Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل > آمریکا - باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: پایگاه تحلیلی استاتیستا به بررسی چگونگی تامین بودجه سازمان ملل و معرفی کشورهایی که بیشترین سهم را در این خصوص دارند، پرداخت.

به نقل از پایگاه اینترنتی استاتیستا، سازمان ملل متحد پس از پایان جنگ جهانی دوم با همکاری کشورهای پیروز در جنگ تاسیس شد. هفتاد سومین دوره از نشست مجمع عمومی این سازمان از هفته گذشته آغاز شد و اعضای آن به سخنرانی درباره مسائل مختلف پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله که بودجه چنین سازمان بزرگی چگونه تامین می‌شود، می‌تواند جالب باشد.

درحال حاضر 193 کشور عضو سازمان ملل هستند که یک سوم آن‌ها بخش عمده ای از بودجه این سازمان را بر اساس مشارکت‌های داوطلبانه و برنامه‌ریزی شده تامین می کنند. کشورهای کانادا، روسیه،چین، ژاپن، استرالیا، هند و تعدادی از کشورهای اروپایی حدود 68 درصد بودجه این سازمان را تامین می کنند. مبلغی که این کشورها بدون دیرکرد به سازمان ملل پرداخت می کنند بیش از یک میلیارد و 691 میلیون و 430 دلار تا 26 سپتامبر سال 2018 بوده است.

دو سوم دیگر کشورهای عضو این سازمان سهم خود را برای تامین بودجه آن با تاخیر 7 ماهه [از ماه سپتامبر] پرداخت می کنند. کشورهایی همچون مکزیک،شیلی، مغولستان، اندونزی، افغانستان، پاکستان،ترکیه، عراق و تعدادی از کشورهای آفریقایی و اروپایی سهم خود را با تاخیر پرداخت می کنند.

در همین حال، کشورهایی هستند که سهمشان را برای تامین بودجه سازمان ملل به طور ناقص پرداخت می کنند یا اصلا پرداخت نمی کنند. آمریکا که پیشتر 22 درصد از بودجه سازمان ملل را تامین می کرد با تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا این بودجه را کاهش داد.

علاوه بر آمریکا،کشورهای آمریکای لاتین وآفریقا نیز سهم خود را برای تامین بودجه سازمان ملل بطور ناقص پرداخت می کنند. مجموع بودجه سازمان ملل تا فوریه سال آینده میلادی بیش از 2 میلیارد و 487 هزار و 339 دلار تخمین زده می شود.

2323

کلید واژه‌ها : سازمان ملل - بودجه - اتحادیه اروپایی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان ملل بودجه اتحادیه اروپایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۲۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟

گروه اقتصاد و درآمد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی در ارزش به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش جماران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

روابط عمومی گمرک ایران با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق این ۵ کشور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است.

تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟