Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، در خصوص احتمال ساخت سریال کتاب «پایی که جا ماند» گفت: صحبت‌‌های آقای سید ناصر حسینی پور را پیرامون ابراز علاقه‌اش برای ساخت این سریال خوانده‌ام، اما حدود هشت سال پیش کتاب «پایی که جا ماند» مرا جذب کرد چراکه با خاطرات متفاوتی روبرو شدم.

وی افزود: با وجود اینکه نویسنده جوان این کتاب اسارت و شکنجه‌های بسیاری را در زندان دیده بود اما کتاب را به گروهبان عراقی تقدیم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با خواندن مقدمه جذب شدم و تا پایان کتاب «پایی که جا ماند» را خواندم.

کارگردان سریال «پایتخت» تصریح کرد: در همان ایام که کتاب را خوانده بودم خبرنگاری از من سوال کرد که شما همه ژانر‌ها را تجربه کرده‌اید چرا در حوزه دفاع مقدس و جنگ سریال یا فیلمی نمی‌سازید؟ گفتم دلم می‌خواهد از زاویه دیگری به این موضوع بپردازم چراکه به تازگی کتاب «پایی که جا ماند» را خواندم و مرا جذب کرده است. مشتاقم اگر شرایط فراهم شود در این باره سریال یا فیلمی بسازم.

وی بیان کرد: بعد از مصاحبه من، چند نفر از همکاران تماس گرفتند که ما درباره این کتاب فکر کرده‌ایم و می‌خواهیم درباره ایشان فیلم بسازیم، اما گفتم من در آن مصاحبه بیشتر علاقه قلبی خود را بیان کردم که به تازگی سید ناصر حسینی پور در مصاحبه جدید خود ابراز تمایل کرده اند که این کار را ما بسازیم و من هم اعلام آمادگی می‌کنم تا خاطرات این کتاب و شخصیت‌هایی را که بی طرفانه درباره آن نوشته شده است، در حوزه دفاع مقدس تولید کنم.

مقدم درباره دیدار با سید ناصر حسینی پور بیان کرد: ما تاکنون با هم دیداری نداشتیم اما علاقمندم درباره اجرای کار با هم ملاقات و صحبت کنیم چرا که حدود ۸ سال از چاپ این کتاب می‌گذرد و باید زودتر این کار را بسازیم.


گفتنی است؛ سید ناصر حسینی پور نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» در گفتگویی اعلام کرد که  علاقه دارد سریال «پایی که جا ماند» را  سیروس مقدم بسازد و پیش از این نیز،  محمدمهدی عسگرپور برای ساخت آن اعلام آمادگی کرده بود.

سید ناصر حسینی‌پور چهارده سالگی به جبهه می‌رود و شانزده سالگی در آخرین روز‌های جنگ، در حالی که دیده‌بان بود و در واحد اطلاعات فعالیت می‌کرد، در جزیره مجنون به اسارت عراقی‌ها درآمد؛ وقتی اسیر شد یک پایش تقریباً قطع شده و به رگ و پوستی بند بوده‌ است.
حسینی در زمان اسارت با زحمت و بطور پنهانی خاطراتش را نوشته و در عصایش نگهداری می‌کرد که پس از اسارتش موفق شد این خاطرات را با خود به ایران بیاورد.

او به روایت اتفاقاتی که در جبهه و دوره اسارت گذرانده، پرداخته و نوشته‌ بودکه زمان اسارت پایش عفونت کرده و نهایتاً عراقی‌ها پایش را قطع می‌کنند.

سید ناصر جزء بیست هزار اسیر ایرانی در تکریت بود که مفقودالاثر و از حقوق اسیر جنگی هم بی‌بهره‌ بود. شهریور ۱۳۶۹، سید ناصر و اسرای دیگر با هواپیما عازم ایران می‌شوند.

رهبر معظم انقلاب در تقریظ این کتاب نوشت:
«تاکنون هیچ کتابی نخوانده و هیچ سخنی نشنیده‌ام که صحنه‌های اسارت مردان ما در چنگال نامردمان بعثی عراق را، آن چنان‌که در این کتاب است به تصویر کشیده باشد. این یک روایت استثنایی از حوادث تکان دهنده‌ای است که از سویی صبر و پایداری و عظمت روحی جوانمردان ما را و از سویی دیگر پستی و خباثت و قساوت نظامیان و گماشتگان صدام را، جزء به جزء و کلمه به کلمه در برابر چشم و دل خواننده می‌گذارد و او را مبهوت می‌کند. احساس خواننده از یک سو شگفتی و تحسین و احساس عزت است، و از سویی دیگر: غم و خشم و نفرت».

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۰۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «رازهای زیارت اربعین» اثر محمد سند با تحقیق ابراهیم حسین بغدادی و ترجمه محمد خنیفرزاده در ۱۷۶ صفحه در مجتمع فرهنگی فاطمیه اصفهان تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

نویسنده اثر حاضر مطالب ارزنده‌ای درباره فلسفه زیارت اربعین و وسعت انعکاس آن بر روح و روانِ بشر بیان کرده است. کشش و شیفتگی شدیدی که این شعیره مقدس به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به طور ویژه و به دیگر شهدای کربلا به طور عام در وجود ما می‌دواند، کانون توجه ما در این کتاب است؛ چیزی که موجب می‌شود روحیه باصفای انسان با ایمان در جامعه‌ای که در آن به سر می‌برد، ممتاز و برجسته کند و نمونه فاخری از همزیستی بر پایه عشق و محبت الهی را در میان همنوعان خود رقم زند.

ساختار اثر

این کتاب در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «زیارت اربعین، تعالی‌بخش فطرت انسانی» نیروی محرک در زیارت اربعین، مهدویت در امتداد عاشورا و شعائر حسینی و نظارت مداوم کشورها بر زیارت اربعین را بررسی کرده و حرمت مناسبت و موسم اربعین، سکولاریسم نوین و زیارت امام حسین (ع) و دلیل تمرکز بر زیارت امام حسین (ع) را شرح داده و گنبد حسینیِ آسمان و تربت روحانی آن، حورالعین، پرتوی از نور حسین (ع) و دیدار امام حسین (ع) و فراموشی حوریان را به نگارش درآورده است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «زیارت اربعین، تمدن یا حکومت» ابعاد زیارت اربعین امام حسین (ع)، قرآن کریم و فرهنگ و تمدن و قواعد جهانی نظام اهل بیت (ع) را بیان کرده و جایگاه علمی نظام حوزه در پژوهش‌های غربیان، راز موفقیت نظام تشیع و رازهای قواعد حاکم بر نظام اهل بیت (ع) را مورد تأکید قرار داده است.

«فلسفه شعائر حسینی» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که در آن یعقوب و گریه او بر یوسف (ع)، شعار حضرت مهدی (عج) و اهل بیت (ع) قطب و محور مودت تبیین شده و تفاوت‌های اسلام عمومی با اسلام ایمانی، فلسفه ولایت و رجعت سران عدالت الهی به رشته تحریر درآمده است.

کد خبر 6089496 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • گزارشی از سریال‌های در حال ساخت نمایش خانگی/ کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟
  • کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • نفس بازغی و شهاب حسینی در پشت صحنه گناه فرشته | ببینید
  • شایعه جنجالی درباره دستمزد شهاب حسینی در سریال گناه فرشته
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود
  • روستای فردو از افتخارات استان قم است