال‌های گذشته با تیم‌های لیگ برتری تعامل خوبی داشتیم در بحث انتقال بازیکن هیچ مشکلی نداشتیم. با تیم نفت آبادان تعامل داشتیم و بازیکن ایران و خارجی منتقل کردیم اما امسال با تراکتورسازی تعامل خوبی داریم و سعی می‌کنیم با تیم تبریزی ارتباط خوبی داشته باشیم و فکر نمی‌کنم مشکل خاصی باشد.

نصیرزاده درباره جدایی آندو تیموریان و اینکه آیا او مصدوم بود یا خیر، گفت:

معمولاً بازیکنی با سطح آندو تیموریان هیچ وقت مصدوم نمی‌شود، او شرایط و آمادگی بازی را نداشت و چند هفته از شرایط فوتبال دور بود به همین دلیل اختصاصی تمرین می‌کرد و او در حال حاضر هیچ مصدومیتی ندارد و می‌تواند به هر تیمی کمک کند، او بازیکن با تجربه و با کیفیتی است.

وی در پایان درباره اینکه آیا آخرین چک باشگاه استقلال در خصوص انتقال شجاعیان پاس شده است، گفت:

هنوز چک باشگاه استقلال پاس نشده است، هیچ ارتباطی با مدیران جدید استقلال نداریم و هیچ تعاملی هم وجود ندارد، در حال حاضر منتظر رأی کمیته تعیین وضعیت هستیم تا در خصوص این اتفاق نظر بدهد. باشگاه استقلال در این مدت هیچ تماسی با باشگاه ماشین‌سازی تبریز نگرفته است، احساس می‌کنم با توجه به مصدومیت شجاعیان و اینکه او زیاد جلوی چشم مسئولین باشگاه استقلال نیست، نسبت به این موضوع بی تفاوت شده‌اند به هر حال ما منتظر رأی کمیته تعیین وضعیت هستیم تا به نتیجه برسیم.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد افرادی که در حال طی کردن دوره درمان سرطان، در تنهایی هستند، در مقایسه با افرادی که با همنشینی همراه هستند، احتمال مرگ بیشتری دارند.
Jingxuan Zhao ، محقق و دانشمند ارشد در تحقیقات خدمات بهداشتی در انجمن سرطان آمریکا  گفت: «تنهایی و احساس منزوی شدن نگرانی رایجی در میان بازماندگان سرطان است».

به گزارش ایتنا، ژائو توضیح داد که تشخیص و درمان سرطان افراد را منزوی می‌کند و روابط اجتماعی آنها را تحت فشار قرار می‌دهد. ژائو گفت: «بیش از 18 میلیون بازمانده سرطان در ایالات متحده وجود دارد و انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2030 به 22 میلیون نفر افزایش یابد. اکنون باید به این موضوع حیاتی بپردازیم.»

برای این مطالعه، محققان بیش از 3400 بازمانده سرطان 50 ساله و بالاتر را که به یک مطالعه با بودجه فدرال در مورد بازنشستگی و سلامت بین سال‌های 2008 تا 2018 پاسخ مثبت دادند، ارزیابی کردند. حدود 28 درصد از بازماندگان احساس تنهایی شدید و 24 درصد دیگر احساس تنهایی متوسط را گزارش کردند. محققان دریافتند افرادی که بالاترین سطح تنهایی را گزارش می‌کنند، 67 درصد بیشتر از افرادی که کمتر تنها هستند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.

این مطالعه در 25 آوریل در مجله شبکه ملی جامع سرطان منتشر شد. ژائو در یک نشریه خبری گفت: «آنچه لازم است، اجرای برنامه‌هایی برای غربالگری تنهایی در میان بازماندگان سرطان و ارائه حمایت اجتماعی از افراد نیازمند است. این اقدامات می‌تواند مداخلاتی مانند مشاوره سلامت روان، حمایت جامعه، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی و ادغام این برنامه‌ها در درمان سرطان باشد.»

این مطالعه جدید یک سال پس از توصیه جراح عمومی، دکتر ویوک مورتی، درباره "اپیدمی تنهایی و انزوا" که به یک بحران بهداشت عمومی کم‌توجه تبدیل شده است، انجام شد. مورتی در یک انتشار خبری گفت: « روابط ما منبعی برای درمان و بهزیستی است که پنهان می‌شود، روابطی که می‌تواند به ما کمک کند زندگی سالم‌تر، کامل‌تر و سازنده‌تری داشته باشیم. با توجه به پیامدهای سلامتی قابل توجه تنهایی و انزوا، ما باید ایجاد ارتباط اجتماعی را به همان شیوه‌ای که دیگر مسائل مهم بهداشت عمومی مانند تنباکو، چاقی و اختلالات مصرف مواد را در اولویت قرار داده‌ایم، در اولویت قرار دهیم.» 

دیگر خبرها

  • مصدومیت شجاع خلیل زاده پس از برخورد با بازیکن استقلال؛ هشت بخیه و دندانی که شکست!
  • میهمان ویژه دیدار تراکتور و استقلال
  • حضور آندرانیک تیموریان در ورزشگاه یادگار امام تبریز
  • با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • ما با جنگ شناختی گسترده‌ای مواجه هستیم/ اساتید نسبت به اتفاقات آمریکا بی‌تفاوت نباشند
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • افکار عمومی آمریکا نمی‌تواند نسبت به جنایات در غزه بی‌تفاوت باشد
  • استقلال با چند غایب به مصاف تراکتور می‌رود؟